Áno, miláčik!

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Áno, miláčik!
Slovenský názov Áno, miláčik!
Originálny názov Áno, miláčik!
Žáner sitcom
Titulná pieseň Daniel Dangl a Helena Krajčiová
Krajina Slovensko Slovensko
Pôvodný jazyk slovenčina
Počet sérií 1
Počet častí 11
Produkcia
Dĺžka časti 30 min
Vysielanie
Pôvodné 16. apríl 2008 - 25. júna 2008
TV Markíza
Obsadenie

Áno, miláčik! je slovenský sitkom, ktorý začala vysielala televízia Markíza 16. apríla 2008. Seriál mal doplniť slot komediálnych seriálov (v pondelok a piatok sa vysielali Susedia, v utorok Normálna rodinka a vo štvrtok Priateľky). Áno, miláčik! mal pridelený stredajší prime-time.

Seriál vyrábala Markíza so spoločnosťou Maya. Avšak s klesajúcou sledovanosťou musel seriál skončiť. Posledný diel bol odvysielaný 25. júna 2008 a do novej televíznej sezóny sa s ním už nepočítalo.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané Slot Stanica
Premiéra série Finále série
1 - 16. apríl 2008 25. jún 2008 Streda 20:00 TV Markíza


Formát[upraviť | upraviť zdroj]

Skeč šou Áno, miláčik! je vtipným pohľadom do súkromia troch manželských dvojíc. Jej cieľom je s komickým nadhľadom ukázať, ako sa tri páry rôznych vekových generácií vyrovnávajú s tak dôležitými vecami, ako sú láska, vernosť, sexuálny život, peniaze, tolerancia, pomoc, ústretovosť, či schopnosť počúvať toho druhého.

Manželské páry sa milujú, nenávidia, hádajú a znova sa udobrujú. Chvíľami sa neznášajú, všeličo si vyčítajú, mlčia, ignorujú sa, ale nakoniec vždy nájdu cestu naspäť jeden k druhému. A potom znovu riešia svoje každodenné problémy, uťahujú si zo seba, klamú, podvádzajú. Predovšetkým si však uvedomujú, že nemôžu jeden bez druhého žiť. Majú sa totiž radi, len svoje city nevedia, alebo občas aj nechcú, jeden druhému prejaviť.