Reginald Arvizu: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Gbaor (diskusia | príspevky)
d interwiki, na upravu
Thijs!bot (diskusia | príspevky)
d robot Pridal: es:Reginald Arvizu
Riadok 22: Riadok 22:
[[de:Reginald Arvizu]]
[[de:Reginald Arvizu]]
[[en:Reginald Arvizu]]
[[en:Reginald Arvizu]]
[[es:Reginald Arvizu]]
[[fi:Reginald Arvizu]]
[[fr:Reginald Arvizu]]
[[fr:Reginald Arvizu]]
[[it:Reginald Arvizu]]
[[it:Reginald Arvizu]]
Riadok 28: Riadok 30:
[[ru:Арвизу, Реджинальд]]
[[ru:Арвизу, Реджинальд]]
[[sl:Reginald Arvizu]]
[[sl:Reginald Arvizu]]
[[fi:Reginald Arvizu]]
[[sv:Reginald Arvizu]]
[[sv:Reginald Arvizu]]

Verzia z 02:18, 8. jún 2007

"Zvuk mojej basy znie skôr ako bubny. Často si ľudia myslia, že to, čo počujú sú bubny, ale sú na omyle, je to moja basa. Napríklad Les Claypool (PRIMUS) si vypočul B.B.K. a povedal: to je dobrý dvojitý kopák, ale v skutočnosti som to bol ja. V komerčnej časti KoЯn robím všetky návrhy tričiek, vecí ako čiapky a nálepky. Všetko, čo si môžete kúpiť. Myslím, že by to mohol robiť ktokoľvek z nás, ale každý je na to príliš lenivý. Takže nakoniec to celé zostalo na mne. Väčšinou prídem s hromadou návrhov a ukážem ich celej skupine - buď s tým súhlasia alebo nie.

Jediná vec, ktorá je pre mňa inšpirujúca je hip-hop, celý hip-hop zo západného pobrežia. Nie, že by som uprednostňoval západné pobrežie alebo východné, ide iba o vec, ktorá ma inšpiruje - ten rytmus a štýl. Fieldy je známy svojimi alkoholovými akciami. Napr. na jednom fotografovaní musel byť prítomný lavór pre prípad, že by sa povracal.

Na konci máji 1998 sa Fieldy oženil so svojou priateľkou Shelou. Majú spolu dve dcéry.

O prezývke: "Keď som bol malý, mal som takú tváričku, také pojebané chipmunkovské lícne kosti. Tak ma nazvali "Gopher" z toho vzniklo "Garf" a neskôr mi začali hovoriť "Garfield". Nakoniec už len "Fieldy". Na albume je jeho meno Fieldy Snuts ( = feel these nuts = pozri na tie gule!).

Keď sa ho pýtali, či mu fanúšikovia nepripadajú otravní neustálym žiadaním autogramov atď. povedal: "Spomeňte si na svoju obľúbenú skupinu, keď ste boli mladí. Keby na vás pokrikovali 'Vypadnite!' - boli by ste sklamaní".

Fieldyho najobľúbenejšia pieseň je "Freak on a Leash". Keď sa ho opýtali na 5 albumov, ktoré by si bol zobral na opustený ostrov, odpovedal: "samozrejme KoЯn - Follow the leader, Live Comedy od Chrisa Rocka. Najväčšiu hiphopovú kompiláciu v starom štýle, aká sa dokáže zohnať. Aby som mal rôznorodú kopu týchto sračiek. Psycho Realm. A Erykah Badu Live."

Fieldy napísal a vyprodukoval svoje vlastné hip-hopové album nazvané "Fieldy´s Dreams", na ktorom hrá na všetky nástroje.