Kasey Keller: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Liso (diskusia | príspevky)
d preklepy
Riadok 1: Riadok 1:
{{Pracuje sa}}
{{Pracuje sa}}
'''Kasey Keller''' (* [[7. máj|7.5]] [[1969]], [[Los Angeles]]) je [[Americké národné futbalové mužstvo|americký reprezentačný]] [[brankár]], v súčasnosti hráč [[Los Angeles Galaxy]], kde hrá aj [[David Beckham]]. Keď odišiel so svojou reprezentáciou na [[Majstrovstvá sveta vo futbale 1990]], kde neodohral ani jeden zápas (všetky odchytal [[Tony Meola]]) a by mu niekto povedal, že bude prvým brankárom týmu [[USA]] na svetovm šampionáte o 16 rokov neskôr, určite by sa mu vysmial do očí, a predsa sa to stalo.
'''Kasey Keller''' (* [[7. máj|7.5]] [[1969]], [[Los Angeles]]) je [[Americké národné futbalové mužstvo|americký reprezentačný]] [[brankár]], v súčasnosti hráč [[Los Angeles Galaxy]], kde hrá aj [[David Beckham]]. Keď odišiel so svojou reprezentáciou na [[Majstrovstvá sveta vo futbale 1990]], kde neodohral ani jeden zápas (všetky odchytal [[Tony Meola]]) a by mu niekto povedal, že bude prvým brankárom týmu [[USA]] na svetovom šampionáte o 16 rokov neskôr, určite by sa mu vysmial do očí, a predsa sa to stalo.




== Hráči USA na MS 1990 ==
== Hráči USA na MS 1990 ==


'''Kluby su uvedené, s nimi mali hráči zmluvy počas MS 1990.'''
'''Kluby uvedené, s nimi mali hráči zmluvy počas MS 1990.'''


'''Brankári'''
'''Brankári'''

Verzia z 12:51, 16. júl 2008

Kasey Keller (* 7.5 1969, Los Angeles) je americký reprezentačný brankár, v súčasnosti hráč Los Angeles Galaxy, kde hrá aj David Beckham. Keď odišiel so svojou reprezentáciou na Majstrovstvá sveta vo futbale 1990, kde neodohral ani jeden zápas (všetky odchytal Tony Meola) a by mu niekto povedal, že bude prvým brankárom týmu USA na svetovom šampionáte o 16 rokov neskôr, určite by sa mu vysmial do očí, a predsa sa to stalo.


Hráči USA na MS 1990

Kluby sú uvedené, s nimi mali hráči zmluvy počas MS 1990.

Brankári

Obrancovia


Záložníci


Útočníci