Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
d suchno
d fixik
Riadok 1: Riadok 1:
'''Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky''' je organizácia, zastrešujúca po odbornej stránke [[športová kynológia|športovú kynológiu]] na [[Slovensko|Slovensku]]. Základnými organizáciami Zväzu sú jednotlivé Kynologické kluby, venujúce sa praktickej športovej kynológii. Okrem kynologických klubov medzi základné organizácie zväzu patrí aj jediný chovateľský klub - [[Slovenská únia chovateľov nemeckých ovčiakov]] (SUCHNO). Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky je členskou organizáciou [[SKJ|Slovenskej kynologickej jednoty]] a tvorí jeden z jej pilierov.
'''Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky''' je organizácia, zastrešujúca po odbornej stránke [[športová kynológia|športovú kynológiu]] na [[Slovensko|Slovensku]]. Základnými organizáciami Zväzu sú jednotlivé Kynologické kluby, venujúce sa praktickej športovej kynológii. Okrem kynologických klubov medzi základné organizácie zväzu patrí aj jediný chovateľský klub - [[Slovenská únia chovateľov nemeckých ovčiakov]] (SÚCHNO). Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky je členskou organizáciou [[SKJ|Slovenskej kynologickej jednoty]] a tvorí jeden z jej pilierov.


== Pozri aj ==
== Pozri aj ==

Verzia z 14:57, 30. júl 2008

Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky je organizácia, zastrešujúca po odbornej stránke športovú kynológiu na Slovensku. Základnými organizáciami Zväzu sú jednotlivé Kynologické kluby, venujúce sa praktickej športovej kynológii. Okrem kynologických klubov medzi základné organizácie zväzu patrí aj jediný chovateľský klub - Slovenská únia chovateľov nemeckých ovčiakov (SÚCHNO). Zväz športovej kynológie Slovenskej republiky je členskou organizáciou Slovenskej kynologickej jednoty a tvorí jeden z jej pilierov.

Pozri aj

Externé odkazy