Adam Rove: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
MichalT (diskusia | príspevky)
na úpravu; niektoré formulácie sú naivné
bez zdroja
Riadok 1: Riadok 1:
{{Na úpravu}}
{{Na úpravu}}
{{Bezzdroja}}
{{Infobox Postava seriálu
{{Infobox Postava seriálu
| obrázok =
| obrázok =

Verzia z 15:23, 15. august 2010

Šablóna:Bezzdroja

{{{Meno}}}

Adam Rove je fiktívna postava amerického televízneho seriálu Joan z Arkádie. Jej postavu stvárnil Chris Marquette.

Charakteristika

Adam Rove je žiak Arkádskej strednej školy. Priatelí sa s Joan a Grace. S Grace sa pozná od svojich 3 rokov. Mal rád angličáky a šmolkov. Je nadaný umelec, má fotografickú pamäť. Robil sochy z odpadu a potom sa prihlásil na hodiny umenia k pani Girardiovej.

Matka Elizabeth milovala jeho umenie, natáčali sa na video a potom to pozerali. V novembri 2000 sa predávkovala tabletkami a nechala mu list, ktorý neotvoril, otvorila ho až Joan. Jeho otec Carl s ním ostal sám. Pracoval v hoteli, keď sa jeho otec zranil, aby mal na lieky. Pracoval tam aj cez leto. Brain, študijný poradca, našiel pre Adama študijný grafický program, kde ho zamestnajú a už nebude musieť robiť v hoteli. Bude sa môcť dostať na Arcadia Arts College.

Priateľky

Na strednej sa zaľúbi do Joan, ktorú ako jediný volá Jane. Prvýkrát sa pobozkali v garáži Giradiovcov. Potom začal chodiť s „Ajris“, ktorá tiež navštevuje hodiny umenia. No rozišli sa a oficiálne začal chodiť s Joan. Raz ju pozval do luxusnej reštaurácie (La Kaseck). Spýtali sa ho: „Ako chcete pripraviť stejk?“ a on „na panvici.“

Raz sa o neho Joan s Judith pobili, lebo si Joan myslela, že si začal s Judith, ale nakoniec sa to vysvetlilo. Neskôr Joan podviedol s Bonnie (Alexis Dziena), no nemyslel to tak. Rozišli sa.

Hlášky

  • „Je zázrak, čo dokáže foťák – prchavý okamih v čase, uchovať ho.“ (o fotení 1×20)