Karol Fajnor: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Vegbot (diskusia | príspevky)
d Robot: odstranění kategorie Kategória:Poslanci NR SR
Vylúčenie z KSS a predaj mliečnych výrobkov.
Riadok 12: Riadok 12:
'''Karol Fajnor''' (* [[19. august]] [[1954]]) je [[Slovensko|slovenský]] [[politik]], bývalý poslanec [[Národná rada Slovenskej republiky|Národnej rady Slovenskej republiky]].
'''Karol Fajnor''' (* [[19. august]] [[1954]]) je [[Slovensko|slovenský]] [[politik]], bývalý poslanec [[Národná rada Slovenskej republiky|Národnej rady Slovenskej republiky]].


Bol zvolený za poslanca NR SR vo volebnom období [[2002]]-[[2006]] za [[Komunistická strana Slovenska|KSS]], pričom pôsobil ako člen Výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu.
Bol zvolený za poslanca NR SR vo volebnom období [[2002]]-[[2006]] za [[Komunistická strana Slovenska|KSS]], pričom pôsobil ako člen Výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu. V roku 2009 a 2010 pracoval v Slovenskej agentúre pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO), čím napomáhal k rozmachu západných kapitalisticko-imperialistických aktivít zahraničných spoločností v Slovenskej Republike. Tým porušil prísahu, ktorú zložil v Komunistickej strane slovenska, kvôli čomu bol zo strany vylúčený. Dnes žije na lazoch východného Slovenska, kde sa živý chovom oviec, výrobou mliečnych výrobkov a ich podomovým predajom.


{{Biografický výhonok}}
{{Biografický výhonok}}

Verzia z 11:58, 5. február 2011

Karol Fajnor
Biografické údaje
Narodenie19. august 1954
Politická stranaKSS

Karol Fajnor (* 19. august 1954) je slovenský politik, bývalý poslanec Národnej rady Slovenskej republiky.

Bol zvolený za poslanca NR SR vo volebnom období 2002-2006 za KSS, pričom pôsobil ako člen Výboru NR SR pre financie, rozpočet a menu. V roku 2009 a 2010 pracoval v Slovenskej agentúre pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO), čím napomáhal k rozmachu západných kapitalisticko-imperialistických aktivít zahraničných spoločností v Slovenskej Republike. Tým porušil prísahu, ktorú zložil v Komunistickej strane slovenska, kvôli čomu bol zo strany vylúčený. Dnes žije na lazoch východného Slovenska, kde sa živý chovom oviec, výrobou mliečnych výrobkov a ich podomovým predajom.