Zberateľská kartová hra: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
 
dBez shrnutí editace
Riadok 1: Riadok 1:
'''Zberateľské kartové hry''' zvláštnou odnožou kartových hier, pri ktorých neexistuje pevne stanovený balíček kariet. Namiesto toho si každý hráč zostavuje vlastný balíček z dostupných kariet. Karty sa delia na bežné (common), nezvyčajné(uncommon), vzácne(rare), a veľmi vzácne (ultrarare). Tie sa bežne predávajú v tzv. starter setoch. To je balenie pripravené tak, aby dvaja ľudia mohli okamžite začať hrať. Potom existujú tzv. Booster packy obsahujúce obvykle 15 kariet v zložení 1 vzácna, 3 nezvyčajné a 11 bežných kariet. Najznámejšími hrami tohto typu sú [[Magic the Gathering]], Star Wars a LOTR - Lord of the Rings.
Zberateľské kartové hry


[[Kategória:Kartové hry]]
Zberateľské kartové hry, ide o zvláštnu odnož kartových hier pri ktorých neexistuje pevne stanovený balíček kariet. Namiesto toho si každý hráč zostavuje vlastný balíček z dostupných kariet.Karty sa delia na bežné(common),nezvyčajné(uncommon),vzácne(rare), a veľmi vzácne(ultrarare) Tie sa bežne predávajú v tzv. starter setoch. To je balenie pripravené tak aby dvaja ľudia mohli okamžite začať hrať.Potom existujú tzv. Booster packy obsahujúce obvykle 15 kariet v zložení 1 vzácna, 3 nezvyčajné a 11 bežných kariet.Najznámejšími hrami tohto typu sú Magic the Gathering a Star Wars a LOTR-Lord of the Rings

Verzia z 07:22, 12. máj 2006

Zberateľské kartové hry sú zvláštnou odnožou kartových hier, pri ktorých neexistuje pevne stanovený balíček kariet. Namiesto toho si každý hráč zostavuje vlastný balíček z dostupných kariet. Karty sa delia na bežné (common), nezvyčajné(uncommon), vzácne(rare), a veľmi vzácne (ultrarare). Tie sa bežne predávajú v tzv. starter setoch. To je balenie pripravené tak, aby dvaja ľudia mohli okamžite začať hrať. Potom existujú tzv. Booster packy obsahujúce obvykle 15 kariet v zložení 1 vzácna, 3 nezvyčajné a 11 bežných kariet. Najznámejšími hrami tohto typu sú Magic the Gathering, Star Wars a LOTR - Lord of the Rings.