František Novosád: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Riadok 1: Riadok 1:
Prof. PhDr. '''František Novosád''', CSc. je [[Slovensko|slovenský]] [[filozof]], [[historik]] filozofie, prekladateľ, hlavný redaktor časopisu Filozofia. Novosád sa špecializuje na dejiny filozofie [[19. stor]]. a [[20. stor]]. a výskum sociálnej filozofie. V súčasnosti je prorektorom Bratislavskej medzinárodnej školy liberálnych štúdií (BISLA).
Prof. PhDr. '''František Novosád''', CSc. je [[Slovensko|slovenský]] [[filozof]], [[historik]] filozofie, prekladateľ, hlavný redaktor časopisu Filozofia. Novosád sa špecializuje na dejiny filozofie [[19. stor]]. a [[20. stor]]. a výskum sociálnej filozofie. V súčasnosti je prorektorom Bratislavskej medzinárodnej školy liberálnych štúdií [[(BISLA)]]..
== Dielo ==
== Dielo ==
* ''Premeny buržoáznej filozofie'', [[1986]]
* ''Premeny buržoáznej filozofie'', [[1986]]

Verzia z 00:50, 26. apríl 2013

Prof. PhDr. František Novosád, CSc. je slovenský filozof, historik filozofie, prekladateľ, hlavný redaktor časopisu Filozofia. Novosád sa špecializuje na dejiny filozofie 19. stor. a 20. stor. a výskum sociálnej filozofie. V súčasnosti je prorektorom Bratislavskej medzinárodnej školy liberálnych štúdií (BISLA)..

Dielo

  • Premeny buržoáznej filozofie, 1986
  • Vysvetľovanie rukami, 1995

Externé odkazy

  • FILIT – zdroj, z ktorého pôvodne čerpal tento článok.