Staré Mesto (Ružomberok): Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Paťko (diskusia | príspevky)
Viac o časti Staré Mesto v Ružomberku
Značky: bez zdroja nový článok bez náležitostí úprava z mobilu úprava z mobilného webu
 
Paťko (diskusia | príspevky)
Bez shrnutí editace
Značky: úprava z mobilu úprava z mobilného webu
Riadok 1: Riadok 1:
Staré Mesto je jedna z mestských častí mesta Ružomberok. V časti sa nachádza aj [[mestský úrad Ružomberok]], Pošta Ružomberok 1, Poštová banka, Prima banka, Raiffeisen banka a socha Andreja Hlinku. Nachádza sa na pravom brehu rieky [[Revúca]] a na pravom brehu rieky [[Váh]]. Pri časti sa nachádza obchod Billa. Susedí so [[Sídliskom SNP/Roveň]].
Staré Mesto je jedna z mestských častí mesta Ružomberok. V časti sa nachádza aj [[mestský úrad Ružomberok]], Pošta Ružomberok 1, Poštová banka, Prima banka, Raiffeisen banka a socha Andreja Hlinku. Nachádza sa na pravom brehu rieky [[Revúca]] a na pravom brehu rieky [[Váh]]. Pri časti sa nachádza obchod Billa. Susedí so [[Sídliskom SNP]].

Verzia z 16:59, 5. október 2017

Staré Mesto je jedna z mestských častí mesta Ružomberok. V časti sa nachádza aj mestský úrad Ružomberok, Pošta Ružomberok 1, Poštová banka, Prima banka, Raiffeisen banka a socha Andreja Hlinku. Nachádza sa na pravom brehu rieky Revúca a na pravom brehu rieky Váh. Pri časti sa nachádza obchod Billa. Susedí so Sídliskom SNP.