Diskusia s redaktorom:Digestor: Rozdiel medzi revíziami

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Peter439 (diskusia | príspevky)
Vytvorená stránka „{{vitajte}} --~~~~“
 
→‎Anastasia Novych: nová sekcia
Riadok 1: Riadok 1:
{{vitajte}} --[[Redaktor:Peter439|Peter439]] ([[Diskusia s redaktorom:Peter439|diskusia]]) 10:54, 7. február 2014 (UTC)
{{vitajte}} --[[Redaktor:Peter439|Peter439]] ([[Diskusia s redaktorom:Peter439|diskusia]]) 10:54, 7. február 2014 (UTC)

== Anastasia Novych ==

Zdravím. Neodstraňuj prosím z článkov údržbové šablóny, nechaj to na posúdení iných redaktorov, v opačnom prípade bude potrebné články zamknúť. Odporúčam prečítať si texty [[Wikipédia:Wikipedická významnosť|encyklopedická významnosť]] a [[Wikipédia:Spoľahlivé zdroje|spoľahlivé zdroje]]. Primárne zdroje, weby vydavateľov/predajcov a pod. nedokladajú nič, nie sú vo vzťahu k predmetu nezávislé.

Nehovoriac už o tom, že tvrdenia typu „''Knihy taktiež odhaľujú rôzne proroctvá, ktoré sa v poslednej dobe s prekvapujúcou presnosťou začali napĺňať.''“ (samozrejme doložené vyššie uvedenými typmi zdrojov) text diskvalifikujú z normálnej encyklopédie resp. z akéhokoľvek trochu racionálneho diskurzu. --[[Redaktor:Teslaton|Teslaton]] ([[Diskusia s redaktorom:Teslaton|diskusia]]) 19:09, 24. jún 2018 (UTC)

Verzia z 19:09, 24. jún 2018

Ahoj, Digestor. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 500 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

--Peter439 (diskusia) 10:54, 7. február 2014 (UTC)[odpovedať]

Anastasia Novych

Zdravím. Neodstraňuj prosím z článkov údržbové šablóny, nechaj to na posúdení iných redaktorov, v opačnom prípade bude potrebné články zamknúť. Odporúčam prečítať si texty encyklopedická významnosť a spoľahlivé zdroje. Primárne zdroje, weby vydavateľov/predajcov a pod. nedokladajú nič, nie sú vo vzťahu k predmetu nezávislé.

Nehovoriac už o tom, že tvrdenia typu „Knihy taktiež odhaľujú rôzne proroctvá, ktoré sa v poslednej dobe s prekvapujúcou presnosťou začali napĺňať.“ (samozrejme doložené vyššie uvedenými typmi zdrojov) text diskvalifikujú z normálnej encyklopédie resp. z akéhokoľvek trochu racionálneho diskurzu. --Teslaton (diskusia) 19:09, 24. jún 2018 (UTC)[odpovedať]