Vladimír Sloboda: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
preklep
Bez shrnutí editace
Riadok 40: Riadok 40:
}}
}}


Ing. '''Vladimír Sloboda''' (* [[8. júl]] [[1979]]) je slovenský [[politik]] za pravicovo-liberálnu stranu [[Sloboda a Solidarita]]. Od roku [[2016]] je poslancom [[Národná rada Slovenskej republiky|Národnej rady Slovenskej republiky]]<ref>''Poslanci : Zoznam poslancov : Ing. Vladimír Sloboda – Národná rada Slovenskej republiky'' [online] [https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=poslanci/poslanec&PoslanecID=970&CisObdobia=7 Dostupné online]</ref>, kde pôsobí ako predseda Výboru pre nezlučiteľnosť funkcií, člen Výboru pre verejnú správu a regionálny rozvoj a člen Osobitného kontrolného výboru na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva. Od roku 2010 je zároveň poslancom miestneho zastupiteľstvo Mestskej časti Bratislava - [[Ružinov]]<ref>''Miestne zastupiteľstvo : Poslanci : Ing. Vladimír Sloboda'' [online] [http://www.ruzinov.sk/sk/zastupitelstvo/osoba/ing-vladimir-sloboda Dostupné online]</ref>. Od roku 2013 do roku 2017 bol tiež poslancom zastupiteľstva [[Bratislavský samosprávny kraj|Bratislavského samosprávneho kraja]].
Ing. '''Vladimír Sloboda''' (* [[8. júl]] [[1979]]) je slovenský [[politik]] za pravicovo-liberálnu stranu [[Sloboda a Solidarita]]. Od roku [[2016]] je poslancom [[Národná rada Slovenskej republiky|Národnej rady Slovenskej republiky]]<ref>''Poslanci : Zoznam poslancov : Ing. Vladimír Sloboda – Národná rada Slovenskej republiky'' [online] [https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=poslanci/poslanec&PoslanecID=970&CisObdobia=7 Dostupné online]</ref>, kde pôsobí ako predseda Výboru pre nezlučiteľnosť funkcií, člen Výboru pre verejnú správu a regionálny rozvoj a člen Osobitného kontrolného výboru na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva. V rokoch 2010 - 2018 bol poslancom miestneho zastupiteľstvo Mestskej časti Bratislava - [[Ružinov]]<ref>''Miestne zastupiteľstvo : Poslanci : Ing. Vladimír Sloboda'' [online] [http://www.ruzinov.sk/sk/zastupitelstvo/osoba/ing-vladimir-sloboda Dostupné online]</ref>. Od roku 2013 do roku 2017 bol tiež poslancom zastupiteľstva [[Bratislavský samosprávny kraj|Bratislavského samosprávneho kraja]].


== Referencie ==
== Referencie ==

Verzia z 19:02, 25. august 2019

Vladimír Sloboda
Súčasný poslanec Národnej rady Slovenskej republiky
Momentálne v úrade
od 2016
Biografické údaje
Narodenie8. júl 1979 (44 rokov)
Politická stranaSloboda a Solidarita (SaS)
Alma materMateriálovotechnologická fakulta Slovenskej technickej univerzity

Ing. Vladimír Sloboda (* 8. júl 1979) je slovenský politik za pravicovo-liberálnu stranu Sloboda a Solidarita. Od roku 2016 je poslancom Národnej rady Slovenskej republiky[1], kde pôsobí ako predseda Výboru pre nezlučiteľnosť funkcií, člen Výboru pre verejnú správu a regionálny rozvoj a člen Osobitného kontrolného výboru na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva. V rokoch 2010 - 2018 bol poslancom miestneho zastupiteľstvo Mestskej časti Bratislava - Ružinov[2]. Od roku 2013 do roku 2017 bol tiež poslancom zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja.

Referencie

  1. Poslanci : Zoznam poslancov : Ing. Vladimír Sloboda – Národná rada Slovenskej republiky [online] Dostupné online
  2. Miestne zastupiteľstvo : Poslanci : Ing. Vladimír Sloboda [online] Dostupné online

Externé odkazy