Diskusia s redaktorom:195.146.138.76: Rozdiel medzi revíziami

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
AtonX (diskusia | príspevky)
d {{experimenty}}
AtonX (diskusia | príspevky)
== Labradorský retríver == {{copytext|Labradorský retríver}}
Riadok 5: Riadok 5:
{{experimenty}}
{{experimenty}}
--[[Redaktor:AtonX|AtonX]] 12:23, 19. december 2006 (UTC)
--[[Redaktor:AtonX|AtonX]] 12:23, 19. december 2006 (UTC)

== Labradorský retríver == {{copytext|Labradorský retríver}}
--[[Redaktor:AtonX|AtonX]] 12:35, 21. december 2006 (UTC)

Verzia z 12:35, 21. december 2006

Ahoj a vitaj na Wikipedii. Vsimla som si, ze niektore tvoje prispevky (konkretne Jozef Gregor Tajovský a Andrej Sládkovič) boli skopirovane z webovych stranok. Avsak webove stranky su vo vseobecnosti chranene autorskym pravom a teda ich obsah nemozno len tak kopirovat na Wikipediu. Vynimkou je jedine ak autor textu explicitne povoli kopirovanie obsahu v licencii kompatibilnej s GNU Free Documentation License. Bolo by teda lepsie, ak by si prispel textami, ktorych si ty autorom (mozes pritom samozrejme pouzivat webstranky ako zdroj informacii, nie vsak celych viet alebo odstavcov). --Brona 03:31, 7 Sep 2004 (UTC)

Pozri aj stránku Diskusia k článku Literatúra Bronto 17:53, 7 Sep 2004 (UTC)


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--AtonX 12:23, 19. december 2006 (UTC)[odpovedať]

Labradorský retríver

Oznam!
Do článku Labradorský retríver si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--AtonX 12:35, 21. december 2006 (UTC)[odpovedať]