Diskusia:Centrum Dianetiky a Scientológie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Som autorom tohto článku. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí majú a budú mať snahu meniť ho, aktualizovať, či dopĺňať.

Som si istý, že by sa dal napísať rôznymi spôsobmi a dal by sa v ňom uviesť skutočne rôznorodý obsah. A samozrejme, každý z nás má právo robiť do neho zásady podľa svojho uváženia.

Chcel by som Vás všetkých požiadať, v prípade, že chcete na ňom niečo meniť, pridávať do neho, či mazať, mohli by ste ma prosím najprv skontaktovať, aby sme to prediskutovali? Neberte prosím túto moju iniciatívu zle, no článok som vytvoril s tým, že VEĽMI DOBRE POZNÁM činnosť Centra dianetiky a scientológie. Taktiež POZNÁM odkazy, na ktoré odkazujem, POZNÁM definície dianetických, či scientologických výrazov a podobne. Ako vravím, je to len prosba, či nenástojčivá žiadosť, ktorú máte možnosť odignorovať. Píšem ju preto, lebo by som chcel všetkým nám ušetriť čas s mazaním / následným vracaním späť a podobne. Túto stránku som vytváral so zámerom vniesť na wikipediu jednoduchý popis čo to je. Nič viac. Nemáte súhlas s tým čo dianetika či scientológia hlása? OK. Táto stránka vás iste nepresvedčí - ani nemá presvedčiť - o opaku. Jej cieľom je jediné: uviesť čo to je Centrum dianetiky a scientológie. Nič viac.

Ďakujem Vám všetkým, ktorí budete ochotní túto moju prosbu rešpektovať.

S pozdravom,

--Kokocorrections (diskusia) 21:18, 3. február 2013 (UTC)Kokocorrections[odpovedať]