Diskusia:Chlmec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Bronto, ukľudni sa, Robzle robí dobré články o slovenskej geografii. To, že občas neurobí rozlišovaciu stránku vôbec neznamená, že je drzý, alebo, že to robí naschvál. Som presvedčený, že takéto poznámky ho určite neprimejú rozlišovacie stránky vytvárať, skôr ho môžu znechutiť. Budem sa snažiť, pokiaľ to bude v mojich možnostiach, rozlišovacie články doplniť. Adrian@diskprís 16:59, 24 jún 2006 (UTC)

Súhlasím, naviac to určite nie je dôvod na blokovanie. Ja viem, že si to v zápale asi nemyslel vážne, ale nabudúce s rozmyslom čo sa týka právomocí. Ďakujem. helix84 17:02, 24 jún 2006 (UTC)
TAk na osvieženie pamäti - "nezabúda" na to niekedy, nerobí ich nikdy. Po druhé, stále v tom pokračuje, aj napriek tomu, že už som mu to trikrát povedal (asi pred 4 mesiacmi) a stále nič. Čiže jeho postoj je asi tento: Ja vám tu poskytnem svoje neuveriteľne inteligentné články a s technickými "detailmi" sa tu môžu zaoberať ostatní otroci - on to robiť nebude. Takže na tom trvám, väčšiu drzosť som ešte nezažil, lebo on vie veľmi dobre, v čom je problém (robí tam predsa v názve zátvorky) a disambig typu Chlmec urobiť dokáže každý... (A dodávam, že keby som nemusel po všetkých neustále upratovať, možno by som sa dostal aj k písaniu článkov.) Bronto 18:27, 24 jún 2006 (UTC)