Diskusia:Kostol a kláštor svätej Kataríny Alexandrijskej (Dechtice)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Postoj katarinkovcov[upraviť zdroj]

Postoj katarínkovcov k údajnému zjavovaniu Panny Márie v neďalekých Dechticiach je rezervovaný, nezúčastňujú sa tamojších procesií, ako dôvod najčastejšie uvádzajú, že "Vatikán zjavenie nepotvrdil" alebo "jednoducho cítia, že nejde o pravú Bohorodičku", často ide o kombináciu oboch postojov

neviem ci to tu patri, vo wiki nejde o osobny nazor, a nakolko niektorych poznam, neverim ze by existovali iba tieto dva vyhrotene nazory. a ak to ma ostat nech to ide predsa do stranky Dechtice. Mozno ze sa mylim ale postoje inych sa tu velmi neuvadzaju (potom by bolo dobre vlozit nazor Trnavčanov na ich postoj k atomke, atd.)--ham 21:46, 5 júl 2006 (UTC)

je pravda, že Panna Mária s kláštorom a kostolom nijak nesúvisí... Tá veta byť tam byť nemala. Mz 21:50, 5 júl 2006 (UTC)

Ja som to spomenul preto, že ide o prevažne katolíkov a zjavenie Panny Márie majú v podstate pod nosom, informáciu som čerpal od sestier, ktoré ma prekvapili vyhlásením, že si katarínkovci dechtické zjavenia "nevšímajú, dôvodmi sú práve zmienené citáty. Ak sa Vám to však nepozdáva, určite nie som proti prípadnej editácii :) --Kelovy 21:52, 5 júl 2006 (UTC)

Tak už to Maros vyriešil. Zdá sa, že sme sa všetci vrhli na ten istý článok... :) Mz 21:54, 5 júl 2006 (UTC)
mozno bude treba pouzivat sablonu {{pracuje sa}} aby mu nik do toho nekafral dokial to neskonci. PS: Mz ta veta že Panna Maria s klastorom a kostolom niako nesuvisi... mne ako knazovi to nejde niako do hlavy... prepac, to bol pokus o zart :-)--ham 21:57, 5 júl 2006 (UTC)