Diskusia:Križiacke výpravy do východného Stredomoria

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Navrh na spojenie[upraviť zdroj]

Ahojte,

navrhujem tento článok spojiť s článok Križiacke výpravy. Nevidím dôvod mať to takto rozdelené, nevidel som to ani na žiadnej inej Wiki. Ste za?

--Ondrejk 10:59, 1 júl 2005 (UTC)

  • Jasne. Atomique 11:00, 1 júl 2005 (UTC)

Aspoň zbežne si pozri tie dva články (tak ako sú teraz) a potom myslím takéto hlúpe návrhy nebudeš dávať. Bronto 18:33, 1 júl 2005 (UTC)

  • Ja to za hlúpy návrh nepovažujem. Takýmto spôsobom ako to je dnes to napríklad nemajú ani na jeden Wiki. Nevidím dôvod mať samostatný článok pre Križiacke výpravy do východného Stredomoria. Ten text z článku Križiacke výpravy by som dal ako úvod k spojenému článku. --Ondrejk 22:11, 2 júl 2005 (UTC)
  • 1. Argument typu v iných wiki to tak majú/nemajú nič neznamená. 2. Križiackych výprav bolo milión, tá šablóna ich neobsahuje. 3. Je zásadný rozdiel medzi Križiackymi výpravami do východného Stredomoria (to sú totiž tie, ktoré sú aj očíslované a to vo vzťahu k sebe samým a nie vo vzťahu k iným križiackym výpravám, čo už samo o sebe naznačuje, že ide o niečo zvláštne) a ostatnými, 4. Ten článok Križiacke výpravy je myslený tak, že tam majú pribudnúť odkazy na ostatné križiacke výpravy (severné a podobne). 5. Je samozrejme možné urobiť jeden dlhočizný článok Križiacke výpravy pre všetky tie desiatky výprav, ale potom musí aj niečo obsahovať o tých ostatných a nie, že zase nasilu, len preto, že sa v tom nevyznáš, utobíme jeden článok, v ktorom bude polovica textu chýbať, len aby sme to mali pod jednoduchším názvom.Bronto 22:19, 2 júl 2005 (UTC)