Diskusia:Miloš Kováč

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Posledné zbohom.

Poznal som Miloša ako dobrého kamaráta z vysokej školy. Spolu sme hrávali basketbal za školský tím. Keď som sa dozvedel o Milošovom úmrtí bol som šokovaný. Fandil som mu v jeho komentátorskej kariére a vždy som rád sledoval športové prenosy z basketbalu alebo hokeja, ktoré Miloš komentoval. Nikdy na neho nezabudnem.

Roman B. zo Žiaru nad Hronom

Ahoj, úprimnú sústrasť... aj mňa tá správa veľmi zasiahla, hoci som Miloša osobne nepoznal. Bol mojím najobľúbenejším komentátorom a som šťastný, že sme získali zlato práve vtedy, keď bol pri tom. Posledné obdobie som preklínal Miklánka, v domnení, že má prsty v jeho odmlke, netušil som, že tá je spôsobená zákernou chorobou. Nepochopím, prečo na internetových stránkach našich denníkov nie je o jeho úmrtí ani zmienka. Chcem sa ŤA opýtať, či náhodou nepoznáš miesto a presný dátum jeho narodenia, prípadne nejaké iné encyklopedické informácie, ktoré v článku chýbajú.

Nech odpočíva v pokoji. --Kelovy 03:25, 4. január 2007 (UTC)[odpovedať]

Presný dátum jeho narodenia nepoznám, no narodil sa vo Zvolene, kde aj študoval na gymnáziu. Potom pokračoval v Bratislave na VŠ. Spoznal som ho na stredoškolských hrách v basketbale, kde sme boli súperi. Neskôr na VŠ ako spoluhráči v školskom tíme.

Veľmi Ti ďakujem, uviedol som to do článku. Tá VŠ v Bratislave bola žurnalistika v rámci FF UK ? --Kelovy 01:07, 17. február 2007 (UTC)[odpovedať]

Nie bola to strojárina, STU.

aha, ďakujem, hneď to doplním --Kelovy 00:48, 26. február 2007 (UTC)[odpovedať]