Diskusia:Pán prsteňov (knihy)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Cafko!

Trochu som upravil vzhľad stánky, ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že pribl. 80% textu tam jednoducho nepatrí (netýka sa Pána Prsteňov, resp. len okrajovo). Zatiaľ som to pozeral len zbežne, ale zdá sa, že tieto diela sú uvedené aj v článku John Ronald Reuel Tolkien, hoci len heslovite. Zatiaľ som to nechcel zmazať, ale podľa mňa by to bolo treba (alebo aspoň presunúť).

V tomto článku ešte chýba minimálne príbeh a najvýznamnejšie postavy, možno opis jednotlivých rás (možno do článku Stredozem ?)

Chystám sa to doplniť, ale všetko závisí od toho, koľko budem mať voľného času. Bolo by veľmi dobré, keby sa našiel niekto, kto má aspoň trochu rád toto dielo, a nedovolí aby slovenská LOTR wiki-stránka zaostala... Ja to mám medzi krátkodobými cieľmi... Ešte niekto? :) Gbaor 20:11, 12. február 2007 (UTC)[odpovedať]

Možný zdroj informácií do článku Wikipédia:Zdroje/tolkien. Gbaor 17:29, 9. apríl 2007 (UTC)[odpovedať]


Chyba mi tu odkaz povedzme 1-2 vetami na rozhlasovu hru od Radia Twist a SRo http://www.arda.sk/index.php?c=cai&d=324 (nie je to kniha, ale je to "umelecke stvarnenie knihy") a neviem, ci by to potrebovalo vlastny odstavec alebo ako.

Treba to písať sem Pán prsteňov (rozhlasová hra). Bronto (diskusia) 16:37, 28. september 2013 (UTC)[odpovedať]