Diskusia:Park Avenue

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Vraciam urgent, vysvetlenie prečo:
  • Text v našom článku:

Park Avenue (predtým Fourth Avenue) je bulvár, ktorý je dôležitou severojužnou dopravnou tepnou Manhattanu v New Yorku. Vedie paralelene s ulicami Madison Avenue (na západe) a Lexington Avenue (na východe).

Kvety a zeleň uprostred Park Avenue sú udržiavané Fondom pre Park Avenue.[1] Begónie sú kvety vybrané záhradníkmi Fondu, pretože sa tam nenachádza žiadny zavlažovací systém a dobre si poradia aj s horúcim slnkom.[2] Každý december sú uprostred postavené Vianočné stromčeky. Najprv sa používali farebné svetlá na vianočných stromčekoch, ale kvôli nehodám sa dnes používajú iba žlté a biele svetlá.

  • Text v článku na en wiki preložený cez translator:

Park Avenue (predtým štvrtá trieda) je široký bulvár, ktorý nesie severnej a južnej prevádzky v New Yorku štvrti na Manhattane . Cez väčšinu z jeho dĺžky, to beží paralelne na Madison Avenue na západe a Lexington Avenue k východu.

Kvety a zeleň v strednej Park Avenue sú udržiavané fondom pre Park Avenue. begónie sú kvety voľby pre záhradkárov fondov, pretože tam nie je žiadny automatický zavlažovací systém a že si poradí is slnkom. [1]

Každý december, vianočné stromčeky sú umiestnené v strednej. Prvýkrát boli postavené farebné svetlá boli používané a nehôd došlo kvôli zmätku sa dopravných signálov pred nimi. Dnes len žlté a biele svetlo sa používa.