Diskusia:Väzy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

O čom bude tento článok?[upraviť zdroj]

Bronto, veď ty vieš čo Wikipédia nie je. Ako si predstavuješ tento článok do budúcna? Toto je len definícia z KSSJ. Podľa mňa je väz anatomická štruktúra a väzy je len množné číslo ... :| Metju@diskprís 22:12, 19 december 2005 (UTC)

Dobré ráno. Si schopný pochopiť, že má nejaké slovo "až" dva významy, a že jeden z nich nepoznaš?? A nie je to definícia z KSSJ. A ak ťa v dnešnej sk-wiki tak veľmi trápi, čo čo Wikipédia nie je, tak rovno môžeme všetky tvoje jednovetové nerozlíšené články zmazať. A na tú poslednú vetu, radšej nereagujem...čo je podľa TEBA, je irelevantné. Bronto 22:35, 19 december 2005 (UTC)

  • Má dva významy, z toho jeden (tylo) sa do encyklopédie nehodí. A neodpovedal si mi na otázku, ako si predstavuješ článok Väzy (Kategória:Medicína) do budúcna. PS:Ta posledná časť vety za troma bodkami neznela veľmi kamarádsky :) Metju@diskprís 22:46, 19 december 2005 (UTC)
  • Pozri sa, z tvojho editu a horného textu jasne vyplýva, že z nejakého neuveriteľného dôvodu (ale ja už sa v poslednej dobe ničomu nečudujem) nepoznáš anatomický výraz "väzy" v tom dokonca hlavnom význame (vo filite je len ten význam a v medicínskom slovníku je špeciálne vyznačený ako "anat.") a teraz to kamufluješ všeličím iným. To, že nevieš alebo ja neviem o tom detaily, je irelevantné. Takisto je irelevantné, že sa TEBE ten pojem, zdá nedôležitý. Je to taký istý odborný pojem ako každýiný. Ako medik by som sa na tvojom mieste hanbil. Tvárme sa radšej, že si nič neurobil. Bronto 23:06, 19 december 2005 (UTC)