Diskusia s redaktorom:195.168.38.64

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--AtonX 09:39, 22. január 2007 (UTC)[odpovedať]


Tip!
Ďakujeme za Vaše príspevky do Wikipédie. Chceme Vás poprosiť, aby ste skôr než vytvoríte nový článok, skontrolovali, či už neexistuje článok na tú istú alebo veľmi podobnú tému. Môžete tak urobiť napríklad pomocou nástroja na vyhľadávanie po kliknutí na tento odkaz. Skúste radšej doplniť niektorý z existujúcich článkov.
Vyhneme sa tak zbytočnému opakovaniu tých istých údajov v rôznych článkoch Wikipédie. Ďakujeme.
Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

Vasiľ 09:22, 19. máj 2010 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie!
Opakovane sme zistili, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia však nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment bol opätovne odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

Vasiľ 09:25, 19. máj 2010 (UTC)[odpovedať]