Diskusia s redaktorom:62.168.13.98

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň ničiť obsah Wikipédie, považuje sa to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA (diskusia) 13:57, 15. máj 2012 (UTC)[odpovedať]

Varovanie!
Prestaň ničiť obsah Wikipédie, považuje sa to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Wookie (diskusia) 15:32, 15. máj 2012 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pe3kZA (diskusia) 16:00, 14. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Wookie (diskusia) 16:55, 14. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Vrátenie úpravy[upraviť zdroj]

Nejdem útočiť, stručne zdôvodním TÚTO úpravu: vrátil som Tebou vykonané zmeny, ktoré v danom kontexte neboli vhodné, presné alebo správne a opravil som preklep, ktorý bol podľa môjho názoru jediný správny. --Pe3kZA (diskusia) 17:37, 14. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Dobrý den, takže co nebylo vhodné (???) nebo přesné nebo správné? 1) Jsou jižní oblasti Slovenska a Podkarpatské Rusi v roce 1938 zabrané Maďarskem "Horná zem"? 2) Zbytek Česka (německy "Resttschechei") se mi zdá lepší. 3) Slovo "Česko" je vedle slova "Slovensko" vhodnější než "Česká republika". 3) Formulace "Slovensko spolu susednými štátmi (Českom, Maďarskom, Poľskom)" se mi zdá vhodnější než "Slovensko spolu s ČR a susednými štátmi". Možná by bylo lepší pouze ""Slovensko spolu susednými štátmi".

Rozdelenie Česko-Slovenska[upraviť zdroj]

Zdravím. Ak, tak treba navrhnúť premenovanie článku (s odvolaním na nejaké zdroje), nie len prepisovať úvodnú definíciu do tvaru, kedy je v nesúlade s názvom. --Teslaton (diskusia) 14:56, 26. november 2016 (UTC)[odpovedať]