Diskusia s redaktorom:810zssk (2009)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, 810zssk (2009). Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 578 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Peter439


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

-- Jonesy diskusia 18:29, 22. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

odstranenie hanliveho pomenovania nie je vandalizmus, prave naopak, jeho pridavanie je

--810zssk 12:55, 23. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.
Ber to ako posledne varovanie. Blava je normalnou, najrozsirenejsou prezyvkou mesta Bratislava,
pricom sa pouziva bezne a vobec nie je hanliva, skor o skratenu verziu celeho nazvu mesta.

-- Jonesy diskusia 13:46, 24. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

Fajn, mozem Kosiciam dopisat Zapadakov? Tiez to tak vela ludi vola (hoci s nimi nesuhlasim a povazujem ich za blbcov). Nemam rad konflikty, ale v tomto pripade to budem odstranovat za kazdu cenu.--810zssk 14:02, 24. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Kosice si mozes volat ako chces, takisto Bratislavu si kazdy moze volat ako chce, podstatne je ale to, ze toto je encyklopedia a tak by tu najznamejsi nazov Bratislavy, ktory mimochodom ja ani drtiva vacsina ostatnych ludi nepovazuje za hanlivy, mal byt uvedeny presne tam, kde je. S tvojim pocinanim a svojvolnym mazanim zjavne nesuhlasi dost vela redaktorov, preto ta chcem upozornit, ze pokial sa toho "mazania za kazdu cenu" chces drzat, docielis iba to, ze budes zablokovany ako vandal. Tu na wikipedii plati, ze rozhoduje komunita a nie jeden redaktor, ktory si mysli, ze ma patent na rozum. Pevne nervy a vela uspechov pri konstruktivnej praci na slovenskej Wikipedii ti prajem.-- Jonesy diskusia 22:26, 24. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Ja ako som jasne povedal Košice volám Košice a neurážam ich. Prečo by sa Bratislava urážať mohla? Lebo je v menšine? Nech BRATISLAVČANIA rozhodnú či to tam má byť, alebo nech sa do zátvorky doplní (uráž.) a nech to tam je. Inak budem bojovať za to aby to tam nebolo. A kľudne ma zablokuj, sú aj iné cesty ako to odstrániť. Koniec-koncov, už dávnejšie som sa rozhodol, ze tu nič nebudem publikovať.--810zssk 10:59, 25. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--  ivob   11:05, 25. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

Zvlastny priklad "konsenzu", kto ma iny nazor sa zablokuje. Osobne som presvedceny ze Wizardove riesenie (vid clanok Bratislava) je idealne a v podstate s nim plne suhlasim. Nieco podobne som vyssie navrhoval ako kompromis.--212.103.139.75 (diskusia) sa nepodpísal(a)

  • Nemyslím si, že potrebujeme nejaký konsenzus resp kompromis. Názov Blava jednoducho patrí medzi najzaužívanejšie a tvoj názor, že ide o hanlivý výraz považujem len za tvoj individuálny pocit, resp minoritný názor. Podobných označení je viacero - napr. už spomínaných košičanov volajú "vraňare" a že by sa nad tým niekto pozastavoval ... Označenie Blava je natoľko zaužívané, že tam jednoducho musí byť. Ja poznám veľa bratislavčanov, a tí podobné komplexy nemajú. A označenie "Blava" skôr používajú "blaváci" ako ostatná časť Slovenska. Takže aj Wizardovu vetu by som skôr nahradil spojením "Desiatka zakomplexovaných obyvateľov Bratislavy s označením Blava nesúhlasí". Ak si totálne presvedčený o tom, že tam tento názov nepatrí, tak o tom daj hlasovať. Nerob revertovacie vojny, lebo povedú k tvojmu trvalému zablokovaniu aj cez IP.

--  ivob   19:25, 25. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

"A označenie "Blava" skôr používajú "blaváci" ako ostatná časť Slovenska." - Na tuto hovadinu si kde dosiel? A ako som uz povedal. Budem proste bojovat za to nech to tam nie je. Ak si to niekto odhlasuje ze to tam ma byt, budem to respektovat. Alebo navrhujem nech to tam je s pozn. ze je to urazlive pomenovanie. Potom by som suhlas--810zssk 14:31, 26. jún 2009 (UTC)il.[odpovedať]
Odpusti si primitivne vulgarizmy, dakujem.-- Jonesy diskusia 18:00, 26. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Mno len tak naokraj, tieto veľmi plodné a zmysluplné editácie a'la Blava veeeeľmi prospejú obsahu encyklopédie... Názov „Blava“ som tiež prvýkrát počul od niekoho, komu pršalo do nosa, z toho, že tam žije... teraz zisťujem, že iným odtiaľ to naštrbuje ego... ergo: „koľko ľudí/ toľko im chutí...“ BTW: Košice sú známe aj ako Bazmeg City... takže panstvo: „Do toho!:-) --bojars 19:20, 26. jún 2009 (UTC)[odpovedať]