Diskusia s redaktorom:88.212.20.144

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Východoslovenské drevené kostoly[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Východoslovenské drevené kostoly si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.


Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.

--Robzle 07:03, 19. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Pred tým, ako budeš neustále vracať iné verzie a argumentovať, sa prosím ťa, zaregistruj. Názov stránky Východoslovenské drevené kostoly je myslím správny, keďže minimálne jeden z nich nie je cerkva. Je potrebné zvoliť neutrálny názov a pojem cerkva, cerkev je používaný skôr v jazyku rusínskej národnostnej menšiny. Na slovenskej wikipédii sa však musíme pridržiavať oficiálneho jazyka, slovenčiny. Budem rád, ak zdôvodníš svoje argumenty, netvrdím, že musím mať pravdu. Avšak viaceré zdroje preferujú pojem kostol (napr. pozri v článku Chrám svätého Michala archanjela (Inovce) --Robzle 07:03, 19. august 2007 (UTC)[odpovedať]


ano je pravda ze slovencina nema zavedeny pojem cerkva, ale to je problem tych ktory sa okolo spisovnej slovenciny tocia a nedali to tam.... takze to este neznamena to ze ak je 26 cerkvi a jeden je kostol tak im budeme nespravne hovorit kostoly.. alebo ano??? a ak nieco neviem spytam sa odbornikov a myslim si ze pan Sopoliga zo Slovenskeho Narodneho Muzea riaditel pobocky muzea vo Svidniku Ti na Tvoj email ohladom drevenej sakralnej architektury rad a fundovane odpovie... nevidim rozdiel medzi nezaregistrovanym a registrovanym, registrovany som ale kedze to tu funguje uplne zvrhlo kedze sa anuluju dlhorocne vyskumy odbornikov tak tomu ani registracia nepomoze...


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Wizzard 20:09, 22. december 2007 (UTC)[odpovedať]