Diskusia s redaktorom:91.127.123.172

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Radi by sme Vás privítali vo Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!

Začali ste dobre a ste na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ak ste si ešte nezaregistrovali svoje meno, odporúčame Vám to, aj keď upravovať a prispievať anonymne je fajn. Anonymní redaktori niekedy nezažijú radosť zo spoločného úspechu Wikipédie. Po registrácii používateľského mena získate identitu na Wikipédii, tá Vám umožní robiť veci, ktoré anonymným prispievateľom nie sú umožnené, napríklad hlasovať, meniť nastavenia a pridávať obrázky.

Upozornenie[upraviť zdroj]

  • Mali by ste sa čo najskôr prihlásiť

Podrobnosti[upraviť zdroj]

Odporúčame Vám, aby ste sa pozreli na niektoré alebo najlepšie všetky nasledujúce stránky, ktoré Vám uľahčia prácu pri Vašom upravovaní:

Ak chcete nahrávať obrázky, mali by ste si pozrieť aj tieto stránky:

Tak ešte raz vitajte a ďakujeme za Vaše príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často. --za uvítací výbor AtonX


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Experimenty[upraviť zdroj]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Jetam2 (diskusia) 15:19, 30. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]