Diskusia s redaktorom:91.127.232.55

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.

Edituj!!![upraviť zdroj]

Ďakujeme za tvoje postrehy milá IP, ale TOTO je ENCYKLOPÉDIA. Ak máš seriózny záujem editovať, vytvor si na Wikipédii účet, ak chceš len diskutovať o ničom, ďakujeme, nepotrebujeme. --Bubamara …✉ 10:33, 15. marec 2007 (UTC)[odpovedať]

Přesně tak, nejlépe bude, když si založíte účet a chybné věci vylepšíte. Ostatně platí: Wikipédia:Buďte smelí pri úprave stránok. --Dezidor 10:45, 15. marec 2007 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--AtonX 15:43, 15. marec 2007 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie!
Opakovane sme zistili, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia však nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment bol opätovne odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--AtonX 15:47, 15. marec 2007 (UTC)[odpovedať]