Diskusia s redaktorom:Anunaki3000

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň, prosím, vymazávať texty v článkoch Wikipédie, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 12:22, 10. máj 2019 (UTC)[odpovedať]

Do článkov pridávaj zdroje a odpusť si komentáre ako nešahať!, článok nie je tvoj majetok a môže ho upravovať kto chce. --2A02:AB04:27C3:6300:955:1473:96B3:880B 19:19, 2. september 2019 (UTC)[odpovedať]
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--2A02:AB04:27C3:6300:955:1473:96B3:880B 19:26, 2. september 2019 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Nepridal si zdroje, tak neodstraňuj šablónu. --2A02:AB04:27C3:6300:955:1473:96B3:880B 19:32, 2. september 2019 (UTC) Reálna prax z tvojho života tu nikoho nezaujíma, buď pridaj zdroje alebo to nechaj tak.--2A02:AB04:27C3:6300:955:1473:96B3:880B 20:02, 2. september 2019 (UTC)[odpovedať]

Blok na 1 deň pre opakované nekonštruktívne úpravy, napriek upozorneniam. Čo sa týka diskusnej stránky, jej obsah sa v zmysle Wikipédia:Diskusná stránka#Diskusné stránky redaktorov nemaže. --Teslaton (diskusia) 20:05, 2. september 2019 (UTC)[odpovedať]

Diskusia s redaktorom Anunaki3000 je moja osobná stránka.

Platia tu len a len moje osobné práva ! Sú platné len a len moje úpravy tejto diskusnej stránky ! Je možné upravovať akékoľvek osobné info o mne, len a len skrze moju osobu a len s mojím vedomím bez ohľadu na akékoľvek pravidlá Wikipédie ! Je to moja osobná diskusná webstránka ! Jej duševné vlastníctvo a teda jej obsah prináleží len a len mne ! Ak sa toto tvorcom Wikipédie nepáči, tak nech prevádzku Wikipédie aj pre územie Slovenskej republiky zastavia !

Áno, aj napriek tomu, že portál patrí všetkým a práva na úpravu všetkých stránok Wikipédie, majú celkom všetci užívatelia tohto portálu, tak v okamihu zaregistrovania svojho vlastného účtu sa stáva duševným vlastníkom jediný človek - zaregistrovaný užívateľ ! Rešpektujte to a naštudujte si všetky zákony ! Napr. zákon štátu Slovenskej repulibky (zákon č. 351/2011) na území ktorého sa prevádzkuje časť portálu Wikipédia v jej slovenskej verzii a ktorým Wikipédia P O D L I E H A !!! Mimochodom Wikipédia porušuje tiež mnohé zákony EU !!!

Neželám si, aby ktokoľvek poškodzoval moje dobré meno akýmkoľvek spôsobom ! - uvádzal o mne nepravdivé, nepodložené, neobjektívne informácie a neustále upravoval obsah tejto stránky vo svoj prospech tak, ako to jemu vyhovuje resp. aby bola moja osoba (ako redaktora Anunaki3000) neustále očierňovaná, bojkotovaná, zdiskreditovaná, utláčaná, zastrašovaná, upozorňovaná na nejaké pravidlá Wikipédie s hrozbou zmazania účtu a podobne. Používajte pre tento účel iné prostriedky ako je napr. Emailová komunikácia, avšak nie verejnú komunikáciu ! V tomto prípade je totiž porušených hneď niekoľko zákonov Slovenskej republiky !

Takmer všetky články na slovenskej verzii Wikipédie sú neobjektívne a často sú v rozpore so zákonmi Slovenskej republiky. Keď to takto pôjde ďalej, tak nepotrvá dlho a bude poupravený celý zákon o "digitálnej" internetovej komunikácii a o ochrane osobných údajov - legislatívne. Ešte jedno drzé, cudzie a neoprávnené upravenie tejto stránky "Diskusia s redaktorom Anunaki3000", t.j. bez môjho súhlasu a vedomia, ako aj bez uvedenia pádneho dôvodu (ktorým nie sú pravidlá Wikipédie ! ale zákony krajiny !) a na stôl slovenskej prokuratúry poputuje ďaľšie trestné oznámenie na posúdenie trestnej činnosti v prípade prevádzkovateľov resp. samotných správcov portálu slovenskej časti Wikipédie ! Čo si vôbec o sebe myslíte ?! Čo je to tu za bordel na tom Slovensku ?! Kde to sme ?! Dúfam, že nie v Amerike, kde aj malé deti majú právo nosiť strelnú zbraň ! Dokonca aj v Amerike napriek ich smiešným zákonom, tamojší ľudia majú právo vyjadriť svoj názor a NIKTO HO NEVYMAŽE pokiaľ svojím názorom nikomu neubližuje, nevyhráža sa, neuráža ho, nepodnecuje k násiliu ani jak ináč nepoškodzuje jeho dobré meno!

Vyzerá to potom tak, že Wikipédia NIEJE SLOBODNÁ A OTVORENÁ, ako tvrdia jej tvorcovia, ale sprosto a drzo kontrolovaná v prospech jedinca, ktorému niekto vložil do rúk dozor nad Wikipédiou v dobrej viere, že tento jedinec sa postará o to, aby Wikipédia bola fakt slobodná a aby na nej platili predovšetkým pravidlá platné v rámci objektívneho a slušného spoločenského správania sa a predovšetkým aby neboli v rozpore so zákonmi patričnej krajiny, pre ktorú je časť portálu Wikipédie otvorený a verejný. Ak to bude takto ďalej pokračovať, Wikipédia stratí aj to minimum svojej vlastnej dôveryhodnosti, ktorú zatiaľ medzi ľuďmi má. --Anunaki3000 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Radosť byť stolom slovenskej prokuratúry... :) --Teslaton (diskusia) 19:53, 10. september 2019 (UTC)[odpovedať]
Srandista, ty si pil priznaj sa. --2A02:AB04:27C3:6300:FC3D:CB3D:7822:85A6 20:55, 10. september 2019 (UTC)[odpovedať]
Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 10:07, 8. október 2019 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pe3kZA 10:09, 8. október 2019 (UTC)[odpovedať]