Diskusia s redaktorom:Arxi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vítam ťa. Niekoľko technických poznámok: Máme tu niečo ako štandardnú úpravu, ktorú treba dodržovať (sleduj moje ďalšie úpravy) a tiež máme niečo nazývané kategórie (tiež sleduj).

Mimochodom, archeologickým kultúram sa tu chceme venovať už rok, ale je tu stále kopa (objektívne ) oveľa dôležitejších vecí (Tým nechcem povedať, že sa tomu venovať nemáš ...:)) . Pri kopírovaní z českej wiki si dávaj pozor, historické články majú veľmi slabé, dúfam, že máš aj iné zdroje...Bronto 02:14, 27 apr 2005 (UTC)

>> No, ja som zatial celkom rad, ze som to zvladol aspon tak, ako som to tam pridal... Pokial ide ale o "graficke upravy" (teda sekvenciu nadpisov,podnadpisov, pouzivania velkych-malych pismen, budem rad ked to pomenis, teraz som si to sice cital, ale uz nad tym nevladzem rozmyslat... :P

Ja viem, to každý na začiatku...:)

Z CZ nic kopirovat nechem, to sa neboj, ved na to je tu predsa odkaz na ich stranku.

Ale zase na druhej strane, ak si presvedčený, že je článok v poriadku, nie je dôvod ho nepreložiť (aby si ma zase zle nechápal)...Bronto 03:33, 27 apr 2005 (UTC)

Archeologicke kultury by si vyzadovali daku standartnu formu, tak ako maju napr. vojenske bitky v anglickej verzii... Teda dake zmysluplne rozdelenie - datovanie, územný rozsah, lokality, kto zaviedol nazov, materialna napln kultury (keramika, kovy, kost/paroh, ine), sidliska, pohrebiska, zaujimave nalezy, literatura. Arxi 02:34, 27 apr 2005 (UTC)

To je úplne samozrejmé, pre začiatok ale úplne postačí, ak napíšeš vôbec niečo...Bronto 03:33, 27 apr 2005 (UTC)

Bronto, dakujem za tak rychlu upravu! Este tam poopravujem tych par chyb, co povznikalo presunmi a bude to aspon ako-tak hotove... Arxi 03:19, 27 apr 2005 (UTC)

No, za jednu noc toho nie je vela, ale aspon nieco... Cas ist do postele... :D Arxi 04:02, 27 apr 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Ahoj, vítam ťa do Wikipédie. Chcel by som ťa upozorniť na to, že máme články pre začiatočníkov, ktoré si môžeš prečítať na Pomoc:Príručka. Všimol som si, že si pridal nejaké obrázky. Vážim si to, Wikipédia potrebuje obrázky. Mal by si si prečítať aj článok Wikipédia:Obrázky, kde je zoznam zásad, ktoré treba pri pridávaní obrázkov dodržať. Je nutné písať informáciu o licencii a zdroji, obrázky bez nej budú odstránené. Keď klikneš na obrázok, ktorý si pridal, dostaneš sa na popisnú stránku svojho obrázka a môžeš ju upraviť. Veľa šťastia pri ďalších úpravách vo Wikipédii, ak budeš mať nejaké otázky či nejasnosti, ozvi sa mne alebo iným skúseným redaktorom. helix84 16:55, 21 január 2006 (UTC)


Ahoj, Arxi. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 584 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Palica


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).