Diskusia s redaktorom:Atomique

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ak mi chceš pridať komentár, zvoľ prosím jednu z nasledujúcich oblastí:

viditelnost sprav na podstrankach...[upraviť zdroj]

Aj ti to zobrazi, ze mas novu spravu, ked Ti to vznikne na podstranke? Liso@diskprís 11:58, 30 jún 2005 (UTC)

  • Ani nie :) Asi to budem musiet vymysliet nejako inac.. Atomique 12:21, 30 jún 2005 (UTC)
  • Na sk: si to veru vyriesit mozes; http://www.wikisign.org helix84 13:07, 30 jún 2005 (UTC)
    • To sa budem priamo pytat databazy? ;) Ake je tam spozdenie? Ako casto to kopiruju? Atomique 13:11, 30 jún 2005 (UTC)
    • podla mna je to z db dumpov takze asi nepouzitelne pre tvoje ucely :) --Palica 13:28, 30 jún 2005 (UTC)
      • Tiez si myslim :) Preto nechapem ako to helix myslel. Ale mozno ma nejaky skvely napad, ktory by mi ulahcil zivot :) Atomique 13:31, 30 jún 2005 (UTC)
    • Aha, to ma nenapadlo... :p helix84 13:35, 30 jún 2005 (UTC)

wikistretko[upraviť zdroj]

Tak uz som v hrubych rysoch prestahovany do Blavy (su to nakoniec Rusovce a nie Petrzalka) a tak snad niekedy spachame aj v Blave nejake to wikistretko! :) Liso@diskprís 6 júl 2005 12:53 (UTC)

  • Parada. Rusovce su na skok, co by kamenom dohodil ;) Je tu vlastne este niekto z BA alebo okolia okrem nas dvoch, kto by sa pridal? Atomique 6 júl 2005 12:57 (UTC)
    • Tusim Bronto je este Blavak, ci nie? Mas na seba aj nejaky iny kontakt, nez wikipediu? :) Liso@diskprís 6 júl 2005 13:15 (UTC)
      • Ja som prave teraz na skype :) Atomique 6 júl 2005 13:18 (UTC)
        • v praci mi nejde skype (a v byvalom doma tiez blbo, v novom doma zatial vobec)... Co icq? :) Liso@diskprís 6 júl 2005 13:19 (UTC)

pozvánka na WikiProjekt[upraviť zdroj]

Ahoj! Vidím, že sa na Wikipédii venuješ informatike. zaujíma ťa aj GNU/Linux a slobodný softvér. Zháňam ludí do projektu Slobodný Softvér. Ak sa chceš zapojiť, môžeš sa pridať na stránku a hneď upraviť čo koľvek tam uvidíš. -- Matej 'Yin' Gagyi 19:14, 10 júl 2005 (UTC)

Guvernoráty[upraviť zdroj]

Prosím ťa, atomique, ak sa dobre pamätám, bol si to ty, kto tu raz niekde dal zoznam egyptských givernorátov (tuším dokonca šablónu). Ja som teraz našiel slovenské prepisy že to opravím, ale neviem ten zoznam nikde nájsť... Druhá vec, nedá sa niečo končne urobiť s tým, aby to aspoň pri hľadaní abecedne z hlavnej stránky nedávalo slová začínajúce na ž, č, ľ a pod. pod Z?? Bronto 17:54, 25 júl 2005 (UTC)


Cirkevná problematika[upraviť zdroj]

Zdravím Ťa, krajan (tiež žijem v Bratislave na Slovensku). Dovoľ mi poznámku. Tak ako pri menách pápežov je zaužívané uvádzať za menom rímsku číslicu, tak sa názvy koncilov píšu nie s číslom, ale s číslovkou, ak ide o viacero koncilov na jednom mieste. Teda Druhý vatikánsky koncil. Oprav to, prosím. I keď som tu ešte iba krátko, presvedčil som sa, že si prispievatelia navzájom pomáhajú. Určite sa niekedy obrátim na Teba s prosbou. --miloš 19:05, 2005 september 1 (UTC)


Vandalizmus[upraviť zdroj]

Ahoj krajan. Ja som odstránil všetko, pretože ten vandal prepísal celý pôvodný text. Pozri si históriu. Až Bumabara to vrátila na pôvodný text. Prajem ti pekný deň.--miloš 13:15, 27 marec 2006 (UTC)

Stačí si z histórie dať zobraziť poslednú správnu verziu, dať ju upravovať a uložiť. Všimni si pritom varovanie a nezabudni napísať, že je to revert vandalizmu. Veľa zdaru. helix84 13:20, 27 marec 2006 (UTC)
Mimochodom, nové príspevky do diskusií pridávame vždy na koniec, aby sa ľahšie hľadali. helix84 13:25, 27 marec 2006 (UTC)

fotky stretavky[upraviť zdroj]

Spravis aj stranku? A co dalsie fotky? Liso@diskprís 08:13, 24 november 2005 (UTC)

Ahoj, nepresúvaj okresy, kedysi dávno sme sa dohodli, že budú v tvare Okres XY a nie v tvare XY (okres). Adrian@diskprís 13:38, 4 január 2006 (UTC)

vandalizmus :p[upraviť zdroj]

Zdravím, chcel by som sa Ti poďakovať za okamžité obnovenie môjho profilu včera večer. Ospravedlňujem sa za svojho brata, nechcel veriť, že hocikto môže meniť ktorúkoľvek redaktorskú stránku. Vravel som mu, že minimálne do 5 minút to bude obnovené a pritom to nervalo ani minútu :p Inak je to fajn chalan, možno sa stane jedným z nás :p --Wizzard 08:11, 5 január 2006 (UTC)

Biografie[upraviť zdroj]

Ahoj, to pridavanie rokov a dátumov ručne je naozaj neúnosné, už som to raz niekde písal, ale nepamätám si kde - treba urobiť šablónu, odkiaľ to vycucá robot a bude to udržiavať aktuálne. Ty sa tým najviac zaoberáš, tak by si mohol navrhnúť štruktúru. helix84 07:38, 26 január 2006 (UTC)

Fotky Petržalky[upraviť zdroj]

Zdravím, tak ma napadlo, či náhodou nemáš nejaké dobré fotky Petržalky, chcel by som dať niečo na stránku Petržalka, nech to vyzerá čo najlepšie, hlavne nejaké korzo, lesy, Aupark a podobne... ty si tuším robil nejaké fotky, alebo ak nie, tak kde by som mohol na nete nájsť, lebo nechcem kopírovať niečo, čo nemusí byť free. --Wizzard 13:37, 15 február 2006 (UTC)

S tým výletom to nie je zlý nápad, mohol by som zobrať foťák aj ja, ale neviem moc dobre fotiť :p prípadne daj na seba nejaký kontakt, ICQ alebo niečo... alebo mi napíš :p --Wizzard 14:26, 15 február 2006 (UTC)

geo portál[upraviť zdroj]

  • Sevas, dúfam že nevadí že babrem do geoportálu, len mi trochu vadilo že tam nebol odporúčaný článok a obrázok. Súhlasil by si, keby som na ďalší týždeň dal Hatné ako odporúčaný článok? --Wizzard 08:49, 3 marec 2006 (UTC)
    • Jasne wiz, v pohode tam daj clanok, ktory uznas za vhodny! Atomique 08:52, 3 marec 2006 (UTC)

Bohužiaľ zatiaľ sa môj bot nevie vnoriť do podkategórií, resp. je tam problém s tým, že niektoré podkategórie ukazujú aj do niektorých iných sekcií (napr. do histórie) a tak je potom v indexe viac článkov ako by malo byť. Takže ak chceš poriadny index je nutné rozšíriť kategorizáciu o všetky kategórie, ktorých články majú byť zahrnuté v indexe, pozri astronomickú kategorizáciu. Adrian@diskprís 11:07, 6 marec 2006 (UTC)

  • Ahoj Adrian, vdaka za skoru reakciu. S tou kategorizaciou mi je to zhruba jasne, teda tak som to pochopil prave z tej astronomickej kategorizacie, ja som to zatial chcel len "otestovat" :) A na prve otestovanie som nexel pouzit prilis velky strom. Atomique 11:15, 6 marec 2006 (UTC)
    • Pozerám, že ti ten tvoj botík už fičí. Ak ťa pekne poprosím, nemohol by si, ak sa to dá, aktualizovať literárny index? Dík. --Bubamara 13:28, 7 marec 2006 (UTC)
      • Veľmi pekne ďakujem. Tvoj bot je rýchlejší ako moja myšlienka :)) --Bubamara 14:26, 7 marec 2006 (UTC)
        • Atomi ešte sa chcem spýtať, teraz si robil index aj pre hudbu, mám dorobiť kategorizáciu do hĺbky, aby si na to ešte potom raz hodil bota, nech sú tam ozaj všetky články? To isté je aj pri politike. --Bubamara 00:06, 8 marec 2006 (UTC)
          • Ano, ak sa ti chce, kludne tu kategorizaciu dopln kde uznas za vhodne a ja to zajtra vynovim - teraz uz idem spat :) Atomique 00:09, 8 marec 2006 (UTC)
            • Dobre, dobrú noc. Ozaj, ty nemáš ICQ? --Bubamara 00:11, 8 marec 2006 (UTC)

Tvoj bot robí dobrú prácu, ale mohol by si, prosím, počkať na status bota ? Myslím, že tých pár dní ešte vydržíme bez aktualizovaných indexov na portáloch. Adrian@diskprís 05:42, 8 marec 2006 (UTC)

  • Jasne, to je v poriadku :) Ja som ho len postupne doladoval a testoval. Neplanujem ho este nejako masovo nasadit. Napriklad ten posledny beh bola oprava triedenia, veci ako "Vitamin" sa triedili az za "Vitamin A". Atomique 08:33, 8 marec 2006 (UTC)

Zdravím, som rád že si uverejnil zdroják toho bota, tak uvažujem že s ním začnem experimentovať a možno a nejaký ten rok skúsim vyrobiť nejakú vlastnú potvorku. Ale otázka, ak sa ten bot pustí tak ako je, čo to vlastne urobí? Obnoví nejaký index podľa zadaného parametra? --Wizzard 13:24, 8 marec 2006 (UTC)

  • Na zaciatku zdrojaku je tam zoznam "uloh" v premennej tasks. Tam si odkomentujes/zakomentujes, ktoremu portalu sa ma venovat (moze aj viacerym naraz). A spustis ho. Vsetko ti urobi automaticky, cize pozrie kategorizaciu a podla nej postupne vsetky kategorie, urobi si zoznam vsetkych clankov a vygeneruje index so zaciatocnymi pismenkami, ktore sa tam vyskytli. Potom postupne pre kazde zaciatocne pismenko, ktore sa tam nachadzalo, vyrobi vlastnu stranku so zoznamom clankov. No a nakoniec vynovi sablonu s datumom poslednej aktualizacie a celkovym poctom clankov. Potrebujes ale mat nainstalovany Python (2.4) a framework na robenie wikipedia botov v Pythone (pywikipedia). Atomique 13:53, 8 marec 2006 (UTC)

Úžasné, dik, s Pythonom som sa už hral, aj s pywikipediabot, tak ho možno testnem. Teda ak správne predpokladám, ak už index existuje, tak ho len zaktualizuje, je tak? Čiže ak chcem mať každý deň aktuálny astroindex a prípadne aj ostatné indexy, stačí ak ho ráno spustím, dobre predpokladám? Treba sa ešte predtým lognúť nejakým skriptom v Pythone na wiki? --Wizzard 14:10, 8 marec 2006 (UTC)

  • Hej. On vlastne vzdy aktualizuje vsetky stranky (indexovu, zoznamy a statistiku) ale vdaka tomu ako wikipedia funguje, ze ked ukladas stranku bezo zmien (rovnaku ako bola predtym), tak tie aktualizacie, kde by k zmenam nedoslo, ani nebudu figurovat v poslednych upravach ani v historii clanku. V pywikipedia si akurat musis podla navodu vytvorit subor user-config.py s menom tvojho bota a on potom, ked ho prvy krat spustis (priamo tento skript atomobot_index.py) tak si vypyta heslo pri prvom nalogovani sa. Potom si ho uz pamata. Atomique 14:15, 8 marec 2006 (UTC)

Zdravím, tak som vyskúšal ten tvoj botík, a som prekvapený, že celkom dobre funguje. Ale preto ti nepíšem :p Chcel by som sa naučiť robiť aj vlastné boty, a keďže sa v tom vyznáš, určite mi poskytneš nejaký hello world, teda skriptík na vytvorenie článku, prípadne jeho prepísanie. Dik :p --Wizzard 19:34, 9 marec 2006 (UTC)

  • Ahoj Wiz, velmi rad, ale kedze si netrufam odhadnut nakolko si ostrielany programator, tak mi neda na uvod ti neodcitovat Marosa:

"ale opatrne s bot-upravami! Nie 2x ale 5x meraj pred tým nez spustis bota (mame uz par negativnych prikladov, ktore tu nechcem menovat...). --Maros 14:00, 6 marec 2006 (UTC)". Ber to prosim zodpovedne a daj si strasne velky pozor, co tvoj bot bude robit, dokladne premysli kazdy jeden krok, pretoze pre wiki to moze byt nieco ako zbran hromadneho nicenia :) Ak sa do cesty pripletie nepozornost alebo chyby, moze to narobit skutocne obrovske skody. Idem ta pohladat na ICQ, ak si online, mozme pokecat. Atomique 20:40, 9 marec 2006 (UTC)

Dik, práve som začal študovať ten framework :p inak aby si dlho nehľadal, moje ICQ = 123 626 918 :p--Wizzard 20:47, 9 marec 2006 (UTC)

Čao, mám tu prvý problém s tým botom. Ak chcem v tom pywikipediabot aktualizovať interwiki na nejakej stránke, čo má v názve diakritiku, je s tým problém a nenájde to ten článok. Skúšal som si v Konsole nastaviť kódovanie na UTF8 aj Win1250 a nič. Púšťam to z prostredia KDE cez Konsole. Nevieš kde môže byť problém? --Wizzard 18:11, 11 marec 2006 (UTC)

Ahoj nemohol by si svojho bota "naučiť gramatiku"? akože by napr. hladal v článkoch slova ako Francúsko a Francúzko a menil by ich na Francúzsko (toto konkrétne prednedávnom ručne opravoval mo-slimy), alebo následuje na nasleduje... a postupne by sa určite pridávali rôzne časté chyby, ktoré by mohol opravovať, čo ty na to? --matros 22:26, 29 marec 2006 (UTC)

Ak to ma byt len primitivne zamienanie nejakeho textu za iny text, tak to nie je najmensi problem, staci tam len doplnit nove zameny do uz existujuceho zoznamu. Ak by sa vsak malo jednat o nejaku inteligentnejsiu analyzu textu, to by uz bol problem. Konkretne vsak vo vsetkych pripadoch, ktore si uviedol ako priklady ide len o jednoduchu zamenu bez nutnosti chapania dalsieho vyznamu textu, takze staci len, aby si to niekde spisal do zoznamu, ake typy zamien potrebujes a ja to tam doplnim. Atomique 22:31, 29 marec 2006 (UTC)
No zopár vecí je u mňa na pieskovisku, to len čo mi teraz napadlo, ono by bolo dobré keby sa do toho zapojili viacerí a pridalo by sa tam toho čo najviac.. pozri sa na to a povedz či by to šlo.. dik. --matros 14:29, 31 marec 2006 (UTC)
Tie veci z tvojho pieskoviska by uz mali fungovat. Atomique 15:04, 31 marec 2006 (UTC)

Žiadosť o bot status[upraviť zdroj]

Musíš si dať žiadosť o bot status na tejto stránke: http://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_bot_status Adrian@diskprís 06:36, 12 marec 2006 (UTC)

Najnovšie články[upraviť zdroj]

Aké máš kritéria na to, či článok zaradiť medzi najnovšie ? Adrian@diskprís 12:09, 12 marec 2006 (UTC)

  • Momentalne taketo - clanok predtym nebol v indexoch a je od vzniku stary maximalne 7 dni. Atomique 12:16, 12 marec 2006 (UTC)

Kategorie, bot[upraviť zdroj]

cafa mam otazku ohladom tvojho bota. Ak nahodou vytvorim novu kategoriu, musim ju rucne napisat do Kategorizacie skadial bot cerpa, alebo bot sam vytvori tu kategoriu v Kategorizacii?--stefi 07:57, 14 marec 2006 (UTC)

  • Rucne. Atomique 08:45, 14 marec 2006 (UTC)
  • Daaaaaakujem :)--stefi 08:56, 14 marec 2006 (UTC)

Bug: filter pre Šablóna:... / Wikipédia:...[upraviť zdroj]

Nazdar Atomique. Chcem reportovat jeden bug. Chcelo by to bota naucit filtrovat clanky z priestoru Šablóna:... a Wikipédia:... Pozri napr. Zoznam geografických článkov/Š alebo Zoznam geografických článkov/W. Inak funguje fajn.--Julo 13:05, 22 marec 2006 (UTC)

  • Vdaka za postreh. Pridam to do zoznamu vylucenych regularnych vyrazov. Atomique 13:15, 22 marec 2006 (UTC)
    • Hotovo. Atomique 13:46, 22 marec 2006 (UTC)

Ahoj, čo chcel básnik povedať Šablóna:Množstvá bajtov a Šablóna:Násobky bajtu? helix84 16:41, 2 apríl 2006 (UTC)

  • Nic. Atomique 22:04, 2 apríl 2006 (UTC)
    • No ale IEC 60027-2 definuje iba binárne predpony, ak sa nemýlim. Tá druhá bola správnejšia. helix84 22:16, 2 apríl 2006 (UTC)
      • Ved to kludne zmen, vyhod z tade to "podla definicie IEC..." ak chces. Bolo zbytocne mat pre tento ucel dve takmer rovnake tabulky. Atomique 22:21, 2 apríl 2006 (UTC)
        • Ved preto som sa najprv pytal :) Zdalo sa, ze si to mal este rozpracovane. helix84 22:24, 2 apríl 2006 (UTC)

Články k jednotlivým rokom[upraviť zdroj]

mohol by si sa k tomuto "Wikipédia:Krčma/Návrhy >> Články k jednotlivým rokom" vyjadrit? podla historie predpokladam, ze tie mesiace si tam zacal davat ty. alebo to mozem brat tak, ze s ich odstranenim suhlasis? ..dubhe 22:14, 4. apríl 2006 (UTC)[odpovedať]

invitation[upraviť zdroj]

Hello! I invite you to my site with word "sugar" in more than 300 languages (www.zucker.prv.pl). If you want, please register me to my guestbook (http://www.ksiegi-gosci.info/dodaj.php/cukier). Have you word "sugar" in language, which is not available on my site? Please write me it! Thank you very much! Vector (talk)

Truchu/Trucho?[upraviť zdroj]

Hello! (¡Hola!). Veo que has estado en el artículo Zoznam národných parkov v Argentíne y has dejado un chiste, aparece escrita por tí en el historial una palabra que suena "trucho"; bueno ...los argentinos solemos ser "truchos" (ver lunfardo) aunque tenemos muchas cosas buenas (por empezar: Nuestro País).
Intuyo los idiomas eslavos, pero aún no puedo escribir en ningún idioma eslavo...conozco palabras como bog, drugo (amigo), narodny, duna, dolina, staro, grad, primor, gory y no muchas más por ahora. En todo caso va mis saludos para vos y todos los eslovacos:
 ;) --200.125.108.88 04:17, 3 jún 2006 (UTC)

  • Hi, in that article I wrote to Viktor who created the article that he should use capitalized words a little less often. And he used a wrong form of word Argentina in the introductory sentence. "In Argentina" (english) = "V Argentíne" (slovak), not "V Argentinii" as he used there. That's it. :) Atomique 11:35, 3 jún 2006 (UTC)

Obrázok v podpise[upraviť zdroj]

Nazdar, kolega. Všimol som si, že máš podpise obrázok radioactive.svg. Mohol by si si ho zmeniť na radioactive.svg, lebo ten png je outdated a chceli by sme ho kompletne nahradiť za svg. Totiž teraz sa zobrazuje na každej diskusii, do ktorej si sa zapojil. dik :D --Wizzard 18:34, 7 jún 2006 (UTC)

  • Mily kolega, v podpise mam uz asi minimalne dva mesiace ak nie viac, odkedy som si vsimol, ze to tu nejaky chlapik zacal nahradzat, .svg verziu a aj to vsade svg pridava (prave som to pre istotu este raz vyskusal a funguje to spravne). Kedze vsak na radu helixa som uz strasne davno zmenil pouzitie sablony v podpise na priamy link na obrazok, tak je to vsade v diskusiach natvrdo a bude to treba zmenit robotom. Takze hor sa do roboty mily Wizzobot ;) a mas ideu pre dalsiu dolezitu ulohu ;) Atomique 19:30, 7 jún 2006 (UTC)

Ups, no nevšimol som si že to už máš zmenené :D a medzičasom to už všade zmenil iný bot na svg :) --Wizzard 07:24, 8 jún 2006 (UTC)

Miestne casti...[upraviť zdroj]

Atomique, som rad, ze si nakloneny hladaniu kompromisov. Ja suhlasim s tym, aby sa kategorie pomenovali ta, ako si navrhol - Miestne casti miest na Slovensku a Miestne casti obci na Slovensku. Niekedy je tazke najst vyhovujuci a korektny nazov. V minulosti boli niektore moje kategorie neustale upravovane, nakolko v nich niektori redaktori nevideli zmysel. Preto som rad, ze si mi svoje zmeny vysvetlil. Este raz vdaka, tesim sa na spolupracu. Robzle

kategorizácia presmerovacích stránok[upraviť zdroj]

Ahoj. In http://sk.wikipedia.org/wiki/Diskusia_s_redaktorom:AtonX/2006#Redirecty_a_kategorie_.28podme_na_to_prakticky.21.29 Atomique wrote: Ja to vsetko beriem, ale dokazes tomu dat pol roka? Alebo aspon par mesiacov? Atomique 16:30, 12 apríl 2006 (UTC) --- uplynulo par mesiacov (o nieco viac, lebo par je dva :-) ). Ukazalo sa cokolvek co by branilo kategorizacii redirectov? Wek1 14:11, 10 júl 2006 (UTC)

  • Neskumal som zatial tuto tematiku od nasej poslednej debaty. :) Atomique 19:58, 12 júl 2006 (UTC)

OpenStreetMap[upraviť zdroj]

Hello, you seem to be an active participant of the WikiProject Geography here. The extremely important project en:OpenStreetMap needs contributors from Slovakia, and a first step could be a translation of that English article to the Slovak Wikipedia. Could you help out? --LA2 21:19, 11 júl 2006 (UTC)

Larsovu výzvu som splnil, hrubý preklad už existuje - OpenStreetMap. Treba ešte doplniť obrázky z angl.originálu (obrázkovať zatiaľ neviem) a skontrolovať a opraviť prípadné chyby alebo neadekvátne výrazy... J. 10:40, 12 júl 2006 (UTC)

sablony infoboxov slovenskych obci[upraviť zdroj]

mohol by si sa pozriet na toto hlasovanie? udajne si bol zastancom opacneho nazoru, ako doteraz prevlada. ..dubhe 11:59, 3. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Problém so zdrojom obrázka Image:Vwlogo template.jpg[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Vwlogo template.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. Tlusťa 14:31, 18. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:BattlestarGalactica2003.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. Tlusťa 14:31, 18. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Sevas, pošleš mi pls na seba kontakt na môj firemný mail? Zistil som že žiadny na teba nemám. Dik :D --Wizzard 07:34, 20. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Botíček pre psí portál[upraviť zdroj]

Helou, tak som doplnila kategórie do Portál:Pes/Kategorizácia a ak som tam nič nepokafrala, botík sa môže začať činiť :-). Ďakujem --Prskavka 06:49, 7. február 2007 (UTC)[odpovedať]

Haj haj haj opäť..plánuje botíček zaktualizovať portálik? Naposledy makal 18. apríla. Ďakujeeem. --Prskavka 19:06, 25. máj 2007 (UTC)[odpovedať]

ahoj, som pozerala na posledné príspevky bota a vidím, že ostatné portály aktualizuje. Pokiaľ viem, nič som v nastaveniach nemenila..nevieš v čom je problém? Ďakujem za help. --Prskavka 19:09, 21. august 2007 (UTC)[odpovedať]

  • ahoj prskavka, teraz je s botom trochu problem, lebo sa zase nieco vynovovalo vnutorne na wikipedii a niektore stare veci co fungovali, prestali fungovat. ked sa k tomu dostanem, pozriem sa na to blizsie a skusim to znovu rozbehat (pre vsetky portaly). inak vdaka za upozornenia, ja to niekedy az tak aktivne nesledujem, takze je dobre mi radsej napisat, ked nieco nahodou nejde. Atomique 19:01, 22. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, niečo som prepásla pri nastavovaní bota? Posledná aktualizácia na psom portály bola 28.10.07 a ostatné portály sa aktualizovali aj v novembri a decembri. Pozrieš na to prosím? Ďakujem! --Prskavka 10:10, 21. január 2008 (UTC)[odpovedať]

Historický portál[upraviť zdroj]

Diskusia s redaktorom:Atomobot#Historický portál --Bači 19:03, 26. marec 2007 (UTC)[odpovedať]

Kategorizácia[upraviť zdroj]

[1] helix84 18:45, 30. marec 2007 (UTC)[odpovedať]

Inf. portál[upraviť zdroj]

Ahoj, ďakujem za pomoc pri historickom portáli, teraz by som potreboval Atomobota pri Inf. portáli, všetko potrebné je už v nastaveniach. Vopred ďakujem. --Bači 19:04, 20. máj 2007 (UTC)[odpovedať]

Problém so zdrojom alebo licenciou obrázka Image:Logo.Regione.gif[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Logo.Regione.gif. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. Bubamara …✉ 13:47, 25. júl 2007 (UTC)[odpovedať]

Funguje bot dobre[upraviť zdroj]

Ahoj, funguje ti bot dobre? Lebo mám nejakú nezrovnalosť pri poslednom spustení -. prečo sa radikálne znížil počet článkov?. Pre istotu to napíšem aj tebe. --peko 06:56, 17. august 2007 (UTC)[odpovedať]

  • ahoj peko, vdaka za informaciu. pozrel som sa na to a vyzera to, ze zase nieco vynovovali vnutorne vo wikipedii a tym padom boli ovplyvnene aj kniznice, ktore su vyuzivane botom. zatial sa mi to nepodarilo vyriesit uplne, ale ked budem mat viac casu, planujem sa na to detailne pozriet. Atomique 19:03, 22. august 2007 (UTC)[odpovedať]

IT portál[upraviť zdroj]

Ahoj! Potrebovali by sme služby Atomobota na IT portáli. Konfigurácia je pripravená na stránke Portál:Informačné technológie/Nastavenia. Keby bolo treba niečo zmeniť tak povedz. Vďaka! Gbaor 10:19, 18. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Atomobot - pomoc s kozmo šablónami[upraviť zdroj]

Ahoj, pozrel by si sa prosím Ťa na toto? --Eryn Blaireová 13:29, 27. august 2007 (UTC)[odpovedať]

Could you please help with this?[upraviť zdroj]

Hi Atomique,

Could you please help me preparing a brief translation of this wiki article to Slovenčina (sk)? If you could, that would be so awesome!

I would be really grateful if you could help me with this, Atomique!

This is an example that may be a useful foundation for the brief-translation stub for the .sk wikipedia.

http://de.wikipedia.org/wiki/Puertoricanische_Unabhängigkeitspartei

http://sl.wikipedia.org/wiki/PIP

Thanks a million!

ZaraokiGirla 19:02, 30. november 2007 (UTC)[odpovedať]

potrebujeme ďalší index[upraviť zdroj]

Ahoj, mám tu novú prosbu na Atomobota. Vznikol nám tu nový portál, o slnečnej sústave, zišlo by sa vytvoriť index a najnovšie články. Spravila som už kategorizáciu, je tam ešte niečo, čo by som mohla urobiť? Aby si nemal zbytočne veľa práce. --Eryn Blaireová 14:20, 3. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Pravidlo o správcoch[upraviť zdroj]

Zdravím, slovenská Wikipédia nedávno prijala nové pravidlo o správcoch. Jeho prechodné ustanovenia sa týkajú všetkých správcov, ktorí neboli zvolení alebo potvrdení za posledný rok. Pretože k nim patríš, považujem za dôležité upozorniť Ťa, že je potrebné podať do mesiaca od dňa prijatia pravidla o správcoch (t.j. 30.7.2008) žiadosť o potvrdenie. Vasiľ 21:07, 30. júl 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, dal by sa aktualizovať Športový index? --MARIÁN 10:23, 28. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Odobratie správcovských práv[upraviť zdroj]

Ahoj Atomique. Pretože si v súlade s novým pravidlom nepožiadal o potvrdenie, steward ti odobral správcovské práva. Ďakujeme Ti za Tvoju doterajšiu prácu a dúfame, že sa tu s Tebou ešte uvidíme častejšie. Mz 07:50, 14. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Vitaj bratku. Nemohol by si pls pustiť bota z reťaze na portály? Vďaka.--Jano spoza mláky 13:51, 15. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Nezabudol si na geovedy?[upraviť zdroj]

Všetky portály si aktualizoval, ale na tento si zabudol? alebo musíš niečo na botovi upraviť?ň (nakoľko som menil menné priestory)?. --peko 10:18, 21. september 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj Atomique! Mohol by mi Atomobot vytvoriť index na portále? Vďaka. --SVALNAC 20:03, 9. október 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, len pre zaujímavosť, bota (neviem či iba podobného, alebo rovnakého, ale na tom nezáleží) prevádzkuje najnovšie aj Liso, tak sa ho skús opýtať. --peko 20:40, 9. október 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, v diskusii Atomobota som ti nechal info pre vytvorenie indexu. Pozri sa na to, vďaka --Vegetator 08:01, 4. február 2009 (UTC)[odpovedať]

Urgentne upraviť[upraviť zdroj]

Ďakujem Vám za informácie v článku Dom kultúry Lúky. Bohužiaľ jeho spracovanie zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Dakujem za pochopenie. --Rádiológ 22:25, 27. marec 2009 (UTC)[odpovedať]

Článok nebol dostatočne upravený/rozšírený a preto bol zmazaný. S pozdravom --Rádiológ 08:26, 11. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem Vám za informácie v článku OTP Banka Slovensko. Bohužiaľ jeho spracovanie zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Dakujem za pochopenie. --–Bubamara 00:17, 28. marec 2009 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem Vám za informácie v článku Smrtiaca epidémia (film). Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie. --Bonnifac 20:18, 22. júl 2009 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem Vám za informácie v PL/I a Smalltalk. Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli označiť ako článok. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie.--chiak 18:09, 10. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

Rusínska Wikipédia[upraviť zdroj]

Dobrý deň, ak môžete, prosím pomôžte s doplňovaním rusínskej Wikipédie! Vďaka Cz5 09:28, 3. február 2011 (UTC)[odpovedať]

Portal Film v CZ wikipedie[upraviť zdroj]

Ahoj, libi se mi tvuj robot jménem Atomobot, myslis, ze by slo tveho robota pouzit i pro CZ wikipedii a jeji portal Film cs:Portál:Film ? Rad bych toto robota pouzil pro zobrazeni nejnovejsich clanku v nasi ceske wikipedii.

predem dekuji

Simca 11:58, 2. marec 2011 (UTC)[odpovedať]

Makrofotografia[upraviť zdroj]

Dear Atomique Please translate English text in Slovakian. Link: http://sk.wikipedia.org/wiki/Makrofotografia


Ahoj, Atomique.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 22:47, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Atomique

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 22:30, 13. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Atomique!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017

Ahoj, treba bota[upraviť zdroj]

Mohol by si spustiť bota Atomobot tak, aby pracoval pre Literárny portál - Najnovšie články? Treba pridávať nové články z literárnych kategórií a podobne. Vďaka.--Nelliette (diskusia) 10:34, 9. júl 2019 (UTC)[odpovedať]