Diskusia s redaktorom:Jozo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Jozo. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 558 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Palica


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Autorske prava[upraviť zdroj]

  • Ahoj Jozo, tu mapu Stredy nad Bodrogom si predpokladam scanoval.. Ako to vsak vyzera s jej autorskymi pravami? Bojim sa, ze nemusi byt volne pouzitelna na taketo ucely. Vies to nejako zistit? Atomique 16:30, 25 mar 2005 (UTC)
    • Vdaka za pripomienku, trosku som to upravil. Dufam, ze tak je to lepsie --Jozo 23:20, 26 mar 2005 (UTC)

velvyslanectvo[upraviť zdroj]

Ak si native speaker madarciny mozno by bolo dobre sa dohodit na Wikipédia:Veľvyslanectvo Liso@diskprís 06:51, 9 apr 2005 (UTC)

    • Vdaka za pripomienku uz som sa dopisal --Jozo 21:43, 14 júl 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Nahrávaj prosím obrázky na commons, pokiaľ nie je nejaký špeciálny dôvod dať ich sem. Tiež nezabúdaj uvádzať zdroj. Ďakujem. helix84 15:41, 4 február 2006 (UTC)

  • vdaka za pripomienku, fotky som prelozil do commons, tak by to mohlo byt? akurat tie stare neviem ako vymazat. Clanok som trouchu ucesal a bronto mi ho docesal, vdaka vam chlapci --Jozo 20:33, 4 február 2006 (UTC)--
  • Ak žiadaš o zmazanie, pridaj šablónu {{na zmazanie}} alebo {{zmazať lebo|dôvod zmazania}}. Tu nájdeš zoznam svojich obrázkov. Znova ťa žiadam, pridaj informácie o autorských právach a licenciu. Prečítaj si Pomoc:Obrázok a ak máš nejasnosti, ozvi sa. helix84 21:20, 5 február 2006 (UTC)
    • vdaka pracujem na upratani. Pre moje obrazky sa mi zda najjednoduchsia licencia PD-self, doplnil som ju na Wikipédia:Šablóny/Licencie --Jozo 22:06, 5 február 2006 (UTC)
  • Všimol som si Obrázok:Snblincek.jpg -- ak vieš identifikovať rastliny rodovým aj druhovým názvom, určite ich privítajú na commons. Pokojne nahrávaj aj také fotky, čo v článku zatiaľ nepoužiješ, určite ich využije aj niekto iný. helix84 12:52, 6 február 2006 (UTC)

Obrázok:Snbpecat100.png, Obrázok:Snbzastava100.png: Obrázok bez povolenia na použitie od obce zmazaný kvôli zákonu 369/1990 Zb. o obecnom zriadení, § 1b Symboly obce [1] helix84 09:41, 16 máj 2006 (UTC)

Kategória:Slovenskí historici[upraviť zdroj]

Urobil som úpravy, ktoré si spomínal. Pre budúcosť nemusíš váhať a urob potrebné zmeny sám. Maj sa. --Jano spoza mláky 01:03, 6 február 2006 (UTC)

  • nemal som sajnu, ako, ale teraz uz viem. Vdaka --Jozo 08:43, 6 február 2006 (UTC)

len tak odkaz do eteru :)[upraviť zdroj]

paci sa mi ta socha otca... Aj porovnanie fotiek z tabla :) Liso@diskprís 00:29, 4 júl 2006 (UTC)

Ahoj. Dúfam, že si tu... Potrebovala by som pomoc s prekladom slovíčka sáskajárás. To pre vlastné účely :) (píšem referát) Dík pekne :) Nóra 14:07, 11. január 2007 (UTC)[odpovedať]

Hojdacia sieť[upraviť zdroj]

ahoj Jozo, vidím že si urobil nový článok "Hojdacia sieť" avšak text článku je skopírovaný z tejto webovej stránky [2] ak chceš aby článok ostal, prepíš ten článok inými slovami, inak je to porušenie autorského zákona a článok bude vymazaný. ahoj Peter439 16:09, 3. máj 2007 (UTC)[odpovedať]

Hojdacia sieť[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Hojdacia sieť si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Mal som ustny suhlas majitelky firmy, ale kedze mi nedodala pisomny, tak som stranku zmazal --Jozo 19:52, 12. január 2008 (UTC)[odpovedať]

Kedves Jozo! Légyszíves nézd meg ezt a lapot, s ha tudod javítsd ki a nyelvtani hibákat benne. A magyar változatot is nagy részt én írtam. Én nem tudom nálatok mi van, ha nálunk feltesz valaki egy cikket, azon a többiek igyekeznek javítani, itt meg 14 nap után úgy letörlik az ember munkáját, mintha nem is dolgozott volna vele akár órákat...--Bánhidsky chlapec 19:01, 11. máj 2010 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.


--peko 07:48, 2. december 2009 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--peko 16:04, 9. december 2009 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, Jozo.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 22:59, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Jozo

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 06:03, 23. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Pavol Barabáš[upraviť zdroj]

Ahoj, musel som odstrániť tvoju úpravu. Wikipédia nie je zbierkou externých odkazov.--Pelex (diskusia) 17:42, 19. január 2013 (UTC)[odpovedať]

OK :-( Jozo (diskusia)

Moritz Rittinghausen[upraviť zdroj]

Ahoj, odviedol si kus práce na tomto článku, ale nie je úplne v poriadku. Nemôžu tam byť odkazy na de wiki, buď napíš sk odkaz, alebo na to vôbec neodkazuj ak nie je predpoklad vzniku takého článku. Predsa sú len pre de wiki dôležité iné veci ako napr. pre nás. Podľa toho, že čísla referencii nie sú modré, by som povedala, že si článok okopíroval a potom prekladal. Musíš si ale článok otvoriť a tak okopírovať, alebo okopírovať referencie, inak budú tie čísla referencií čierne a bez zmyslu. Aby som nezabudla - keď budeš na tom robiť, hoď tam "Pracuje sa", aby Ti do toho nikto nekafral. Maj sa fajn. --Lalina (diskusia) 23:56, 17. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Vdaka Lalina za uznanie a povzbudenie :-) Makali sme na tom viaceri. Clanok som opravil podla pripomienok. ;-) Jozo (diskusia)
Pekne ste ho spravili :-). --Lalina (diskusia) 11:40, 19. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Jozo!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017

Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment v článku Diskusia:Korytnačka_močiarna fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

Diskusia:Korytnačka_močiarna --aRychlik (Diskusia) 12:12, 10. máj 2019 (UTC)[odpovedať]

Redaktor[upraviť zdroj]

Redaktor:Fillos X. --Fillos X. (diskusia) 15:19, 10. február 2024 (UTC)[odpovedať]

PS Keď niečo kľudne napíš na moju diskusnú stránku. --Fillos X. (diskusia) 15:37, 10. február 2024 (UTC)[odpovedať]
Vdaka Filip, aj za prilezitost zoznamit sa osobne :-) Jozo (diskusia) --Jozo (diskusia) 18:35, 10. február 2024 (UTC)[odpovedať]
Potom aby som to dostal (správu) je lepšie to uvádzať aj s @Fillos X. --Fillos X. (diskusia) 18:46, 10. február 2024 (UTC)[odpovedať]