Diskusia s redaktorom:Matejkubovsky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Matejkubovsky. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 566 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Pelex


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Ahoj, pri písaní nových článkov prosím používaj diakritiku. Je to nutné, pretože podľa zaužívaných pravidiel môžu byť články písané bez diakritiky okamžite zmazané. Skús článok Cheers opraviť. Ak máš prípadné otázky, pokojne sa obráť na mňa alebo na iných redktorov s pozdravom Pelex 06:17, 8. október 2008 (UTC)[odpovedať]

Píšeš len tak čo ti napadne? Na všetko tu treba zdroje, tak to rešpektuj. A to nehovorím o nespočetnom množstve gramaticko-typografických chýb. Nevracaj prosím môj revert, kým nedáš toto všetko do poriadku. Ďakujem --Exestosik (diskusia) 14:29, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

neviem kde mám odpísať, tak odpíšem tu: nespočetné množstvo chýb je klamstvo, nejaké tam sú a priebežne ich opravím, ale je lepšie mať text s pár chybami ako vyslovené klamstvá aké boli v článku predtým. Všetko čo som napísal, sa dá vyhľadať v odkazoch z anglickej verzie ktoré som dole pridal, zvláštne že na klamstvá, ktoré tam boli o blahobyte S. Kórey predtým zdroje nie sú.

ZDROJE, to je základ pri takýchto dlhých zmenách, inak to nemá zmysel. Nespočetné množstvo chýb oprav predtým, ako to vypustíš. Mimochodom k článku Samoriadiace vozidlo, ten článok je v neskutočne zlom stave, takéto články budú mazané/označované na urgent, preto ich prosím prepracuj, až potom "odovzdaj" (môžeš si ich pripraviť na Pieskovisku. Skús sa aj pozrieť na iné podobné články, aby si vedel, ako má článok vypadať.
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Samoriadiace vozidlo, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Exestosik (diskusia) 14:46, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

zdroje sú pod článkom v časti referencie ! kde ich mám dať? skor by ma zaujímalo ako mohol byť uverejnený článok ktorý vyslovene zavádza. čo sa týka samoriadiaceho vozidla, je mi jasné že to vyzerá zle, chcel som ho ďalej dnes zajtra upravovať, len som nevedel ako ho uložiť na wikipedii len pre seba. už viem, pieskovisko, dakujem za informáciu.

Opakovane ťa vyzývam, aby si tento revert nevracal. Nie je tam jediný zdroj, keďže cudzojazyčná wikipédia sa ako zdroj takmer nepočíta, lebo nie je spoľahlivý. (viď, Wikipédia:Spoľahlivé zdroje). Prečítaj si to a nepridávaj Vlastný výskum --Exestosik (diskusia) 15:02, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]
@Exestosik: Pokud je verze na cizojazyčné Wikipedii řádně ozdrojována, lze ji použít, nejlépe je reference přenést a nutností je použití šablony {{preklad}}. ---OJJ 15:04, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]
@OJJ: Lenže tu nejde o preklad, tebe príde táto úprava správna?? --Exestosik (diskusia) 15:05, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]
@Exestosik: V tomto stavu ne. Ale pokud je to opravdu podle jiné verze a on to ještě upraví (třeba na písku) po korekturách, wikiodkazech, překladu a celkových úpravách bych s tím takový problém neměl. ---OJJ 15:32, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

A kde sú zdroje na tie klamstvá, ktoré tam boli popísané predtým? To nikomu nevadilo že tam nie sú? Až teraz? Predtým tam bol článok ktorý vykresľoval Kóreu ako vyspelú krajinu. Pričom je jedna z najzaostalejších. to nikomu fakt nevadilo? Zdá sa vám, že v nejakom bode klamem? veľmi rád si pozriem, ktorý to je.