Diskusia s redaktorom:Oransen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Viera d'Agostini-Pridalová[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Viera d'Agostini-Pridalová, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.
Oznam!
Do článku Viera d'Agostini-Pridalová si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 00:00, 25. marec 2023 (UTC)[odpovedať]

Dakujem za Vas podnet na upravu, na wikipedii som prvy den, tak sa ucim, dakujem za rady.
Ku vyzve: materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja... ako mam postupovat, aby som urcil autora? Autorom textu je povodne jedna Slovenka, zijuca v Taliansku, ktora ho napisala a uszz.sk ho umietnilo na svojom webe. Od pani z Talianska mam ustny suhlas text pouzit.
Kto je teda teraz drzitel autorskych prav, aby dal patricne pisomne vyhlasenie? Ja to nie som. Ma ho dat pani z Talianska, autorka textu alebo uszz.sk, kde je text umiestneny? Dakujem. Oransen (diskusia) 07:06, 25. marec 2023 (UTC)[odpovedať]
Doplnenie: Pozrel som si znovu predmetný link
https://www.uszz.sk/data/files/VDA_CV_SK_13.doc
Meno autorky textu tam nie je uvedene, ani jej e-mail. Preto na text má autorské práva uszz.sk, ktorá ho má ako svoj material. Cize poziadam tuto organizaciu o povolenie?
Oransen (diskusia) 07:21, 25. marec 2023 (UTC)[odpovedať]
Dobrý deň. Vlastník autorských práv už v stredu minulý týždeň poslal súhlas so zverejnením textu, ten však stále nie je aktualizovaný. Prosím o Vaše usmernenie. Oransen (diskusia) 10:20, 3. apríl 2023 (UTC)[odpovedať]
Dobrý deň. Prečo, prosím, nedostávam odpovede na moje otázky? Oransen (diskusia) 19:07, 3. apríl 2023 (UTC)[odpovedať]