Diskusia s redaktorom:P3STICID

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Radi by sme Ťa privítali vo Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!

Pri úprave Ti odporúčame dodržiavať nasledujúcu zaužívanú štruktúru článkov:
'''Názov článku''' (trojica apostrofov vytvorí hrubé písmo (bold)) ... je / sú / bol(i) ... krátka definícia predmetu článku ...
Text článku. Ak je text dlhší, čleň ho na kapitoly. Názov kapitoly označ ==Nadpisom== a ===Podnadpisom===
Odstavce oddeľujte prázdnym riadkom. Žiaden riadok nesmie začínať medzerou (okrem špecifického formátovania).
Pre vložené obrázky uprednostňuj náhľad (thumb) pred udávaním rozmeru v pixeloch, pretože nie každý má taký veľký monitor, ako Ty.
Články zásadne nepodpisuj, pretože na článkoch sa podieľa viacero redaktorov. Tvoje autorstvo je jasné z histórie.
Článok musí mať encyklopedický charakter a úpravu. Nie je to beletria, rozprávanie, ani návod.
Odkazy na stránky mimo Wikipédie, zvlášť na cudzojazyčné, používaj len veľmi striedmo. Reklamné linky budú odstránené.


Text ukonči kategóriou (je potrebné nájsť kategóriu - oblasť, do ktorej článok svojím obsahom patrí).
[[Kategória:Názov tematickej oblasti článku]]


Predtým, ako článok definitívne uložíš tlačidlom "Uložiť stránku", prosím používaj tlačidlo "Zobraziť náhľad". To Ti umožní vidieť výsledok Tvojej práce bez uloženia článku. Časté ukladanie článku príliš zaťažuje server. Ďakujeme za porozumenie.


Po uložení práce nezabudni vyhľadať rovnaký článok/články na inojazyčných Wikipédiách cez Wikiúdaje. Ak článok/články nájdeš klikni na Pridať odkazy v menu vľavo a slovenský článok pridaj k nemu/nim.

Články, ktoré by si mal/a preštudovať: Vitajte vo Wikipédii ~ Úvod ~ Príručka ~ Pomoc ~ Návod
Písanie článkov: Váš prvý článok ~ Prehľad editácie stránok ~ Ako upravovať stránku ~ Ako vytvoriť novú stránku
Ak chceš editovať vo Wikipédii, odporúčame Ti - zaregistruj sa.
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Queryen, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 21:12, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ahoj, mozes byt konkretna v com je problem? absolutne nechapem co konkretne je zle?
Ahoj, na začiatok 2 technické - do diskusie sa pridávajú príspevky vždy na koniec a podpisuje sa. Vľavo na paneli tou tužkou. Teraz k článku:
  • nie sú kategórie
  • príliš veľké medzery
  • chýbajú wikiodkazy (to modré v článkoch)
  • neodkazuje sa na inojazyčné verzie wikipédie
  • nečítala som to ešte, ale "so živím" ma dvihlo zo stoličky (na hrúbky mám alarm)
  • nie sú zdroje
  • nedá sa zistiť významnosť - nie sú zdroje a tá prvá referencia je o inej kapele

Urobila som tam nejaké úpravy, pozri si to a ak potrebuješ pomôcť, ozvi sa. Maj sa fajn a nedaj sa týmto odradiť. Všetci sme začínali, a ak je toto Tvoj prvý článok, tak to s Tebou vypadá nádejne. Nech Ti vydrží chuť.


  • a comu presne hovoris kategorie? ja som to pochopil tak ze to menu co sa tvori automaticky na vrchu nimi su (1.ETYMOLOGIA NAZVU, 2. HISTORIA...)?
  • to s medzerami snad nemyslis vazne? kvoli FORMATOVANIU nie obsahovej casti hrozi clanku zmazanie? uff...
  • ako mozem dat wikiodkaz na nieco co na wiki nie je? alebo tomu zle chapem?
  • ako sa moze odkazovat na inojazycne verzie ked este nie je vytvorena ani len ta materska??? jezisi...
  • ako mozes cosi ohodnotit co si necitala a iba na zkalade gramatickej chyby zavrhnut obsah clanku ako takeho? povrchnost? take nieco s amoze a sa stava i vzdelanejsim ludom odomna, jednoducho sa to prejde a opravi sa, lebo toto co predvadas je skor taka buzeracie z titulu "lebo mozem"
  • ta prva referencie je o inej kapele a rovnako tak i ta ruha, ALE HOVORI SA V NEJ O QUERYEN! absolutne nechapem o co ti akoze ide? povies ze si si to ani neprecitala a pritom...?
  • mam tu v archive vela zdrojoveho materialu ktori sa uz na webe neda najst ci len tazko pretazko, ale nikde nevidim sposob ako to z PC dostat do tej stranky na wiki?

zosumarizovane: vecnou chybou z toho co si napisala je ksutocne len tak gramatika ale predsa sa na tom stale priebezne pracuje, dokonca samotne wiki priamo vola po tom aby sme sa nebali a postli aj nedokoncene a dalej na tom robili, potom aky to ma vyznam ked mi napises toto? gramaticke chyby skratka boli, su a budu a kontrola je na to aby sa opravovali, nehnevaj sa - i/y problem si uvedomujem, ale nevidim problem v tom to opravit, co je aj normalne a samozrejme, ved ako inak P.S.: neda mi este namietnut k tejto totalnej paskviloidnej forme komunikacie, myslim prostredie v okne: to som este neviel aby chat pebiehal formou upravy obsahu uz dorucenej spravy od ineho uzivatela a nalsednym ulozenim uz takto upraveneho obsahu - to snad ani v Mongolsku nemaju, to sa neda nemlcat (tak ako teba dvihlo to "zivim" mna priam zatlaca do zeme z tohoto) --Bublible (diskusia) 22:34, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]


tiez mi nie je vobec jasne co je zle/nespisovne v slove HISTORIA - ako si si mohla dovolit svojvolne a bezdovodne zmenit to na DEJINY??????????? mam ti najst tucet pripadov ked je na SK wiki pouzite slovo HISTORIA? --Bublible (diskusia) 22:40, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

tu mas jeden priklad za vsetky: http://sk.wikipedia.org/wiki/Ali_ibn_Rachid - ak to aj moderoval dakto iny nic to nemeni na veci ze ide o diskriminaciu, pretoze za to iste su dva rozdielne verdikty, navyse VIDIS TAM DAKE KATEGORIE??? ziadam ta nemenit mi bezhlavo len tak zo svojvole slova ci nadpisy! upozornenie sa ceni ale nemen co nie je chybne alebo co bolo inde na Wiki akceptovane! dakujem--Bublible (diskusia) 23:00, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

+ aha, asi som prave zistil comu hovoris kategorie: zaradenie stranky dla podstaty clanku pod nejaku pomenovatelnu mnozinu, ze coho sa obsah tyka - vidis, ak by si to vedela zmusluplne vysvetlit nevznikol by problem s nedorozumenim (lebo stroho napisat NEMAS KATEGORIE sa da interpetovat milionom sposobov) ergo zabudni na predoslu vycitku...idem to skusit--Bublible (diskusia) 23:03, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

preco odkaz na stranku wikipedie http://en.wikipedia.org/wiki/The_Quarrymen ked napisem The Quarrymen pise ako neexistujucu stranku???--Bublible (diskusia) 23:19, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Odkazy na cudzojazyčné wikipédie nemôžu byť. A ja som Ti len stroho nenapísala - urobila som úpravy, aby si videl ako to má byť. --Lalina (diskusia) 23:36, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
Pribrzdi. "Dovolila" som si to opraviť, lebo spisovne sú dejiny, na wikipédii si môže dovoliť každý zmeniť nesprávne na správne, a to, že inde to je (možno) zle nie je dôvod, aby som to neopravila. A keďže prispievať môže každý, a každý je aj omylný, tak niekedy trvá dlhšie než je opravená chyba. Teraz ešte raz k článku.
  • nevytrhávaj z kontextu - nie je to len kvôli formátovaniu
  • odkaz môžeš dať aj na článok, ktorý ešte neexistuje - odkaz bude potom červený
  • to, že som to nečítala, neznamená, že som to nečítala vôbec. Neprešla som to celé dôkladne - to čo som si pozrela stačilo uvedené šablóny
  • tých gramatický chýb tam je viac
  • chápem, že sa Ti pravidlá zdajú komplikované, ale niektoré jednoducho potrebuješ poznať, ak chceš písať nové články. Jednoduchšia cesta na začiatok je preklad z inojazyčnej wikipédie. Som tu už viac ako štyri a stále v podstate prekladám, lebo chýba kopec dôležitých článkov a preklad je jednoducho rýchlejší. Pravidlá o významnosti, zdrojoch a referenciách pri písaní nového článku musíš poznať a rešpektovať.
  • kategória je to úplne dole, teraz konkrétne "Slovenské hudobné skupiny"
  • každý článok musí spĺňať nejaké podmienky - ak nespĺňa jednu-dve je to iné ako keď nespĺňa všetky. Určite chceš, aby si to ten kto si ten článok otvorí aj chcel prečítať. V tejto podobe ale ťažko bude niečo lákať na čítanie. Hovorí sa síce, že podľa obalu nesúď knihu, ale aj, že obal predáva.
  • nie som zástanca zmazávania článkov, lebo zmazaný článok už nikto nevylepší. Ale treba pristupovať individuálne. Ak je to dôležitý človek, udalosť či vec, tak šanca na úpravu je vyššia ako pri nejakých špecifických, odborných či okrajových témach. V tomto prípade sa nedá počítať s veľkým množstvom potenciálnych upravovateľov, takže o to dôležitejšia jeho kvalita. Autor sa nemôže spoliehať na to, že to určite niekto po ňom opraví, či upraví (nehovorím teraz o preklepoch spôsobených domácou slepotou).
  • ak máš zdroje v papieri (knihy, časopisy, noviny), ktoré nie sú na webe, tak to dáš do literatúry. Ak použiješ z tých papierových len nejaké údaje, tak to patrí do referencii s odkazom na číslo strany (tieto veci sú trochu komplikovanejšie, aj preto je lepšie začínať prekladmi). Napríklad, celý ten odstavec o názve je neozdrojovaný. Vlastný výskum nie je povolený.
  • čo sa týka Tvojho P.S - asi máš na mysli tie šablóny v článku - majú to aj iné wiki. Je to na šetrenie času.

Dúfam, že som Ti pomohla. Ak ešte niečo potrebuješ, napíš zase sem, ja si to nájdem.


povodne som chcel reagovat na vsetky tvoje body, ale stratil som chut a zaujem dohadovat sa tu s tebou - prestal som v tom vidiet akykolvek zmysel, prejdem preto rovno iba k tomu co potrebujem bezpodmienecne vediet, takze:

  • Ak máš zdroje - vidis, tuto cast potrebujem ozrejmit viac, mozno sme sa nepochopili, ci neviem presne co hovoris: kam, do akej "literatury", bud prosim viac konkretna (nie obsirna - to je rozdiel)? Kedze som tu "prvy krat" (ako si sama poznacila), tak snad nepredpokladas ze ked napises "das to do literatury" tak ja automaticky pochopim co sa ti odohrava v hlave? takze: myslis do "literatury" akoze dakej kategorie niekde na wiki (akej? kde? link?), alebo ze mam ja v ramci stranky spravit nejaky odsek "literatura" alebo nejak inak je to myslene?

napr. ja mam povystrihovane a nascanovane clanky recenzii, rozhovorov, fotiek a pod. ale nemam nikde poznacene z akeho cisla daneho periodika to presne bolo, takze to potrebujem dostat z mojho PC do danej stranky na wikipedii o ktorej sa tu celu dobu bavime a neviem ako

  • Napríklad, celý ten odstavec o názve - citat je priamo zo stranky kapely ale aktualne je nefunkcna tak neviem ako to spravit inak nez som to spravil? mam to citovat na danu stranku i napriek tomu ze je aktualne nedostupna, ci?

--Bublible (diskusia) 00:24, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Ak budeš vyprávať o dohadovaní sa so mnou, tak stratím chuť aj ja. Ak považuješ rady a vysvetľovanie za dohadovanie sa, tak neviem ako to chceš vysvetliť. Než si ten článok začal písať, tak si si mal pozrieť nejaké články o známych skupinách, aby si vedel ako majú vypadať. Uľahčil by si to sebe aj ostatným. No, ja sa teraz idem dohadovať so spánkom, takže dobrú noc. --Lalina (diskusia) 00:52, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

tak to teda bola pomoc a odpoved, fakt na urovni - preco sa potom radsej nezamestnas dakde v kancli kde nebudes musiet komunikovat s nikym, ergo viest dialog kde je dohadovanie sa o probleme beznou vecou? Taketo rady su naozaj nanic, v nicom ludom nepomozu iba dalej jatria, vyspi sa predychaj to a snad sa dockam aj dakej zmysluplnej odpovede, napriek tomu za ochotu - hoci arogantneho prejavu - dakujem (lebo tomu sa hovori elementarna slusnost) navyse ty mi ides nieco hovorit o spisovnosti (Historia vs. Dejiny...mi ukaz jeden normalny web kde sa o minulosti kapely pise ako jej DEJINACH, rad sa poucim - vies, som webdesigner a poviem ti, ze nie kazde slovo je vhodne ku kazdemu obsahu) a sama pouzivas nespisovne slova ("VYPRAVAT???" HALOOOO!!! Vodu kazes, vino pijes...} Nie je k dispozici daky admin co vie aj daco o programovani (sam som profesionalny webdesigner, ale ty mi prides hodne neznala veci a neschopna podat ju zrozumitelnym sposob navyse vztahovacna a permanetne sa urazajuca, pekna repreznatacia Wikipedie len co je pravda)? Koniec-koncov nemam naladu na urazanie, vycitky atd., chcel to cele uzavriet a posunut sa dalej ale ked ty namiesto vecnej odpovede dalej reagujes aj na taku nevinnu zmienku ako je moje podotknutie toho, ze som chcel reagovat konkretne na teba ale uz nemam zaujem?! Ach...snad ti ten spanok pomoze --Bublible (diskusia) 01:04, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

No, aby sme si to vyjasnili - ak sa Ti nepáčila moja snaha pomôcť a miesto toho, aby si si porovnal svoj článok s iným článkom o hudobných skupinách (najmä ak si webdesigner) kritizuješ moje správanie, tak si nájdi niekoho iného na vysvetľovanie. Skutočne nepotrebujem, aby niekto kto ma v živote nevidel a je tu prvý raz, kritizoval moju prácu a správanie. Na poúčanie o slušnosti si tiež nájdi niekoho iného. S takýmto prístupom toho veľa nedosiahneš. --Lalina (diskusia) 18:41, 17. apríl 2013 (UTC) P.S. Nič z toho, čo som Ti písala nebolo mojou povinnosťou. A na kritiku systému, či práce na wiki si tu setsakra krátko. A ešte detail - gramatika v článku a v diskusii je predsa len rozdiel.[odpovedať]

co maju, prosim. presne znamenat tie tri velke tabulky na vrchu stranky s upozorneniami? Mozem mi to dakto vysvetlit podrobne kde presne je podla nich chyba aby som ju teda odstranil, prosim? --Bublible (diskusia) 17:42, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Saskardin: chcel by som ta poprosit aby si nemenil svojou vyznam jednoltivych viet - je rozdiel ked zmenis vetu na "nemaju lubostne texty" z "lubostny text budete hladat len tazko" (z vety je predsa jasne ze sa nemysli ze by takeho textu u nich nebolo, ale ze je ho ako safraaanu) a pod., musel som to teraz cele prejst a opravovat vsetky zavadzajuce a nepresne veci ktore takouto zmenou vznikli, dakujem --P3STICID (diskusia) 17:46, 28. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Vyšlo tejto skupine CD ? Lebo ak nie, článok bude zmazaný, tak nechcem, aby si na tom pracoval zbytočne. --Kelovy (diskusia) 23:27, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ano, vyslo, co viem minimalne 3 ako klasicke CD,ostatne elektronicky - aktualizoval som referencie na stranke, hladaj Gregor Agency --Bublible (diskusia) 23:41, 16. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

otazko: ako mozem zmensit vlekost nahladu z Wikimeedia? Tie nahlady su prilis velke a zaberaju hroznemoc miesta - je nejaky speciany tag ktory definuje ich rozmer v nahlade prosim? --Bublible (diskusia) 16:33, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

...a uz netreba - prave som na to prisiel i sam ;-) ale stale cakam na odpoved co maju presne znamenat tie tri velke tabulky na vrchu stranky s upozorneniami? Mozem mi to dakto vysvetlit kde presne je chyba aby som ju teda odstranil, prosim? --Bublible (diskusia) 16:39, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Náhľad[upraviť zdroj]

Používaj prosím tlačidlo "Zobraziť náhľad" (napravo od možnosti Uložiť stránku), aby nám nevznikalo v krátkom čase mnoho verzií jedného článku --Kelovy (diskusia) 01:54, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

OK, chapem a posnayim sa lez problem je v tom ze tych info je ozaj hodne vela a tak sa stane ze op chvili si spomeniem ze v ino useku som cosi pozabudol, alebo najdem vhdony odkaz a musim ho pridat avsak medzitym som uz stranku zase ulozil, tak nwm co s tym, ale chapem o co ide, lez asi sa to aj tak bude z vasho pohladu diat casto lebo ako pisem doplnam to za chodu a priebezne, tak sa ospravedlnujem za ten asi chaos okolo uprav
+ ak mozem chcem sa spytat: je daky sposob ako dostat na tranku subory v PC? mam totiz veci ktore sa uz nedaju na webe najst (clanky, recenzie, rozhvory...vsetko pekne oscanovane) a neviem za toho ancikrista prist na sposob ako a ci vobec sa take daco na wiki da?--Bublible (diskusia) 01:58, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Nie, je možné pridávať len texty alebo obrázky, ktorých autorom si Ty, inak sa to vníma ako porušenie autorských práv. --Kelovy (diskusia) 02:05, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

v poriadku - to som porozumel, OK, ale akym sposobom sa da teda nacitat obsah z PC - sem do stranky - ktoreho AUTOROM SOM JA??? Nikde na to nevidim ziadne tlacitko ani sposob?--Bublible (diskusia) 02:23, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Aký materiál presne máš na mysli ? Ak je to obyčajný text v textovom editore, tak stačí Ctrl C + Ctrl V, o inom spôsobe neviem. --Kelovy (diskusia) 02:31, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]


Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA (diskusia) 06:21, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ahoj, prosim ta chcem sa spytat: hore na stranke mi svietia 3 velke tabulky s nejakym upozornenim ale nemam presne pojem o tom co konkretne znamenaju, o ake chyby sa jedna (minimalne ta spodna je uz podla mna passe - mozes sa na to, prosim, mrknut?)--Bublible (diskusia) 14:26, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Nice try[upraviť zdroj]

Ahoj. V clanku o skupine je táto veta: Hneď v prvé dni roku 1998 sa ide nahrávať 6. mini-DEMO s dvomi piesňami, na ktorom je po prvý krát u Queryen jednou z nich remake nejakej skladby iného interpreta: The Beatmen - Let's Make A Summer Ako referenciu k tomu tvrdeniu uvadzas clanok http://kultura.sme.sk/c/6259927/ako-sa-robi-hit-lets-make-a-summer.html. Najdi mi, prosim, kde sa v tomto clanku pise o tom, ze skupina Queryen urobila k danej skladbe remake.--Wookie (diskusia) 16:51, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ahoj, nie: chcel som dat iba odkaz na info o skladbe LET'S MAKE A SUMMER ako takej, ak som to nepochopil potom sa ospravedlnujem, chcel som ludom ukazat o aku skladbu ide (ako to spravit tak aby bolo jasne ze odkazujem na info o ORIGINALNEJ VERZII SKLADBY A NIE REMAKU, ale aby som kvoli tomu nemusel siahodlho menit text na stranke?) --Bublible (diskusia) 16:57, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Referenciu som zmazal.--Wookie (diskusia) 18:53, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

co maju, prosim. presne znamenat tie tri velke tabulky na vrchu stranky s upozorneniami? Mozem mi to dakto vysvetlit podrobne kde presne je podla nich chyba aby som ju teda odstranil, prosim? --Bublible (diskusia) 17:42, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, máš problém v pochopení uvedených oznamov? Klikni si na modré wikilinky, kde máš presne vysvetlené, čo znamená významnosť, zdroje a pod. a keď budeš postupovať podľa týchto zásad, upravíš článok do želanej podoby. Veľa kreativity. --Pe3kZA (diskusia) 18:32, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ahoj, to som pochopil, ale ja tam vazne nevidim nic zasadne (vlastne nic co bby nebolo vecne zdokladovane) - moze ten kto to tam dal (lebo niekto z vas to tam dat musel) byt konkretny co presne mu vadi? napr je tam "Tomuto článku alebo sekcii chýbajú odkazy na zdroje a môže preto obsahovať informácie, ktoré je potrebné overiť." - ktorej sekcii, ktorej casti? nie som si vedom, preto ziadam toho kto to tam dal aby mi PROSIM VAS konkretne povedal co presne + definicia VYZNAMNOSTI je taka siroka, ze by podla nej nemohli exitovat niektore uz existujuce wikistranky - Queryen boli povazovani za jednu z najlepsich poloprofesionalnych kapiel na slovensku v polovici 90-tych rokov, ale najst na to odkaz na dnesnom webe je nemozne, keby som nemal clanky oscanovane a ulozene nik by sa o tom ani nedozvedel v dnesnej dobe, navyse z QUERYEN priamo vzisli znamne osobnosti slovenskej hudobnej (Hubinak), televiznej (Ruzicka), ci olitickej (Viskupic) oblasti, tak neviem preco nema byt povazovany za VYNAMNY????? --Bublible (diskusia) 18:40, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Upozorňujem Ťa na takýto štýl komunikácie! Vyvaruj sa invektívam, zjednodušíš tým život i prácu sebe i nám. Verím, že v budúcnosti snahu pomôcť oceníš tým správnym spôsobom. --Pe3kZA (diskusia) 18:47, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

COZE???? To co ma byt, akym sposobom som sa kde vandalisticky spraval? Pytal som sa co to ma znamenat ze z toho popisu nic neviem a to je vandalizmus? jednoducho konstatujem ze to co mi zatial pisete je alibisticke, co je na tom vulgarne? Ja potrebujem pomoc, vy ma stale odkazujete na clanky ktore mi nic blizsie nehovoria, ja chcem vediet co presne je podla vas zle a vy ma opat odkazete na definiciu o ktorej si myslim ze clanok splna - to ako akakolvek vyhrada je povazovana za vandalizmus/vulgarnost a bodka? --Bublible (diskusia) 18:53, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

ale ty mi prides hodne neznala veci a neschopna podat ju zrozumitelnym sposob navyse vztahovacna a permanetne sa urazajuca, pekna repreznatacia Wikipedie len co je pravda? Precitaj si, prosim, Wikipédia:Žiadne osobné útoky--Wookie (diskusia) 18:57, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

a co je tam vulgarne? precitate si akym sposobom mi pisala:nic vecne osozne v jej odpovediach nie je, ja som profesionalny webdesigner s 15 rocnou praxou a nepochybujte ze uz ked nic ine elementarne prkatiky uprav a editacie mam v malicku (preto som na vela veci prisiel aj sam tu na wiki) - povedal som jej ze je zensky ci muzsky organ? Nie, povedal som slusnou formou svoj nazor bez akejkolvek vulgarnosti, za vulgarnost nemoze byt povazovana vyhrada, za vulgarne su povzovane vulgarne slova, ziadne tam nie je, ze sa jej to nepaci je normlane, ale to neznamena ze je to vulgarne, preboha - a plati aj zysok: clovek ako ja ked sem pride tak ocakava ze vy admini (alebo ako vas nazvat) bude sto schopni poradit aj vecne a odborne sposobilo, ale to nie je jej pripad, ona moze byt skvela v slovencine, ale vtejto oblasti mi nepomiohla ani v najmensom, tak som jej to na ixty krat povedal touto formou ktora ale a to opakujem NEOBSAHUJE ZIADNY VULGARIZMUS! a za tym si stojim --Bublible (diskusia) 19:01, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Základným predpokladom spolupráce v každom kolektíve je dodržiavanie pravidiel. Naozaj tu nemá nikto čas ani povinnosť, vysvetľovať ti každý jeden nedostatok a ísť vetu po vete, pričom sa dočká odmeny typu: „tak to teda bola pomoc a odpoved, fakt na urovni - preco sa potom radsej nezamestnas dakde v kancli“..., „vyspi sa predychaj to a snad sa dockam aj dakej zmysluplnej odpovede“..., „ty mi prides hodne neznala veci a neschopna“..., „snad ti ten spanok pomoze“ a pod.! Zabudni na tento pouličný štýl komunikácie, pretože takto sa medzi slušnými ľuďmi dávno nkomunikuje.
Obsah šablóny je skôr všeobecný, nepopisuje presný druh vandalizmu. V tvojom prípade ide o osobný útok. Pe3kZA (diskusia) 19:06, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

nema spravdu: aj v kolektive musi platit ze ak je dakto odborne nesposobili (ergo napise cosi alebo cas cohos co nie je pravda) a nevie ti to vecne odvodonit (jej pripad) a navyse je to on(a) kto sa ako prvy zacne spravat netaktne (pozrrite si prosim jej spravu na ktoru som reagoval) tak by malo byt normlane ze sa to d apatricnym sposobom na javo: to ze budu ludia ticho, budu mlcky prijimat rady a pomoc ktore realne radou a pomocou nie su a mat strach ci nahodou nejakym slovkom ci vetou neurazia daciu jesitnost, tak to uz nie je kolketiv, to je diktatura. Okrem toho ja som pochopil o co sa jedna ale pisal som 5x ze ja tam proste nevidim nic co by splnalo podmienku vyhrady a na to som dostal len podrazdene reakcie ze sa mam krotit, ze nema vypraavat a pod. - prosim? a ked ja jej na to zareagujem podobne som v neprave ja lebo...ona povedala, kedze je admin? ako to akym sposobom vam ma clovek povedat ze vase rady mu nepomahaju lebo nie su konkretne (ergo nepouzitelne lebo vec sa javi tak ze predmet vycitky je irelevantny)? jedine co sa tu uz den snazim vypatrat je CO KONKRETNE (napisem to este raz: KONKRETNE, nie definiciou) je na tej stranke zle, lebo ja tam naozaj nic v ramci definicie zleho nevidim (a nemyslim to ironicky: SKUTOCNE TMA NEVIEM NAJST BOD KTORY BY SPLNAL DANU VYHRADU), a opat jedine co s ami od vas dostane namiesto poukazania na konkretne problematicku ast su "pohlavky", karhanie ze som si dovolil otvorit usta - vsade na svete sa takemu pristupiu hovori depsotizmus, potazmo diktatura, ci este lepsie: diskrijminacia, tak vas snazne prosim uz mi povedzte kde konkretne je ted apodla vas chyba a nemusime tu riesit tieto zabomysie vojny na zaklade neochoty realne pomoct (a snad zase teraz dakto neurazi, neviem ako inak vecne ale zretelne napisat ze mozno mate zaujem ale vase rady nie su v nicom napomocne, lebo definiciu si najde kazdy sam), ja sa predsa nebudem poklonkovat len preto ze mate tu moznost zrusit dany clanok ci nebodaj konto uzivatela...to je dokonca na staznost, takze este raz: MOZEME TO UZ KONECNE UZAVRIET A VIAC SA K TOMU NEVRACAT? MOj jediny realny zaujem je odstranit chyby na ktore je poukazovane ale aj pri najlepsej snahe a precitani definicii nevidm tam ziadnu chybu - preto som vas ziadal o co som vas ziadal, pr enic ine --Bublible (diskusia) 19:16, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

KONKRÉTNE: nevhodné zdroje, zlá štylistika, zlá typografia, atď!!! Keď si porovnáš "svoj" článok s podobným, si s úrovňou spokojný?! Opakujem - nikto nie je povinný opravovať tvoje preklepy, štylistiku, overovať zdroje a informácie a pod. Keď bude upravený, zostane tu, keď nie, bude zmazaný. Ak nie si ako „profesionálny“ webdesigner schopný porozumieť jednoduchému návodu, potom tu neplytvaj časom a energiou.Pe3kZA (diskusia) 20:07, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
+ nedoložená významnosť, o referenciách ala facebook a youtube ani nehovorím...--Wookie (diskusia) 20:13, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

naopak: takto podanej sprave rozumiem, tej jej som neporozumel vobec + ano teraz ke dpozriem ako si to zmenil je to ovela lepsie, takze stacilo napisat: nepis mena BOLD, nezmensuj nahlady (thubs) - ak to mam brat ako vzor toto co tam vidim tak ziadny problem, tomu teraz uz rozumiem, skoda ze mi to takto nebolo podane na zaciatu a celemu tomuto sme sa mohli vyhnut, tak este raz vdaka za konecne zmysluplnu pomoc

+ pisal som tiez na wikimedia ohladne licencii oscanovanych suborov ale zatial som nedostyal odpoved: mate aj na toto dosah, ci to riesia celkom iny ludia, prosim? --Bublible (diskusia) 20:21, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

+ nedoložená významnosť, o referenciách ala facebook a youtube ani nehovorím... ok, tomu som porozumel, len dane clanky na internete nenajdete, bola ina doba (1. polovica 90-tych rokov), pisal som aj nastupnickym spolocnostiam ci nemaju archiv z daneho obdobia zial nic take nie je (napr. Rock&Pop drzia archiv len od roku 2005+), preto jediny zdroj co ostal su moje scany povodnych clankov recenzii a interview + chcem sa opytat: ak teda mame tieto clanky (konieckoncov su aj na stranke), moze to byt hodnotene ako vyznamnost? recnicka otazka: nie je vyznamnost ak bola skupina povazovana za jendu najlepsich poloprof. skupin na slovensku v danej dobe? Tie linky na YouTube a FB su len cos ako doplnok k hodnovernosti, resp. na podporenie toho ze dane osoby skutocne existuju a overenie teda nie je ziadny problem (jedina sprava danej osobe kazdu nejasnost vyriesi), hm, snazim sa ale nozaj sa temer nic z tej doby ohladne tychto veci neda na nete najst, dokonca veci co boli pred cca. 10 rokma tam uz dnes nie su a su opat iba u mna ulozene (zial asi zbytocne, lebo islo o webstranky pojednavajuce o Queryen a tie su vsetky dnes uz fuc, mam iba ich kopie, bohuzial) --Bublible (diskusia) 20:26, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

+ mam este dalsie informacie a subory len tym ze som aktualne zablokovany nemam ich ako na stranku doplnit...mozem ti ich teda dakam zaslat, ci ako to bude? A este neviem ako sa robi taka ta tabulka napravo co byva s cims ako sumar o danej kapela (titulne foto, datum vzniku, krajina povodu...vies ci myslim?)) --Bublible (diskusia) 20:41, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

O pár minúť ti blok končí, s infoboxom pomôžem. Vasiľ (diskusia) 20:43, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

+ O pár minúť ti blok končí - dakujem velmi pekne, tvoju pomoc si cenim, a este co sa tyka toho YouTube kanalu: myslel som ze kedze sa jedna o oficialny YT kanal kapely ze to ako hodnoverne bude, ale ak nie, ok :-( --Bublible (diskusia) 20:51, 17. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

caute, potrebujem poradit: chcem dat "licence tag" na wikimedia {k suborom co som uploadol} ako ATTRIBUTION ale neviem presny syntax, skusam to vsade hladat ale nikde nevidim konkretny priklad ako dany tag nafrmatovat, moze mi prosim dakto poradit? je to ozaj surne, inak hrozi ze budu subory vymazane :( PREDOM VELKA VDAKA --Bublible (diskusia) 14:28, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

...aby som bol uplne konkretny, tak stavajuci syntax zapisu je takyto:

Čo sa týka tých skenovaných recenzí, tie na Commons určite zmažú. Na sk ich netreba citovať ako obrázky, ale proste ako citáciu cez šablónu {{Citácia periodika}}. Čo sa týka iných tak povedz o ktoré presne ide a skúsim zistiť. Vasiľ (diskusia) 18:06, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Čo sa týka tých skenovaných recenzí, tie na Commons určite zmažú. Na sk ich netreba citovať ako obrázky, ale proste ako citáciu cez šablónu - no dobre, to je fajn ale ako dolozim hodnovernost, ked mi tu bolo vycitane prave to? ved to som si mohoo vycucat z prsta, chapes, a taky scan je predsa len hodnovernejsi, ci? teda ak som dobre pochopil tu sablonu na citacie - tam sa neda vlozit ziadny scan, ci? Vioes, ide mi o to aby som zas nebol napadany na to ze chybaju zdroje (scan skutocneho clanku nie je viac ako nejaky textovy opis takeho clanku ktory si mohol clovek vymysliet?) len sa puytam lebo mam z toho dost zmatok :( + ak si upravil ten infobox ty tak vdaka, nevedel som ako ten obrazok tak presne dat :) --Bublible (diskusia) 18:16, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Tí čo neverili, tak už ich mali možnosť vidieť. Takže určite stačí citovať cez šablóny. Ja tiež nevkladám skeny strán, keď píšem svoje články, to proste nejde (kvôli autorským právam). Hej, infobox som upravil (ale to bol len drobný edit). Vasiľ (diskusia) 18:25, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Vasil: juuj stihol si odpovedat skor ako ja postnut doplnenu odpoved a tak mi ju zmazalo, musim este raz :-)) takze: ale ja som to vyslovene uviedol aj autora clanku aj toho kto nan ma prava (vydavatel), a na wikimedia si vyslovene pise ze ak toto uvediem tak ATTRIBUTIONS (tusim tak sa ta licencia bvola), tak to tak moze byt, ale tym ze neviem presny syntax ako taku licenciu zapisat (ja som ja total trotl napisal ze "CC-BY-SA", co bolo ocividne nespravne), tak mi hroz zmazanie :-( + OK, tak mozem sa potom odvolat na teba ak by s tym mal zas dakto problem, prosim? :) --Bublible (diskusia) 18:29, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Vasil: + ale videl si inak kolko toho je? to mam prepisat CELE CLANKY? uff, to snad nie? :-( Tam nebude stacit citovat 2-3 vety lebo je potrebny pri odkazoch na stranke vidiet celu komplexnost, napr ked hovorim o tom ze Queryen mali recenziu fantasticku a najlepsiu zo vsetkych a ze revalcovali HEX tak to treba prepisat cele, to si neviem predstavit ako sa to bude zobrazovat, to je na niekolko samostatnych stranok...tak neviem :-( --Bublible (diskusia) 18:34, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Hej, len ten autor, resp. držiteľ autorských práv musí povoliť umiestnenie obrázku, či textu na wiki resp. commons. Tebe zatial písal asi iba, nie človek. Na commons ti veľmi nepomôžem, to funguje oddelene od sk wiki.
Nie, netreba prepisovať celé info, len sa o tie texty pri tvorbe článku treba opierať a miestami ich citovať (napr. to ako píšeš, že boli prijímaný lepšie ako Hex). Vasiľ (diskusia) 18:39, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Vasil: preto mi teraz tak napada ci to neveezmem nna seba a neuploadnem ich este raz s tym ze uz ale uvediem seba ako vlasntika? + skusim s tou citaciou periodika, ci som to dobr epochopil a prosim potom to kukni ci je to dobre (zial, problem bude aj v tom ze ja neviem kedy presne - okrem roku - dany clanok vysiel, ani ake mal znacky atd atd) takze tam prakticky budde iba nazov casaku, meno autora (ak je), rok a o co islo, nic viac - to bude stacit? ale skusim... --Bublible (diskusia) 18:42, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

+ a to ako im mam vydokladovat ze mam povolenie? --Bublible (diskusia) 18:43, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

To sa rieši cez OTRS, info je na Commons:Commons:OTRS/cs. Еdit. Opravené. Vasiľ (diskusia) 18:54, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

mi pise ze ziadna taka stranka neexistuje...? --Bublible (diskusia) 18:52, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Vasil: tak som odstranil tie scany a namiesto toho pridal citacie (casti) odla sablony ako si mi odporucil s odkazom na citovane periodikum + v dvoch z nich som dal aj par slov - nazvov kapiel - BOLD lebo presne tak to v tych clankoch bolo/je --Bublible (diskusia) 21:54, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

mam taku kacirsku otazku> da sa nejako zmenit podoba nicku? jednoducho tento je riadna hlupost, povodne som totiz ani neratal ze ma to az takto chyti :-) neda nejako zmenit, ale tak aby sa zmenili moje nicky aj v historii aby bolo jasne ze ide o mna (o novy nick)? --Bublible (diskusia) 22:59, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

OTAZKA: preco prepojenia na strankty wikipedie pri "The Quarrymen" a "Ofra Haza" cervene, teda ako neexistujuce ked existuju? jedna tu http://en.wikipedia.org/wiki/The_Quarrymen a druha tu http://en.wikipedia.org/wiki/Ofra_Haza ??? prosim, ak niekto viete preco a mozete to na stranke opravit, opravite to? nebude daky zadrhel v tom ze to nie je na SK wiki ale na EN? nie je tam potrebne zadat daky "switch" aleboco? predom vdaka --Bublible (diskusia) 01:05, 19. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Sú červené, lebo na slovenskej wikipédii ešte také články nemáme, odkazy na iné wikipédie nerobíme. Procedúra premenovávania sa koná tu: Wikipédia:Žiadosť o premenovanie redaktora --Kelovy (diskusia) 01:21, 19. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Kelovy: vdaka za vysvetlenie, tak ich dam ako normalne linky teda + idem napisat tu ziadost o zmenu nicku, este raz vdaka --Bublible (diskusia) 11:57, 19. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Vasil: Čo sa týka tých skenovaných recenzí, tie na Commons určite zmažú. Na sk ich netreba citovať ako obrázky, ale proste ako citáciu cez šablónu {{Citácia periodika}}. Čo sa týka iných tak povedz o ktoré presne ide a skúsim zistiť. Vasiľ (diskusia) 18:06, 18. apríl 2013 (UTC) - jedna sa o tieto "diskutabilne" scany: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Posledn%C3%BD_koncert.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Queryen_-_elektronika_otv%C3%A1ra_mo%C5%BEnosti.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Queryen_-_s%C3%BA%C4%8Dasn%C3%A1_popul%C3%A1rna_skupina_z_Trnavy_%28Pre_t%C3%BDch,_%C4%8Do_o_nich_e%C5%A1te_nepo%C4%8Duli%29.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Queryen_-_%22St%C3%A1le_od_n%C3%A1s_%C5%BEiadaj%C3%BA_robi%C5%A5_kompromisy%22.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:R%C3%A1dio_Forte_-_Na%C5%A1a_par%C3%A1da,_97._kolo.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:TRNAVSK%C3%89_NOVINY_-_V_Trnave_je_muzikantsk%C3%A1_bomba!.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Queryen_-_DEMO_1995.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/File:DEMOPAR%C3%81DA_R%C3%81DIA_RAGTIME_-_hranos%C5%A5_za_rok_1994.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:KAROL_MIKLOS,_QUERYEN,_BLANCHE,_THIS_IS_KEVIN_-_4_Ep%27s.jpg + jeden uz bol zmazany, nachadzal sa tu: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Queryen_-_DEMO_%281994%29.jpg

Licencovanie[upraviť zdroj]

{{Remove this line and insert a license instead|year=2013|month=04|day=17}}

a to co ja neviem je ako presne mam naformulovat tag ATTRIBUTION? Aky je syntax? Snazim si to dako odvodit z uvadzanych prikladov ale nie som o moc mudrejsi, mala by to byt "CC-BY-SA", ci? prosim poradte niekto - dakujem --Bublible (diskusia) 14:38, 18. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Z tohto teda nie som múdry. K čomu to potrebuješ? A kde? --Saskardin diskusia 18:28, 19. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Saskardin: potrebujem vlozit spravny licencny tag ku par uploadnutym scanom na commons.wikimedia.org --P3STICID (diskusia) 18:32, 19. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

vie mi prosim vas dakto zistit co sa stalo/kam zmzol subro "Queryen - DEMO - 006 (1998) - 01 - Let's Make A Summer (30sec).ogg" ktory este vcera existoval a dnes sa uz neda najst a nikd enic nie je ziadna sprrava o tom co sa stalo??? SURNE! :-( --Bublible (diskusia) 05:47, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Základné veci by bolo vhodné ovládať; klikni na históriu, kde je každá jedna zmena a teda i TÁTO. A nabudúce bez „SÚRNE“ a pod. Namiesto vypisovania si konečne prečítaj základný návod, kde je v pár vetách zodpovedaných 95% tvojich otázok. Pe3kZA (diskusia) 05:59, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

super, vdaka ya info, a vies mi prosim este povedat ako ho mozno kontaktovat? --Bublible (diskusia) 06:08, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Kontaktovať koho? Redaktora, ktorý zmazal súbor bez licencie?! Prečítaj si už konečne tie návody - v tomto prípade licenčné podmienky, lebo robíš množstvo zbytočnej práce a máš kopec zbytočných otázok! Nič bez povolenia autora, resp. majiteľa autorských práv (ktoré treba doložiť) na wiki byť nemôže! Pochop, že je otravné, neustále dokola písať odpovede na otázky, zodpovedané v návode. Snaž sa tvoriť samostatne, bez podrobného smerovania redaktormi pri každej úprave, bude to lepšie hlavne pre Teba. Pozri si niekoľko podobných článkov a rob podľa nich. Pe3kZA (diskusia) 06:26, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]


Nuz, drahy anonym Pe3kZa (Petrik zo Ziliny), v tento moment s tebou pise samotny QUERYEN (Milos Plank, ak su pochyby staci mi napisat na FB a zistis - byvam pomerne kusok od autora clanku a poziadal ma o pomoc v tomto probleme): skladba, ktoru ste zmazali neporusila ziadne licencne pravidla: nejednalo sa o originalnu skladbu interpretovanu originalnym interpretom The Beatmen, islo o inu verziu od ineho autora ich skladby navyse zmenenu, ergo prava na konkretmu verziu skladby vlastni v takom pripade dany internet, nie povodny autor originaln danej verzie (ak ti to neni stale jasne, vid V DOLINACH od Desmodu a podobne, mas dojem ze na ich verziu ma prava Karol Duchon? no...), poprosil by som trosku ucty k cloveku co si dal taku namahu a spravil stranku o QUERYEN + viac si nastudovat tuto problematiku - clovek, co sa snazi a robi tuto Wiki je moj rodak a vsetky subory ktore uploadol ma povacsine odomna a ma na to moj plny suhlas, tak nerobte problemy kde nie su a nemazte svojvolne nieco o com si myslite ze porusuje licenciu bez toho aby ste sa najprv informovali a to tym skor ze clovek uviedol jasne ze subor je jeho dielo (je moje - QUERYEN - ale kedze som mu dal vyslovny suhlas na jeho pouzitie v jeho mene je to v poriadku: pri pochybnostiach ma staci kontaktovat!) - moj FB ak by ste mali pochybnost ze pisete s QUERYEN v tento moment: http://www.facebook.com/lilmosh.modranq ...HOWGH --Bublible (diskusia) 06:52, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Ahoj Milos. Skladby ti mazu spravcovia na commons a nie na slovenskej wikipedii takze svoje vyhrady smeruj tam. Nabuduce tu nikoho neobvinuj. --Wookie (diskusia) 07:02, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

@Wookie: Milos tu uz nie je (zas nemozem po nom pozadovat aby tu pri mne presedel cely den, som rad ze bol vobe cochotny sa tu zastavit :D ) + asi si si nepozrel o co ide - necital si co napisal Pe3kZA? Mna ste obvnili ze som vulgarny a co predvadza Pe3kZA je potom co? ziadny takt, stale sa rozculuje, nevie v klude napisat vetu a akakolvek vyhradna (byt aj vecna) je vami intepretovana paradoxne ako vulgarnost...podla mna mu Milos len ozrejmil ze podla neho sa clovek co zmazal subor UKVAPIL v domneni, ze maze subor originalneho interpeta a teda NEMAL BYT V ZIADNOM PRIPADE ZMAZANY, a na moju otazku ako kontaktovat toho co to zmazal - NeverCry - ma namiesto odpovede Pe3kZA opat vysmial - skodoradost v priamom prenose, ludia niekedy vam nerozumiem, clovek ma serioznu snahu, slusne sa opyta a kazda vasa odpoved (vacsina) je podrazdena a povysenecka, to je smutna, typicky slovenske, ach... --Bublible (diskusia) 07:08, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

Dokola sa pýtaš na veci, ktoré by ti po troch minútach čítania boli jasné! Prízvukoval som Ti, že autorstvo treba doložiť inak, než napísaním do diskusie - tiež môžem napísať „som John Lennon“, no pokým nedoložím autorstvo, nik mi tu nenechá moje dielo! Nikto sa neukvapil, jednoducho treba doložiť potrebný dokument, aby tu dielo mohlo zostať. A darmo sa tu vršíte na nás, ktorí dohliadame nad dodržiavaním pravidiel. A máš pravdu, som podráždený, nakoľko nestrpím, ak niekto nevie pochopit pár pravidiel a návodov a vybíja si zlosť na iných.--Pe3kZA (diskusia) 07:44, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
P3STICID, vyhladaj si na wikipedii Wikipedia:OTRS a prestuduj prosim. Sorry, cez tablet neviem linkovat priamo na konkretne clanky. Ked sa dostanem k PC, pomozem,, alebo ti dovtedy pomoze Vasil. Klidek, vysvetlime :-) --–Bubamara 07:54, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
Link prvý a link druhý. Možno 4 kliknutia myšou... Pe3kZA (diskusia) 08:00, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
Wikipédia:OTRS. --Saskardin diskusia 08:02, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]
O TOMTO sme sa tu bavili... Teraz vidíš, že nie vždy záleží na nás, čo „tu“ zostane. Keď doplníte OTRS, nikto vám nič nezmaže - už to chápeš? --Pe3kZA (diskusia) 13:44, 20. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]