Diskusia s redaktorom:Peko/Archív 2017

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Znovuprezretie článku[upraviť zdroj]

Dobrý deň, článok je nový, preto tam neboli žiadne seriózne informácie. https://sk.wikipedia.org/wiki/Iveta_Sabov%C3%A1 - Poprosím o prezretie článku, prehodnotenie, resp. čo by som mohol doplniť, aby tu článok mohol zostať. P.S. Plánujem dopĺňať ďalšie informácie.

Zdravím, odporúčam toto čítanie, nie je to síce záväzné nariadnie, ale skôr postup, pomôcka k posúdeniu významnosti. Momentálne mi z článku vyplýva, že p. Sabová je radový učiteľ na VŠMU, resp. pôsobí (alebo v minulosti pôsobila) na konzervatóriu v Bratislave. Takže k pedagogickej činnosti: publikovala niečo? Ak áno, aký impakt faktor? V článku je tiež uvedené, že sa zúčastnila nejakých súťaží - to sú čo za súťaže? Sú to nejaké medzinárodne významné súťaže, resp. či aj na niektorých súťažiach niečo vyhrala (a ak áno, tak či na významnej). Opäť doložiť referenciami. Rovnako aj zmienka že koncertuje/koncertovala s filharmóniou, komorným orchestrom... treba referencie (články, novinové správy, atď.). --peko (diskusia) 10:01, 7. január 2017 (UTC)[odpovedať]

Futbalové rekordy[upraviť zdroj]

Zdravím, Anglicko, Śkótsko, Wales a Sev. Írsko vystupujú vo futbale ako samostatné reprezentácie, pod týmto názvom hrávajú na MS či ME a každý zvlášť sú aj členmi FIFA a UEFA. Preto v histórii futbalu ich vzájomné zápasy sú medzištátne. --PeterKLK (diskusia), 13:30 7.január 2017

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Peko!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017