Diskusia s redaktorom:Radino3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Radino3. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 532 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Jetam2


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Maajo25 (diskusia) 14:09, 7. september 2012 (UTC)[odpovedať]

Upozornenia[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Majstrovstvá sveta v atletike 2011 - Trojskok mužov, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.


Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA (diskusia) 09:43, 13. september 2012 (UTC)[odpovedať]

Duplicitná šablóna[upraviť zdroj]

Ahoj, prečo vytváraš novú šablónu, keď už taká istá existuje?? --Maajo25 (diskusia) 12:31, 9. január 2013 (UTC)[odpovedať]

zdravím ja som sa ju snažil iba upraviť, pretože z neznámych dôvodov bol obsah tej šablóny zmazaný ..... --Radino3 (diskusia) sa nepodpísal(a)
Áno, už raz bol zmazaný, pretože takáto šablóna už existuje. Netreba preto ďalšie, použi {{Eredivisie}}, je tam nastavená aktuálna sezóna, pozri, či treba doplniť alebo vyhodiť nejaké kluby z nej a hotovo. A vždy používaj v diskusiách podpis, nájdeš ho tu:
Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.

alebo použi 4 vlnovky. --Maajo25 (diskusia) 12:59, 9. január 2013 (UTC)[odpovedať]

oooo super tak diky.....budem vedieť lebo hlavne ten futbal tu treba trochu rozšíriť

Ahoj, skús sa naučiť používať citačné šablóny, najmä Šablóna:Citácia elektronického dokumentu. S pozdravom --Rádiológ diskusia 11:21, 13. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Opakujem, nauč sa používať citačné šablóny, nie si tu prvý deň. --Rádiológ diskusia 10:08, 26. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem, to je presne ono, len tak ďalej! --Rádiológ diskusia 20:29, 8. február 2013 (UTC)[odpovedať]

Stade de Reims[upraviť zdroj]

Ahoj, v článku Stade de Reims som Ti premiestnil šablónu {{pracuje sa}} na začiatok článku, lebo tam sa štandardne umiestňuje (aby ju každý videl). Vidím, že robíš „futbalové“ články v celkom slušnej forme a nezabúdaš ani na zdroje, ak chceš môžeš vytvárať aj kategórie pre niektoré novovytvorené články a zaradiť ich tam. Veľa šťastia. --BT 15:51, 29. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Kategórie[upraviť zdroj]

Ahoj, keď vytváraš kategórie tak dopĺňaj do nich aj interwiki, ako som to urobil ja tu. --BT 16:15, 21. február 2013 (UTC)[odpovedať]

Ruské futbalové kluby[upraviť zdroj]

Ahoj, ďakujem za rozširovanie sk.wiki o články o ruských futbalových kluboch. Chcem ťa ale poprosiť - pri zakladaní článku nazývaj článok podľa originálneho názvu klubu a nie podľa jeho anglického prepisu. Napr. FC Volga Nizhny Novgorod mal správne byť FK Volga Nižnij Novgorod. Po rusky je to totiž „futboľnyj klub“, preto FK. Názov mesta si tiež najprv over na sk.wiki, aby sa to nemuselo potom dodatočne presúvať. Ďakujem a držím palce!--JanoB (diskusia) 00:59, 27. február 2013 (UTC)[odpovedať]

interwiki[upraviť zdroj]

Nadzar, toto už nemusíš robiť. Spustili sa wikidáta. Takže stačí nájsť článok napr. angličtine kliknúť vľavo dole na "Edit links" na konci nájsť "add" dať „sk“ a „názov článku“. Česť. --Vgt (diskusia) 12:48, 13. marec 2013 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Radino3!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017