Diskusia s redaktorom:Stefi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Návod

Ak ja chcem niečo od Teba, napíšem Ti to do Tvojej diskusie, odpovedz mi prosím tam.
Pokiaľ chceš niečo Ty, napíš mi sem, odpoviem tu. Nové príspevky sa pridávajú na koniec.


Tvorenie obsahu[upraviť zdroj]

  • Vitaj Stefi! Je to tak, ako si myslíš. Po vytvorení nadpisu, alebo podnadpisu, sa pridá položka do obsahu. Nápovedu nájdeš v Príručke. A nabudúce sa prosím nezabudni podpísať :) Metju12@diskprís 10:30, 17 júl 2005 (UTC)

Autorské práva[upraviť zdroj]

Ahoj Stefi. Vidim, ze si pridal clanok o Erich Maria Remarque. Clanok je ale skopirovany z http://remarque.druhasvetova.net/zivotopis.html. Mas práva na uverejnenie, alebo si ho skopiroval bez povolenia? V druhom pripade bude musiet byt clanok zmazany. --Maros 16:55, 19 júl 2005 (UTC)

8cauko este sa dobre nevyznam ako sa odpisuje na diskusiu,preto som ti radsej napisal aj na icq ak ti to nevadi

tento clanok som VOBEC neskopiroval z uvedenej strany,ale bola mi tato stranka podkladom pre tvorbu,ak si mozes vsimnut vela veci sa nezhoduje z orginalom

fakta mozno ano ale nie obsah, ak mas dojem ze clanok je skopirovany tak ho mozem este viac prerobit...

stefi

  • ok, ja som si zobral jednu nahodnu vetu a skopiroval do googlu a vyskocilo mi to. Preto som si myslel, ze je to 1:1 skopirovane. Ak ale vravis, ze si to pouzil iba ako podklad, tak je to samozrejme OK.
    P.S.: podpisat sa mozes tak, ze stlacis druhe tlacidlo sprava na toolbare, ktory je nad editovacim textom (vypise to --~~~~) --Maros 18:01, 19 júl 2005 (UTC)
  • cau maros

mozem sa spitat ci sa neda nejakym sposobom pridelit ten moj clanok o Remarquevi ku kategorii literatura,viem ze mas toho asi vela ale len tak sa pitam --62.65.180.5 20:01, 19 júl 2005 (UTC)

    • V pohode, mam dovolenku... Kategorie sa pridavaju pridanim napr.: [[Kategória:Nemeckí spisovatelia|Remarque, Erich Maria]]. Za "|" je udane triedenie, ak potrebujes triedit inak, ako je nazov clanku (v nasom pripade, aby to netriedilo podla krsneho mena tak davame ako prve priezvisko). V triedeni neudavame diakritiku, lebo tu bohuzial wiki netriedi spravne. --Maros 06:52, 20 júl 2005 (UTC)

Jack London[upraviť zdroj]

  • Zdravím ťa Vychodňar! Máš tam ďalšie diela, mali by sa rozčleniť na poviedky a romány. Nie som odborník na Londona, urob to, ak vieš. Držím palce, nech ťa neopustí výdrž :) Bubamara 12:26, 21 júl 2005 (UTC)
Tak to som rada, že máme ďalšieho "wiki-nakazeného" :) Odpovedať môžeš aj na svojej diskusnej stránke, tu. Ak máš problém s pravopisom (ako každý druhý), osvedčená pomôcka je tento slovník - SLEX. Prajem ti príjemné ponocovanie s wikipédiou. Bubamara 21:45, 21 júl 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Všimol som si, že si pridal nejaké obrázky. Vážim si to, Wikipédia potrebuje obrázky. Mal by si si prečítať aj článok Wikipédia:Obrázky, kde je zoznam zásad, ktoré treba pri pridávaní obrázkov dodržať. Je nutné písať informáciu o licencii a zdroj, inak obrázky budú odstránené. Keď klikneš na obrázok, ktorý si pridal, dostaneš sa na popisnú stránku svojho obrázka a môžeš ju upraviť. Veľa šťastia pri ďalších úpravách vo Wikipédii, ak budeš mať nejaké otázky či nejasnosti, ozvi sa mne alebo iným skúseným redaktorom. --Maros 19:45, 31 júl 2005 (UTC)

Prave si pridal Obrázok:Erb studenec.jpg. Pises, ze zdroj a autor su nezname... skade ten erb potom mas? Dalej si erb oznacil ako GFDL. Odkial si dostal povolenie na publikovanie ak nepoznas autora/zdroj? --Maros 13:09, 14 august 2005 (UTC)

  • Ked som robil projekt na infovek do skoly, tak mi dali tento obrazok aby som ho pouzil. Co sa tyka tej licencie mas pravdu, bolo tam napiasne licencia, a hore uvedene je ze tam sa ma doplnit to gfdl, alebo to druhe.
    • Viem ze nevedomost neospravedlnuje.--stefi 13:17, august 14, 2005 (UTC)
      • nie som pravnik, takze neviem ako su slovenske erby chranene... Ak ich ale chces nahravan na wiki, rob to priamo na commons aby sa adli erby vyuzivat aj pre cudzojazycne wiki. Jeden priklad commons:Image:Erb pila.jpg. --Maros 13:37, 14 august 2005 (UTC)
        • Aha, diki, tak nahram ten erb na commons a tento zmazes, ci to nechame tak?--stefi 13:47, august 14, 2005 (UTC)
          • OK, hod to na commons a oznac ten na nasej wiki {{deletebecause|na commons}} --Maros 17:21, 14 august 2005 (UTC)

vytvaranie wiki liniek[upraviť zdroj]

Ked vytvaras wiki odkazy, odkaz musi byt stale v nominative jednotneho cisla. Inak odkazy nebudu fungovat. --Maros 14:34, 1 august 2005 (UTC)

Ahoj, pridal si text do tohto článku, ale text je zjavne okopírovaný z jednej z uvedených webovských stránok. Môžeš to prosím skontrolovať? --AtonX 20:18, 5 august 2005 (UTC)

  • cauko, tento clanok sa moze zdat okopirovany. Cerpal som hlavne z cassovia.sk, ale mozem ti napisat aj viac zdrojov kde su tieto historicke fakty. vsetky fakty sa zhoduju. Ak treba aby som text preformuloval nieje problem.--stefi 20:25, august 5, 2005 (UTC)
    • Nie že sa môže zdať okopírovaný, ale bol skoro doslovnou kópiou (aj s gramatickými chybami). --AtonX 20:47, 5 august 2005 (UTC)
  • Marooooooš :) to je košický slang chápeš?:)--stefi 14:39, august 11, 2005 (UTC)
    • ja rozumiem, iba som zartoval :-))) --Maros 14:54, 11 august 2005 (UTC)

Obrázky z commons[upraviť zdroj]

  • Štefi nie je nič jednoduchšie, ako pridať z Commons obrázok. Takto: [[Obrázok:Richard Dean Anderson.jpg|náhľad|250px|Richard Dean Anderson]] . Predtým, než ma to Helix84 naučil, som si tiež myslela, že je to ťažké, ale je to malina, zistíš to sám. Vyskúšaj si to ! (Pobavil si ma s tým šrácom - Maroš je rodený Košičan ;))--Bubamara 15:56, 11 august 2005 (UTC)
  • Diki bubamara :) som tvojim dlžníkom, maš umňa jednu karamelku :)(my košičania sme odnarodenia vtipné kaše :)))--stefi 16:22, august 11, 2005 (UTC)

Interwiki[upraviť zdroj]

Ahoj Stefi. Chcem ta poprosit, aby si nezabudal pridavat interwiki (vzdy aspon jedno) ak su k dispozicii, je to dost dolezite kvoli prepojeniu roznych jazykovych verzii. Napr. v tvojom clanku Spavá choroba, ked si ho prekladal z cs wiki, tak by bolo dobre hned na koniec doplnit [[cs:...]]. Inak super robota. Vdaka! Atomique 09:12, 20 august 2005 (UTC)

  • V pohode, som tam mal dat Sablonu {{Pracuje sa}}, lebo nechcem skoncit iba pri preklade :)))), doplnim urcite, len tam bude problem, lebo nepoznam dobre vsetky kategorie, a tak ako pri pasterizácii nemohol som doplnit kategorie ktore tu máme. BTW. Diki :)--stefi 09:15, august 20, 2005 (UTC)
    • Zoznam všetkých kategórií nájdeš na stránke Špeciálne:Categories, je to ale dosť neprehľadná stránka. Ku vhodným kategóriám sa môžeš aj preklikať zo stránky Kategória:Základné kategórie. Skús sa na Wiki trošku poobzerať, určite na veľa vecí prídeš aj sám! --AtonX 14:52, 23 august 2005 (UTC)
    • kategorie najdes aj tu alebo tu. --Maros 15:39, 23 august 2005 (UTC)
      • wikistats ale maju posledne zmeny v maji... Neviete nahodou ci niekde inde nie su aktualnejsie data? Liso@diskprís 07:34, 24 august 2005 (UTC)
        • predpokladam, ze novsie nenajdes. Statistika sa robi z dumpov, ktore sa robia asi raz mesacne. Bohuzial, posledne dumpy su z konca juna a tak asi chlapik, ktory z nich robi statistiku caka... Uz som videl sa na to stazovat viacerych. --Maros 08:15, 24 august 2005 (UTC)
Chlapik (Erich Zachte) momentalne upravuje skripty na tvorbu statistik, kvoli zmene schemy db pri prechode z 1.4 na 1.5 - takze treba chvilu pockat :) --Palica@diskprís 08:22, 24 august 2005 (UTC)

Preklady[upraviť zdroj]

Iba taky maly tip ;-). Ak prekladas a mas problem s formuláciou, skus sa inspirovat napr. v ceskej wikipedii. Napr.: en:Wikipedia:No personal attacks je aj na cs:Wikipedie:Žádné osobní útoky. --Maros 14:21, 23 august 2005 (UTC)

  • Oki diki.--stefi 14:22, august 23, 2005 (UTC)

Jadrová bomba[upraviť zdroj]

Na wiki už je článok Atómová bomba. asi si si ho nevšimol, ale je dobrým zvykom keď chceš niečo napísať, najprv sa porozhliadnuť, či už tu niečo také nie je... namiesto rozšírenia existujúceho článku tak tvoríš duplicitný. --xgoni 10:16, 27 august 2005 (UTC)

Ahoj Stefi, vďaka Ti za preklady zaujímavých článkov! Rád by som ťa však vyzval, aby si si dával trochu pozor, keď prekladáš, aby si neurobil podobné faktické chyby ako v článku Deutérium. Nemôže ti napríklad ujsť taká drobnosť, že zameníš rozmer jednotky µPa·s za pascal/sekunda, deuterum namiesto deuterón a pod. --AtonX 12:58, 30 august 2005 (UTC)

ked sa tak pozeram na tu upravu je mi az smiesne ake chyby som tam urobil.velmi pekne ti dakujem. BTW. tie jednotky som vedel ze pokazim :)--stefi 10:49, august 31, 2005 (UTC)

Zmazanie šablóny[upraviť zdroj]

Zdravím, navrhol som na zmazanie šablónu Sedem Sviatostí, mám pocit, že v takej forme ako je doteraz je zbytočná. (Redaktor:Atomique ju už tuším aj zmazal, nemyslel som, že to pôjde tak rýchlo a budeš sa môcť vyjadriť aj ty -:) --LacoR 13:38, 2 september 2005 (UTC)

Stefi, pozri prosim Diskusia k šablóne:Titani. --AtonX 17:30, 11 september 2005 (UTC)

Chemické zlúčeniny[upraviť zdroj]

Ahoj, všimol som si, že pridávaš chemické zlúčeniny. Existuje šablóna Template:Infobox Chemická zlúčenina, ktorú môžeš vo svojich článkoch použiť. Je použitá napr. v článkoch Tetrachlórmetán alebo Trichlórmetán. Adrian@diskprís 20:13, 11 september 2005 (UTC)

Pridal som šablónu, najľahšie sa pridáva vyplnená šablóna z už existujúceho článku, teraz stačí len doplniť správne údaje. Adrian@diskprís 20:29, 11 september 2005 (UTC)

Šablóna:Chinolíny[upraviť zdroj]

Ahoj Stefi, myslím si že Šablóna:Chinolíny nie je správne navrhnutá. V nej spomenuté chemické látky sú síce chinolínové deriváty, ale akú budúcnosť predpokladáš pre túto šablónu? Dáme tam postupne všetky chinolínové deriváty? Aj keď ich bude niekoľko sto alebo tisíc? Alebo prečo práve len tie štyri, ktoré si tam zaradil? --AtonX 07:35, 14 september 2005 (UTC)

cauko, neviem, ale ja si to predstavujem tak ze, by som(sme) tam postupne do tej sablony pridavali latky ktore patria do chinolinovej skupiny
iteto styri latky som tam pridal preto lebo som si vsimol, aspon myslim ze si to bol ty, ze si vytvoril clanok alkaloidy, a tam boli tieto latky spomenute --stefi 08:20, 14 september 2005 (UTC)

Aký krásny vek[upraviť zdroj]

Ej, asi ti viacerí závidíme. Dúfam, že si to dobre oslávil, alebo ešte osláviš. Tak nech sa ti darí v živote aj vo wikipédii. --Jano spoza mláky 22:31, 21 september 2005 (UTC)

Dieťatko naše chemicko-literárne, prajem ti pekné prebudenie, veľa dobrých článkov a nech ti to ide aj v škole :o).--Bubamara 23:11, 21 september 2005 (UTC)
Ďakujem Vám. Jano máš jasné, že to riadne oslávim ;)--stefi 08:46, 22 september 2005 (UTC)

Opäť autorské práva[upraviť zdroj]

Stefi, môžeš prosím Ťa vysvetliť, prečo sa články Antihistaminikum, Histamín a Acrivastin, ktoré si pridal nedávno, tak nápadne podobajú na článok MUDr. Heleny Vávrovej z časopisu Remedia 1/2001? Ďakujeme. --AtonX 19:26, 29 september 2005 (UTC)

cauko, som teraz v praci, doma mam linky, tak sa na to pozriem ked pridem home--stefi 19:40, 29 september 2005 (UTC)
som chory, sry ze tak obozdene odpisujem, acrivastin mas pravdu som prelozil z teho linku co si napisal a este z [1].

co sa tyka antihostaminík tu su niektoré linky so som pouzil [2], [3], [4], [5], [6], [7]. Tabulku som použil z tej stranky co si napisal. Linky na histamíny napisem neskor, ked budem mat cas, idem sa liecit, tak zatial caf. --stefi 16:49, 3 október 2005 (UTC)

Andrej Hadík[upraviť zdroj]

Kategória:Slovenské osobnosti,Hadik, Anton. Štefi, neprišlo k preklepu? Zdraví Ťa --miloš 12:49, 17 október 2005 (UTC)

cafko, ja som tam iba doplnil interwiki, a to je urcite dobre, iba ak sa dve rozne osobnosti sa narodili presne v ten isty den a v tom istom meste s podobnym menom :). ziadnu inu upravu nemam nasvedomy ja :)--stefi 12:57, 17 október 2005 (UTC)

Ahoj, preskúmal som to, všade je Andrej, aj hu:je Andras. Neviem si to vysvetliť. Ja sa totiž v doplňovaní interwiki nevyznám.--miloš 17:33, 17 október 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Checm ta poprosit, aby si dnesne obrazky z de: wiki nahral na Commons a tu ich oznacil ako {{NowCommons}}. Je to preto, aby sa zjednodusila administracia (kontrolovanie licencie a pod.) a zaroven bolo mozne vlozit aktualnu verziu kdekolvek, nielen na sk:. Tieto obrazky totiz nie su nicim specificke pre slovensko (napr. neobsahuju slovensky text), tak nie je dovod ich nezdielat. Oznac obrazky aj na wiki odkial ich beries uvedenym tagom (prip. podla konvencie danej Wikipedie). helix84 12:05, 18 október 2005 (UTC)

:Done--stefi 12:41, 18 október 2005 (UTC)

Ceske clanky[upraviť zdroj]

Len tak zo zaujímavosti, ked prekladas ceske clanky, tak to cele oddelene prepisujes? Bronto 00:35, 28 október 2005 (UTC)

Ako myslis? Po odsekoch?--stefi 09:12, 28 október 2005 (UTC)
Vsimol som si, ze tam mas preklepy, ktore by nevznikli, keby si "opravoval" priamo v ceskom texte, tak ma zaujimalo, ci to teda robis tak, ze povedzme vlavo mas cesky text a vpravo to cele prepisujes do slovenciny (alebo ci naopak pouzivas Ondrejov softvér, alebo ci menis odlisnosti priamo v ceskom texte). Bronto 17:48, 28 október 2005 (UTC)
no robim to tak, ako si pisal prvo. hore mam cesky text a dole mam notepad kde to prepisujem, jedina nevyhoda je v tom ze to robim o jednej rano... a proste moje sede bunky to trochu nevykryvaju.. :) ale budem sa snazit to poseve opravovat:)--stefi 00:50, 29 október 2005 (UTC)

Dotaz na cs:[upraviť zdroj]

Nazdar, ptal jste se dnes na cs:Wikipedista diskuse:Petrus zda muzete převzít jeden soubor pro sk:. No problém je ten, že kolega Petrus se u nas objevuje velice zřidka. Jak já to vidím, tak ten soubor ale pochází od něj. Pokud se v dohledné době neozve, tak bychom tam snad mohli dát šablonu ineligible. Uvidíme. -jkb- 13:22, 28 október 2005 (UTC)

Pošramotené ego :o) (René-Antoine Ferchault de Réaumur)[upraviť zdroj]

Pištinko môj, sťažuj sa v novovytvorenej bútľavej vrbe. :)) -- Bubamara 11:33, 14 november 2005 (UTC)

Ahoj Stefi, našiel som stránku, ktorá by ti mohla pomôcť: [8], najmä tie pdf súbory (Named Constants, Named Units of Measurement...) obsahujú biografické údaje o chemikoch. Adrian@diskprís 07:21, 11 december 2005 (UTC)

Cukrík :p[upraviť zdroj]

Lol, úplne že dik za ten pekný cukrík, to som ani nečakal, až teraz som si to všimol :ppp --Wizzard 19:45, 4 január 2006 (UTC)

  • tak ako som slubil :))))--stefi 20:43, 4 január 2006 (UTC)

  • Nejako sa snažíš vylepšiť si image, čo? :) Zaujímavé, že som sa pozeral, či si si už konečne odstránil tú nevhodnú nálepku pár minút po tom, ako si si ju odstránil :p helix84 13:45, 21 marec 2006 (UTC)
    • tak vies... po naliehaní jednej nemenovanej redaktorky som sa rozhodol ze image sprostaka zmenim na image alkoholika (vid obr.) :D--stefi 13:56, 21 marec 2006 (UTC)


Hadam sa neurazis :)[upraviť zdroj]

Ahojky Stefi :) Hmm, tak nahodou som zabludila na tvoju redaktorsku stranku a so zaujmom som si ju precitala :) Zaujimave, super, hehe, aj ja take chcem :) Hmm, no mas tam par gramatickych chybiciek :) Dufam, ze sa neurazis, ze ta na to upozornim... Mozno to bolo schvalne, ja neviem :) Tak tu to je :) v tvojom "babylone" pri kolonke pisanie :) "preneho" sa pise oddelene :) V EN-3, by malo byt but he rather askS .... a uz ma mas asi plne zubky, ale v hlavnom texte... thing (vec), asi chcelo byt think... Inak fakt pekne :) Janka 15:19, 4 apríl 2006 (UTC)

A ked uz budes v tom opravovani :) príjma -> príma, preneho -> preňho. Typografickymi drobnostami ta nebudem buzerovat ;) Inak stranka pekna, len si to pozri v Opere, je to trochu rozhadzane a farby su na moj vkus trochu vulgarne. Len tak dalej. helix84 15:27, 5 apríl 2006 (UTC)
hmm, no a uz ked sme sa tak do teba pustili, tak odbor amerikanistika a anglistika sa pise s malym pismenkom :) a helix, pokial moje vedomosti siahaju, tak oboje je spravne... pre neho aj preňho, ale ruku do ohna za to nedam :) Janka 15:35, 5 apríl 2006 (UTC)
    • nic sa opravovat nebude !!! na jedinu stranku mozem povedat ze je moja a to je redaktorska :D chyby su sucastou mna :D a budu sa mazat priebezne ked nane pridem sam, a predpokladam ze to bude dlllllho trvat :D, ako farby to as este da, ale vazne, to dokym som zmaturoval s tabulkami, to vazne skor doktorat so slovenciny by som spravil skor...., inac od kazdeho redaktora som si neco zobral, hlavne od bubi :)))--stefi 15:37, 5 apríl 2006 (UTC)
      • taka perlicka za ktoru by som sa mal vlastne hambit, ale cert to zober, Uz to prve slovo "Vitajte" som musel kuknut na Bubinu stranku, aby som velel ako sa pise lebo som nevedel ze ake I Y :D cize tak :D--stefi 15:40, 5 apríl 2006 (UTC)
        • stane sa :) --Janka 15:49, 5 apríl 2006 (UTC)
          • Aj tí "obľúbený" si si mal kuknúť. ;) helix84 17:14, 5 apríl 2006 (UTC)


Úprava Fauto Coppi[upraviť zdroj]

Výborne, môže byť. Ešte mi tak prosím Ťa uprav Gina a Jacquesa :-) --Peterko 13:11, 6 apríl 2006 (UTC)

    • upravim, ale si pozri ako som to robil, je to jednoduche, skusanim na to prides neskor sam :)--stefi 13:16, 6 apríl 2006 (UTC)
      • No áno, je to jednoduché, iba sa v tom vyznať.. ;-) Až zosmoklím profil ďalšieho cyklistu tak to skúsim tak dať --Peterko 13:22, 6 apríl 2006 (UTC)
  • nebudem ta odkazovat na navody o sablonach bo sam som ich nepozeral, princip je taky ze telo tabulky je taky, staci iba opisat "zdrojak" a prisposobi ho vlastnym potrebam :
podujatie rok (umiestnenie)
(Tu napises podujatie) (Tu napises rok a umiestnenie)

v poslednom case sa rozbehlo pouzivanie tejto tabulky, cize mozes pouzit aj taku to alternativu:

podujatie rok (umiestnenie)
(Tu napises podujatie) (Tu napises rok a umiestnenie)

|- pouzivas na vytvorenie dalsieho riadku

--stefi 13:36, 6 apríl 2006 (UTC)

Problém so zdrojom obrázka Obrázok:Kosice.gif[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Obrázok:Kosice.gif. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka.

Stefi, súvisí to so šablónami a ďalšími vecami, len preto to rovno nemažem. Dosť by pomohlo, keby sa ti podarilo získať povolenie. --Rádiológ 15:05, 12 máj 2006 (UTC)
    • som tu len naskok, ten obrazok som uploadoval velmi kratko potom ako som spoznal wikipediu a nevedel som o licenciach ohladom obrazkov, ale pokusim sa ziskat povolenie pre wikipediu. Napisem mail a dam vediet, nemam teraz vela casu. Ked mi pride odpoved tak urcite dam vediet.--stefi 12:21, 13 máj 2006 (UTC)
  • Vďaka, Stefi! --Rádiológ 15:16, 13 máj 2006 (UTC)

Erb Košíc[upraviť zdroj]

Obrázok bez povolenia na použitie od obce zmazaný kvôli zákonu 369/1990 Zb. o obecnom zriadení, § 1b Symboly obce [9] helix84 18:30, 18 máj 2006 (UTC)

nazvoslovie v chemii[upraviť zdroj]

Ahoj, v suvislosti s Zoznam chemických prvkov podľa mena a ostatnymi podobnymi zoznamami a mozno aj inymi chemickymi clankami: nie je lepsie pouzivat protónové číslo miesto atomove cislo a značka prvku miesto symbol prvku? Wek1 15:49, 22 máj 2006 (UTC)

Vitaj späť[upraviť zdroj]

Ahoj Stefi. Tak ťa tu teda po dlhánskej dobe vítam:-) --Robzle 17:43, 31. máj 2008 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, ako tak pozerám v histórii článku, bol si to ty, kto tam zavesil šablónu na revíziu. Mohol by si bližšie špecifikovať, čo požaduješ revidovať? Lepšie by však bolo odpovedať do diskusie k článku, nech to tam je vidieť. --peko 10:30, 24. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Tiež sa pridávam, ten článok je vcelku fajn, čo by sa tam teda malo vlastne revidovať? --Rádiológ 15:01, 9. október 2009 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, Stefi.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 23:13, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Stefi

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 07:51, 25. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Stefi!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017