Diskusia s redaktorom:Viliam Búr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Viliam Búr. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 580 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Palica


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Zacinajuci redaktor Viliam Bur :))) (Palicovi)[upraviť zdroj]

Palica skus pozriet http://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Wikipedi%C3%A1ni#Pozri_tie.C5.BE ! :) POdla tej tabulky je Viliam jeden z najstarsich prispievatelov! :) Liso@diskprís 14:24, 25 apr 2005 (UTC)

No a? Za ten čas sa toľko zmenilo, že som prakticky opäť nováčik. A engine Wikipédie som do hĺbky neštudoval. Medzitým som neprispieval, teraz som sa konečne donútil napísať o hre Bitka o Wesnoth (ak mi niekto chcete urobiť veľkú radosť, nahoďte tam screenshoty; neviem ako sa to robí).
A vôbec, prezraďte mi nejaké základné finty, napríklad ako to mám urobiť, ak napíšem odpoveď, aby ste sa o tom dozvedeli (predpokladám, že na udržanie plynulej diskusie je podobný mechanizmus nevyhnutný). Viliam Búr 14:38, 25 apr 2005 (UTC)
No, v prvom rade si precitaj Prirucku, tam su zakladne informacie. Pri obrazkoch je potrebne tiez respektovat autorske prava, takze pokial chces pouzit screenshoty, bolo by dobre vypytat si povolenie na pouzitie od drzitela autorskych prav. Nieco viac o obrazkoch sa chystam napisat do prirucky. Co sa tyka konverzacie, vacsina z nas sleduje Special:Posledné úpravy, takze by sme nic nemali prehliadnut. Ale mas pravdu, ze "nove spravy" sa zobrazia, ked ti niekto cudzi zmeni Talk: stranku. Helix84 14:51, 25 apr 2005 (UTC)
Článok o obrázkoch by som veru uvítal, lebo v príručke som to nenašiel (možno som len nesledoval pozorne). Ide o screenshoty z hry, ktorá je pod licenciou GPL(D), takže s tým by podľa mňa problém nemal byť; navyše bude pri nich názov hry a linka na jej oficiálny web - čo viac už môžu chcieť? Viliam Búr 15:19, 25 apr 2005 (UTC)
Tak to je v pohode, len do buducnosti pozor na en:GFDL#GPL_incompatible_in_both_directions. GPL a spol. v buducnosti sposobi este veeela problemov. Helix84 20:29, 26 apr 2005 (UTC)

Si ty ten Viliam Búr, čo sa svojho času niekde na internete sťažoval, v akom katastrofálnom stave je slovenská wikipédia, a že vlastne by si to mohol začať písať sám, ale nemáš dosť voľného času? :) Bronto 14:48, 25 apr 2005 (UTC)

Ja viem, ale vratil sa po dlhej dobe. :) A je teda slusne ho znova privitat medzi nami.

Este k tej komunikacii, ak pouzivas skype alebo irc je mozne sa asi s 10 redaktormi rozpravat online. Porozmyslaj o tom a mozes ma kontaktovat, ostatne poradim. Palica@diskprís
Myslím, že (v našich končinách) nemám menovca, takže hoci je "niekde na internete" nejasná referencia, bez vytáčok sa priznávam. ;-) Samozrejme od roku 2003 sa situácia zmenila na nepoznanie (teda, okrem toho môjho voľného času); vyzerá to tu celkom inak ako za čias, keď 90% článkov bolo prebraných z Filitu. Čím vám chcem zablahoželať k skvelej práci, a ja sa tiež budem snažiť niečím pravidelne prispievať, alebo aspoň Wikipédiu propagovať. Viliam Búr 15:19, 25 apr 2005 (UTC)

La artikolo Esperanto[upraviť zdroj]

Estimata Viliam, bonvolu prikonsideri enslovakigon de la elstara cxehxa artikolo pri Esperanto. Vi certe povus peti ankaux helpon de aliaj slovakaj samideanoj. Estus bonege, se plej multaj Vikipedioj tiuteman elstaran artikolon havus. Dankon. Cxehxa vikipedisto PAJD --193.179.143.250 09:31, 31. október 2008 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, Viliam Búr.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 23:16, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Viliam Búr

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 10:07, 25. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Tip!

Ďakujeme za Tvoj návrh! Ak máš pocit, že článok potrebuje vylepšenie, pokojne vykonaj potrebné zmeny. Wikipédia je wiki, takže „každý“ môže ihneď upravovať takmer každý článok. Stačí kliknúť na odkaz Upraviť v hornej časti obrazovky. Nemusíš sa ani registrovať a prihlasovať (hoci je viacero dôvodov, pre ktoré by si to mal zvážiť). Komunita Wikipédie Ťa povzbudzuje k tomu, aby si bol smelý pri úprave stránok. Nemaj strach, že urobíš hlúpe chyby – určite sa nájde niekto, kto ich po Tebe opraví. Ak si nie si istý ako článok správne upravovať, pozri si najprv prehľad editácie stránok, alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

--Pe3kZA (diskusia) 09:37, 15. apríl 2014 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Viliam Búr!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017