Súbor:Epacta e idade da Lua Martirológio 9 de março.JPG

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Epacta_e_idade_da_Lua_Martirológio_9_de_março.JPG(459 × 214 pixelov, veľkosť súboru: 36 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Português: Pormenor do fol. 92v do livro "Martyrologio romano acomodado a todos os dias do anno conforme à noua ordem do Calendario, que se reformou por mandado do Papa Gregorio XIII, impresso em Coimbra por António de Mariz, em 1591, na sequência do "Martirológio romano" editado em 1583 em Roma por ordem do Papa Gregório XIII.
English: Detail of fol. 92v of the book "Martyrologio romano acomodado a todos os dias do anno conforme à noua ordem do Calendario, que se reformou por mandado do Papa Gregorio XIII", printed in Coimbra by António de Mariz in 1591, following the "Roman Martyrology" edited in 1583, in Rome, by order of Pope Gregory XIII.
Français : Détail de fol. 92v du livre "Martyrologio romano acomodado a todos os dias do anno conforme à noua ordem do Calendario, que se reformou por mandado do Papa Gregorio XIII", imprimé à Coimbra par António de Mariz en 1591, à la suite du "Martyrologe romain" 1583, à Rome, sur ordre du pape Grégoire XIII.
Dátum
Zdroj Edição do "Martirológio romano" em língua portuguesa de 1591, na BNP: http://purl.pt/14275/1/index.html#/314/html
Autor O próprio

Licencovanie

Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna12:08, 8. december 2018Náhľad verzie z 12:08, 8. december 2018459 × 214 (36 KB)Jamadruga{{Information |description ={{pt|1=Pormenor do fol. 92v do livro "Martyrologio romano acomodado a todos os dias do anno conforme à noua ordem do Calendario, que se reformou por mandado do Papa Gregorio XIII, impresso em Coimbra por António de Mariz, em 1591, na sequência do "Martirológio romano" editado em 1583 em Roma por ordem do Papa Gregório XIII.}} {{en|1=Detail of fol. 92v of the book "Martyrologio romano acomodado a todos os dias do anno conforme à noua ordem do Calendario, que se re...

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta