Súbor:FBI Evidence Response Team.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(1 125 × 750 pixelov, veľkosť súboru: 480 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis FBI Evidence Response Team.
Dátum not stated
Zdroj FBI Photosimage source
Autor not stated
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
This image or file is a work of a Federal Bureau of Investigation employee, taken or made as part of that person's official duties. As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain in the United States.

Deutsch  English  español  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  português  русский  sicilianu  українська  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna01:48, 22. október 2009Náhľad verzie z 01:48, 22. október 20091 125 × 750 (480 KB)Tm{{Information |Description=FBI Evidence Response Team. |Source=http://www.fbi.gov/multimedia/photos.htm FBI Photos |Date=not stated |Author=not stated |Permission= |other_versions= }}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta