Súbor:Fiat logo.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 390 × 240 pixelov, veľkosť súboru: 2 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis
English: Text logo of Fiat
Polski: Logo tekstowe Fiata
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Karol91
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Italy

Italy has a very high threshold-of-originality standard. Hogan Lovells states that "In summary, the threshold for an industrial design product to enjoy copyright protection is still quite high and even famous industrial design products have been denied such protection by Italian Courts." This likely also applies to logos. For example, the logo of A.C. Milan is not copyrighted. See COM:CRT/Italy#Threshold of originality for more information.

English  italiano  한국어  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  正體中文(臺灣)  +/−

SVG vývoj
InfoField
 
Zdrojový kód tohoto SVG je validní.
 
Táto grafika bola vytvorená pomocou CorelDRAW.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

21. november 2009

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna20:01, 21. november 2009Náhľad verzie z 20:01, 21. november 2009390 × 240 (2 KB)Karol91{{Information |Description={{en|1=Text logo of Fiat}} {{pl|1=Logo tekstowe Fiata}} |Source={{Own}} |Author=Karol91 |Date=2009-11-21 |Permission={{PD-textlogo}}{{Trademarked}} |other_versions= }} [[Category:Mazda]

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: