Súbor:Flag of the Lithuanian Soviet Socialist Republic (1940–1953).svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 600 × 300 pixelov, veľkosť súboru: 6 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Communist symbol Vzdání se odpovědnosti
Tento soubor zobrazuje symboly (přímo nebo symboly jim podobné) používané komunistickou vládou Sovětského svazu, na Sovětském svazu závislými komunistickými vládami v evropských zemích nebo organizacemi s nimi úzce spojenými.

Používání těchto symbolů může být v závislosti na kontextu nelegální na Ukrajině, v Maďarsku (podle trestního zákona z roku 1993, § 269/B), Litvě, Lotyšsku a Polsku.

2022 Russian Invasion Zed symbol Vzdání se odpovědnosti
Tento obrázek zobrazuje symbol (nebo se mu podobá), který byl používán Ruskou federací a jejími ozbrojenými silami nebo organizací s ní úzce spojenou, nebo jinou stranou propagující nebo oslavující útočné války nebo agresivní chování.

Použití insignií může být také nezákonné v Česku, Německu, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Lotyšsku, Litvě, Moldavsku, Polsku, Ukrajině a dalších zemích, v závislosti na kontextu.

Popis
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Vectorized by Froztbyte
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain Tento obrázok jednoduchého geometrického tvaru nemôže byť predmetom autorských práv, a je teda voľným dielom, pretože pozostáva výhradne z informácií, ktoré sú verejným vlastníctvom, a neobsahuje žiadne autorské dielo.
Heptagon
Heptagon
Insignia Tento obrázok zobrazuje vlajku, znak, pečať alebo inú insígniu. Použitie či užívanie týchto symbolov je v mnohých krajinách obmedzené právnymi normami. Tieto obmedzenia sú nezávislé na autorskom práve.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

27. december 2009

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna22:11, 2. február 2018Náhľad verzie z 22:11, 2. február 2018600 × 300 (6 KB)EricmetroDetails per http://www.rbvex.it/lituania.html
03:57, 27. december 2009Náhľad verzie z 03:57, 27. december 2009600 × 300 (5 KB)Froztbyte{{Information |Description={{en|1='''Flag of the Lithuanian Soviet Socialist Republic''' (1940-1953). This digital reproduction has its design and colours based on the following sources: [[:File:Flag of the So

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta