Súbor:Heliga kung stefans kyrka i Bratislava, exteriör.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(3 637 × 3 370 pixelov, veľkosť súboru: 6,55 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Svenska: Heliga kung stefans kyrka i Bratislava, exteriör
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor

This image was produced by me, David Castor (user:dcastor). The pictures I submit to the Wikipedia Project are released to the public domain. This gives you the right to use them in any way you like, without any kind of notification. This said, I would still appreciate to be mentioned as the originator whenever you think it complies well with your use of the picture. A message to me about how it has been used would also be welcome. You are obviously not required to respond to these wishes of mine, just in a friendly manner encouraged to. (All my photos are placed in Category:Images by David Castor or a subcategory thereof.)

Pozícia kamery48° 08′ 43,23″ S, 17° 06′ 19,32″ V Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo

Licencovanie

Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovnej licencie:
Creative Commons CC-Zero Tento súbor je sprístupnený za podmienok Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, ktorá spojila dielo s týmto vyhlásením uvoľnila toto dielo ako public domain (voľné dielo) tým, že sa s celosvetovou platnosťou vzdala všetkých svojich autorských práv, vrátane všetkých súvisiacich a susedných práv, do rozsahu, aký povoľuje zákon. Môžete kopírovať, upravovať, rozširovať i realizovať dielo, aj na komerčné využitie, to všetko bez potreby žiadať povolenie.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

10. september 2019

48°8'43.235"N, 17°6'19.321"E

Canon EOS 6D angličtina

0,002 sekunda

125

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna20:50, 23. október 2019Náhľad verzie z 20:50, 23. október 20193 637 × 3 370 (6,55 MB)DcastorUser created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Metadáta