Súbor:Hemispheric - Valencia, Spain - Jan 2007.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(5 808 × 3 227 pixelov, veľkosť súboru: 4,43 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhodnocení

Obrázok of the year
Obrázok of the year
Obrázok of the day
Obrázok of the day
Featured obrázok
Kvalitní obrázok
Kvalitní obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento soubor se účastnil hlasování o Obrázek roku 2007.
Tento soubor byl vybrán jako obrázek dne pro 20. dubna 2007.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
Tento obrázek patří mezi kvalitní, neboť bylo zhodnoceno, že plní požadavky na kvalitní obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce ázerbájdžánština (Seçilmiş şəkillər), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce němčina (Exzellente Bilder), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce španělština (Recursos destacados), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.

Zhrnutie

Popis
العربية: قبَّة الهيميسفيريك في مدينة الفنون والعلوم بمدينة بلنسية، في إسپانيا.
Deutsch: L'Hemisfèric ist ein Gebäude in der Ciudad de las Artes y de las Ciencias (Stadt der Künste und der Wissenschaften) in Valencia.
English: The Hemispheric at the Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia, Spain.
Español: L'Hemisfèric, es:Ciudad de las Artes y las Ciencias, Valencia
Français : L'Hemisfèric, dans la Cité des arts et des sciences de Valence, en Espagne. Image panoramique prise avec un Canon 5D et un objectif 85mm f/1,8.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Diliff
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Summary:
In using this image or any subsequent derivatives of it, you are required to release the image under the same license. As such, any reproduction of this image, in any medium, must appear with a copy of, or full URL of the license.
Attribution of this image to the author (DAVID ILIFF) is also required, preferably in a prominent location near the image.
No other conditions may be added to, or removed from this license without the permission of the author and copyright holder.
Suggested attribution: "Photo by DAVID ILIFF. License: CC BY-SA 3.0"
Please review the full license requirements carefully before using this image. If you would like to clarify the terms of the license or negotiate less restrictive commercial licensing outside of the bounds of GFDL/CC-BY-SA, please contact me by email, or if you don't have a Wikipedia account you can either leave a message on my talk page with your contact details and your request, or you can contact me on Facebook. Please also send a 'friend request' to ensure that I am aware of your message.
Ďalšie verzie

Image:Hemispheric - Valencia, Spain - NYE Dec 2007.jpg

Image:Hemispheric Twilight - Valencia, Spain - Jan 2007.jpg
Pozícia kamery39° 27′ 27,1″ S, 0° 21′ 14,4″ Z Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo
Model fotoaparátu Canon EOS 5D
Objektiv 85 mm f/1.8
Poznámky
English: This is a 2×6 segment panorama.

Licencovanie

Objekt

Spain

The photographical reproduction of this work is covered under the article 35.2 of the Royal Legislative Decree 1/1996 of April 12, 1996, and amended by Law 5/1998 of March 6, 1998, which states that:
Works permanently located in parks or on streets, squares or other public thoroughfares may be freely reproduced, distributed and communicated by painting, drawing, photography and audiovisual processes.
See COM:CRT/Spain#Freedom of panorama for more information.

català | English | Esperanto | español | français | galego | italiano | македонски | 中文 | +/−

Fotograf
Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovných licencií:
GNU head Bolo udelené povolenie kopírovať, širiť a/alebo meniť tento dokument za podmienok GNU Free Documentation License, verzie 1.2 alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie publikovanej Free Software Foundation; bez Nemenných častí, bez Textov na prednej obálke a bez Textov na zadnej obálke. Kópia tejto licencie je zahrnutá v časti nazvanej GNU Free Documentation License.
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.
Táto šablóna licencie bola pridaná k tomuto súboru počas aktualizácie licencovania GFDL.
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution 2.5 Generic
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
Môžete si zvoliť ľubovolnú z týchto licencií.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

L’Hemisfèric čeština

mirror image angličtina

1. január 2007

39°27'27.101"N, 0°21'14.400"W

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna18:13, 10. máj 2009Náhľad verzie z 18:13, 10. máj 20095 808 × 3 227 (4,43 MB)DiliffReprocessed and restitched from scratch for better colour rendition
00:21, 9. január 2007Náhľad verzie z 00:21, 9. január 20075 488 × 2 904 (3,38 MB)Diliffremoved dust particle shadows from the image
22:31, 8. január 2007Náhľad verzie z 22:31, 8. január 20075 488 × 2 904 (3,36 MB)Diliff{{Information |Description=The Hemispheric at the Ciutat de les Arts i les Ciències in Valencia, Spain. Taken by myself with a Canon 5D and 85mm f/1.8 lens. This is a 2x6 segment panorama. |Source=Own work |Date=1st January, 2007 |Author=[[User:Diliff|Di

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta