Súbor:Hurricane Isabel eye from ISS (edit 1).jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(2 735 × 1 650 pixelov, veľkosť súboru: 1,16 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

  If you enjoy my work, and would like to see more, please subscribe to my profile on Facebook.

Zhrnutie

Popis
English: NASA astronaut Ed Lu took this image of the eye of Hurricane Isabel from the International Space Station at 11:18 UTC on September 13, 2003. At the time of the image, Isabel had weakened to a Category 4 hurricane on the Saffir-Simpson Hurricane Scale, from its peak as a Category 5. The storm was located about 450 miles northeast of Puerto Rico. The camera used was a Kodak DCS760C electronic still camera with a focal length of 180 mm.
Tiếng Việt: Mắt bão Isabel, được chụp từ Trạm vũ trụ Quốc tế lúc 11:18 UTC ngày 13 tháng 9 năm 2003, khi cơn bão đã suy yếu xuống cấp 4 (theo thang bão Saffir-Simpson). Cơn bão lúc đó cách 450 dặm về phía đông bắc của Puerto Rico. Ảnh: Ed Lu của NASA
Dátum
Zdroj

http://earthobservatory.nasa.gov/NaturalHazards/natural_hazards_v2.php3?img_id=11705

Tento mediální soubor byl katalogizován v Johnsonově vesmírném středisku amerického Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA)pod Photo ID: ISS007-E-14745.

Toto oznámení nepopisuje autorskoprávní status tohoto souboru. Stále je vyžadován běžný popisek licence. Další informace najdete na Commons:Licencování.
Jiné jazyky:
Autor NASA astronaut Ed Lu
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that "NASA material is not protected by copyright unless noted". (See Template:PD-USGov, NASA copyright policy page or JPL Image Use Policy.)
Warnings:
Pozícia kamery22° 30′ 00″ S, 62° 06′ 00″ Z Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: brightness and contrast adjustment. Původní verzi je možné zhlédnout zde: Hurricane Isabel eye from ISS.jpg. Úpravy provedl Noodle snacks.

Zhodnocení

Obrázok of the year
Obrázok of the year
Featured obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Vzhledem k poměru stran 8 : 5, 16 : 10 nebo 16 : 9 je tento obrázek vhodný jako tapeta na pozadí pro širokoúhlé monitory (vizte galerii).

 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce čínština (特色图片), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
The eye of Hurricane Isabel as seen from NASA astronaut; Ed Lu, on September 13, 2003.

Položky prezentované týmto súborom

motív

13. september 2003

22°30'N, 62°6'W

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna00:34, 15. september 2008Náhľad verzie z 00:34, 15. september 20082 735 × 1 650 (1,16 MB)JJ Harrison{{Information |Description={{en|1=NASA astronaut Ed Lu took this image of the eye of Hurricane Isabel from the International Space Station at 11:18 UTC on September 13, 2003.

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta