Súbor:Igloo.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Igloo.jpg(700 × 475 pixelov, veľkosť súboru: 73 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis è un rifugio costruito con blocchi di neve, generalmente a forma di cupola. Era una costruzione tipica degli Inuit prima degli anni settanta, popolazione originaria dell'estremo nord del Canada.
Zdroj From [1], PD image from National Oceanic and Atmospheric Administration(corp1528)
Autor

Wikipédia

 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce ázerbájdžánština (Seçilmiş şəkillər), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Public domain
Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců.

العربية  čeština  Deutsch  Zazaki  English  español  eesti  suomi  français  hrvatski  magyar  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Plattdüütsch  Nederlands  polski  português  română  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna08:38, 11. december 2005Náhľad verzie z 08:38, 11. december 2005700 × 475 (73 KB)NojhanBetter resolution : 700x475
03:11, 1. december 2005Náhľad verzie z 03:11, 1. december 2005500 × 339 (39 KB)Saperaud~commonswiki*'''Description:''' From [http://gimp-savvy.com], PD image from NOAA *'''Source:''' English Wikipedia, original upload 9 January 2003 by Magnus Manske [[en:Image:{{subst:PAGENAME}}]] {{PD-USGov-NOAA}}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta