Súbor:John-constable-the-hay-wain.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(6 128 × 4 226 pixelov, veľkosť súboru: 1,89 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Of the myriad of landscape painters that worked throughout the 19th century, John Constable was one of the best. Today landscape painting is considered a beautiful genre that is noteworthy in its own ways. It is perfectly acceptable for a young artist to admit in an art class that they want to be a landscape painter. However, attitudes in the 18th century were very different. It was not commonly acceptable to just produce landscape paintings. They didn’t do anything, not like how a religious painting praises god or the saints and not like how portraits commemorate individuals and promote their social status. Landscapes, while sometimes pretty to do look at, didn’t serve a cause other than to please the eye.
Dátum
Zdroj http://allpaintingsstore.com/ADC/Art.nsf/O/7YYNHP
Autor ERNST LUDWIG KIRCHNER

Licencovanie

Creative Commons CC-Zero Tento súbor je sprístupnený za podmienok Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, ktorá spojila dielo s týmto vyhlásením uvoľnila toto dielo ako public domain (voľné dielo) tým, že sa s celosvetovou platnosťou vzdala všetkých svojich autorských práv, vrátane všetkých súvisiacich a susedných práv, do rozsahu, aký povoľuje zákon. Môžete kopírovať, upravovať, rozširovať i realizovať dielo, aj na komerčné využitie, to všetko bez potreby žiadať povolenie.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
THE HAY WAIN by JOHN CONSTABLE

Položky prezentované týmto súborom

motív

Vůz na seno čeština

15. január 1800gregoriánský

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:55, 5. február 2019Náhľad verzie z 16:55, 5. február 20196 128 × 4 226 (1,89 MB)Haider Shah KakakhelUser created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: