Súbor:Jupiter and moon.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Jupiter_and_moon.png(128 × 128 pixelov, veľkosť súboru: 19 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Image of the planet Jupiter and one of its moons
Dátum
Zdroj Fork of free file File:Celestia.png; that file is intended to track the logo of the Celestia software project, but this Jupiter and moon image had been adopted for other non-Celestia uses.
Autor Fork of free file File:Celestia.png

Licencovanie

GNU head

Toto dielo je slobodný softvér; môžete ho šíriť a meniť za podmienok GNU General Public License, ktorú publikovala Free Software Foundation; buď verzie 2 licencie alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie. Toto dielo je šírené v nádeji, že bude užitočný, ale bez akejkoľvek záruky; aj bez implicitnej záruky obchodovateľnosti alebo vhodnosti na určitý účel. Podrobnosti nájdete vo verzii 2 a verzii 3 GNU General Public License.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Image of the planet Jupiter and one of its moons

Položky prezentované týmto súborom

motív

4. december 2005

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:14, 25. január 2021Náhľad verzie z 16:14, 25. január 2021128 × 128 (19 KB)Jonesey95Uploaded a work by Fork of free file File:Celestia.png from Fork of free file File:Celestia.png; that file is intended to track the logo of the Celestia software project, but this Jupiter and moon image had been adopted for other non-Celestia uses. with UploadWizard

Viac ako 100 stránok odkazuje na tento súbor. Nasledovný zoznam zobrazuje prvých 100 stránok odkazujúcich iba na tento súbor. K dispozícii je aj úplný zoznam.

Zobraziť ďalšie odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov