Súbor:Siege of Kiev (1240).png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(496 × 829 pixelov, veľkosť súboru: 844 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Siege of Kiev by Batu in 1240 (miniature from the Russian Facial chronicle of the 16th century). "From a number of projectile weapons, the Tatars fired non-stop day and night; and the townspeople resisted the Tatars stubbornly; and there were many dead; and blood flowed like water".
Русский: Осада Киева войсками Бату-хана. Миниатюра из Лицевого летописного свода (том 5 стр. 453). «Из множества метательных орудий били татары без остановки днем и ночью; а горожане же татарам противостояли упорно; и было мертвых много; и лилась кровь, как вода».
Dátum 16. storočie
date QS:P,+1550-00-00T00:00:00Z/7
Zdroj http://www.sterligoff.ru/books/Rus_Kniga%205.pdf
Autor NeznámyUnknown author

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Aby mohlo být dílo umístěno na Commons, musí být volné jak ve Spojených státech, tak i v zemi původu. Pokud se nejedná o americké dílo, musí být uveden další popisek licence, který uvádí autorskoprávní status v zemi původu.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Siege of Kiev by Batu in 1240 (miniature from the Russian Facial chronicle of the 16th century)

Položky prezentované týmto súborom

motív

Siege of Kyiv angličtina

image/png

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna12:00, 4. september 2023Náhľad verzie z 12:00, 4. september 2023496 × 829 (844 KB)NicoljausUploaded a work by {{anonymous}} from http://www.sterligoff.ru/books/Rus_Kniga%205.pdf with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta