Súbor:Karneval der Kulturen3 - Mutter Erde fec.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(1 124 × 912 pixelov, veľkosť súboru: 210 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Popis Karneval der Kulturen/Carnival of cultures in Berlin 2008, two activists from www.fuckforforest.com. On the left a third one (with a red nose) holding a sign.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Mutter Erde
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovnej licencie:
© Držiteľ autorských práv tohto súboru umožňuje komukoľvek používať ho na akýkoľvek účel, za predpokladu, že bude správne označený držiteľ autorských práv. Redistribúcia, tvorba odvodených diel, komerčné využitie a všetky ďalšie použitia sú povolené.

Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna22:04, 11. máj 2008Náhľad verzie z 22:04, 11. máj 20081 124 × 912 (210 KB)Mutter Erde{{Information |Description=Karneval der Kulturen/Carnival of cultures in Berlin 2008, two activists from www.fuckforforest.com. On the left a third one (with a red nose) holding a transparent |Source=own work |Date=2008 |Author= [[User:Mutter Erde|Mutter

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta