Súbor:Kawasaki KI-102b heavy fighter.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(1 200 × 381 pixelov, veľkosť súboru: 63 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

English: Ki-102b Army Type 4 Assault Plane Model B.

Licensing notes

Period Japanese photo- note Japanese uniforms. Scanned from page 135 of book by Francillon, Rene (1970) Japanese Aircraft of the Pacific War, Naval Institute Press, pp. 570pp


Public domain
Tato fotografie je v Japonsku volným dílem, protože její autorskoprávní ochrana na základě článku 23 z roku 1899 Autorského zákona Japonska (anglický překlad) a článku 2 of Doplňkových ustanovení Autorského zákona z roku 1970 expirovala. To platí v případě, kdy fotografie splňuje jednu z následujících podmínek:
  1. Byla publikována před 1. lednem 1957.
  2. Byla pořízena před 1. lednem 1947.
Také je volným dílem v USA, protože autorskoprávní ochrana v Japonsku expirovala v roce 1970 a nebyla obnovena uruguajskou vzájemnou dohodou.
Notes
Notes
Pro vkladatele: Prosíme, poskytněte zdroj a datum publikace.
  • Pokud byla fotografie publikována také v USA během 30 dní od publikace v Japonsku, může být stále pod autorskoprávní ochranou. Pokud autorskoprávní ochrana v USA neexpirovala, tento soubor bude smazán. Vizte Commons:Hirtle chart.
  • Tato šablona by neměla být použita pro věrnou fotografickou reprodukci výtvarného umění. Podle článku 23 bývalého Autorského zákona je ochrana takové fotografie konzistentní se samotným výtvarným dílem. Také vizte Commons:When to use the PD-Art tag.

العربية  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  日本語  한국어  македонски  Bahasa Melayu  português  русский  sicilianu  Tiếng Việt  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna01:11, 18. august 2006Náhľad verzie z 01:11, 18. august 20061 200 × 381 (63 KB)Makthorpe{{en|Ki-102b Army Type 4 Assault Plane Model B.}} ==Licensing notes== Period Japanese photo- note Japanese uniforms. Scanned from page 135 of book by {{cite book | last = Francillon | first = Rene | year = 1970 | title = Japanese Aircraft of the Pa

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta